Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      naprawa

naprawa

(28 wyników)
    • Gdzie w Warszawie mozna naprawić Barbie? Alexa przestała śpiewać i córka rozpacza...
    • Czy ktoś wie gdzie w W-wa naprawiają elektorniczne zabawki?
    • Poszukuję serwisu wózkowego, gdzie naprawiliby mi nieco zwichrowane koła. Warszawa, ewentualnie okolice. Macie jakieś sprawdzone?
    • zepsuła mi się karuzela kupiona w kwietniu na allegro, niestety w szale zakupów przedporodowych schowałam gdzieś paragon i nie pamiętam gdzie, więc nie mogę skorzystać z gwarancji :( nie wiecie czy można gdzieś dokonać takiej naprawy? nie działa pozytywka i projektor(zupełny brak dźwięku, a światełek nie można wyłączyć)... z góry dzięki za pomoc!
    • Po przyznaję ekstremalnych spacerach na urlopie zablokowało nam się kółko w quinnym buzz. Mamy model z jeszce plastikowym kółkiem. Czy orientujecie się w jaki sposób najmniej problemowo mogę wymienić to kółko? Wózek kupiliśmy nowy na mytoys w Niemczech,gwarancja na koła była na rok, jedynie na stelaże jest na 2 lata. Wiec nie chcę załatwiać tego przez sklep wysyłkowy, wolałabym naprawić to w Polsce. Wiem,ze jakiś czas temu w wątkach pojawiały się namiary do serwisu, ale nie mogę...
    • Witajcie Mam pytanie, zepsuł mi się hamulec w maclarenie. Wiem ze serwis tej firmy jest w Piekarach Slaskich, a ja potrzebuje w Warszawie. Czy orientujecie sie, czy jest gdzies w Warszawie jakis punkt napraw wozków, który by sie tego podjął ? Pozdrawiam
    • Szwankował mi expres do kawy, jest jeszcze na gwarancji. Zaniosłam do sklepu, mam czekać (nie określili ile). Czy jest jakaś granica na naprawę? Coś mi dzwoni o 2 tyg. ale w jakich przypadkach ma to zastosowanie?
    • Na początek zaznaczam, że skorzystałam z wyszukiwarki, zresztą sama kiedyś się w temacie ekspreswym udzielałam, ale teraz szukam nowego i bardziej ukierunkowanego. ;) Najlepiej, by miał opcję ekspresu przelewowego, ale się nie upieram. Najbardziej zależy mi na tym, by miał młynek i dostawiany pojemnik z mlekiem. Chodzi mi o to, by ekspres sam soboe to mleko pobierał, spieniał i dodzował w zależności od wybranego programu. Tak naprawdę wystarczy mi espresso, latte, cappuccino i może ew. zwy...
    • Zakupiłam w maju w sklepie Step In takie buciki geox dla mojego syna: [img]https://lh5.ggpht.com/_ZaMvOPFvH4s/TIjJASrr5bI/AAAAAAAAA9A/8jr29oC_FbU/geox.jpg[/img] Po 2 tyg. użytkowania zaczęły im się odklejac czubki (te gumowe przedłużenia podeszwy). Ponieważ lato było upalne moje dziecko chodziło głównie w sandałkach te buciki były dodatkowe na chłodniejsze dni. Pod koniec sierpnia jak wróciliśmy z wakacji zaniosłam je do reklamacji (dodatkowo pechowo rozpruła się nitka na szwie w buciku) i ...
    • Stałam się posiadaczem wózka - bubla. Co mówią przepisy na temat prawa reklamacyjnego w Polsce? Czy producent może w nieskończoność naprawiać wózek i czy jest szansa na wymianę na nowy? Marta
    • Witam! W moim mieście jest tylko jeden sklep Ecco. W czerwcu kupiłam obie buty (coś w rodzaju sportowych balerin, z paskiem przymocowanym z zewnetrznej strony gumką, na wierzchu guzik). Któregoś wieczoru po powrocie do domu zauważyłam, że pasek w jednym bucie "lata luzem", tzn. gumka się zerwała, guzik przepadł. Po dokładnym obejrzeniu drugiego buta zauważyłam, że ta gumka, trzymająca guzik i pasek równocześnie, wygląda na dość zużytą. Zanoisłam buty do reklamacji z prośba o na...
    • Szczerze odradzam wózki firmy Tutek! Kupiliśmy wózek trzyfunkcyjny (gondola, spacerówka, fotelik samochodowy). Wyglądał porządnie (amortyzatory, pompowane koła, w miarę lekki stelaż) i był niedrogi (ok. 900 zł za całość). Używamy go do niecałych 4 miesięcy, a już: - rozleciał się amortyzator, - przestał działać jeden hamulec, - dwa razy złapaliśmy gumę (okazało się, że ma sparciałe dętki). Składaliśmy reklamację (w związku z amortyzatorem i hamulcem), ale okazało się, że napraw...
    • Wózek kupiłam na allegro (wózki wystawia sklep), po pół roku dwa elementy są do naprawy/wymiany, wózek jest wciąż na gwarancji. Kto w przypadku, gdy wciąż obowiązuje gwarancja, pokrywa koszt przesyłki kurierskiej? KuKa * * * * * * * * * * * i jeszcze ktoś
    • pralka(12)

