Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      naprawa

naprawa