Jestem wściekła . Zepsuła nam się pralka a przy pięcioosobowej rodzinie w tym 2 maluchów mamy poważny problem. Miałam nadzieję, że się naprawi ( zaczęło się od pękniętego paska i cała się posypała ) a tu kicha, programator kosztuje prawie 400. Rozważamy zakup nowej chociaż za tą jeszcze nie skończyliśmy spłacać rat. Dylemat Amica daje gwarancje na 5 lat czyli teoretycznie nie płacimy za naprawy zanim nie spłacimy rat ale ja jednak jakoś nie mam zaufania. Podoba nam się Bosch tak...
    • We wrześniu kupiłam wymarzony wózek dla Tymka - ABC, z pompowanymi kołami, wkładką dla niemowlaka. Słowem - spełnienie wszystkich moich oczekiwań - miałam nadzieję, że niemiecka firma stanowi gwarancję dobrej jakości. Niestety, na którymś spacerze odpadło kółko. Spakowałam więc wózek i pojechałam do serwisu. Mieszkam w Bielsku, sklep, w któym kupiłam wózek był w Sosnowcu, a serwis - w Dabrowie Gorniczej. Dlatego zdecydowalam, ze pojade bezpośrednio do serwisu: nie bede czekac dwa ...
    • macie jakieś doświadczenia??
    • Mąż kupił nam pralkę. Podłączył, a ja włączyłam pierwsze pranie tak jak napisane zostało w instrukcji bez ubrań. I kuchnia została zalana, ciekło od dołu pralki.pojechaliśmy do sklepu bo myslelismy ze mozna ją oddać a tam powiedieli że nie ma takiej mozliwości bo cena pralki została obniżona (wiedzielismy o tej cenie) ze względu na ryse na obudowie. Kazali wezwać serwisanta. Pan przyjechał i stwierdził że zbiornik jest urwany- i wg niego stało sie to podczas transportu, a ze my...
    • DZiewczyny po 2 mc od zakupu padl mi odkurzacz , mam paragon ale nie mam kartonu czy jest on wymagany przy reklamacjach?
    • Mam pytanie: zalicytowałam futerko, byłam jedyną licytującą i kupiłam je za cenę wystawienia -10 zł +6,5 koszty przesyłki. Gdy przyszła paczka okazało się, że jest uszkodzony ekspres, tak, że w grę wchodzi jedynie wymiana ekspresu aby dało się futerko zapiąć. Napisałam maila do sprzedającej z opisem sytuacji i sugestią aby zaproponowała rozwiązanie. Cena nie jest wysoka ale chodzi o fakt: nie było mowy o uszkodzeniu.Poczułam się oszukana:( Jeśli sprzedająca zgodzi się na zwrot towaru ja...
    • Pękła rączka i nie ma mowy o spacerach a tu wiosna za oknem:-}}

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się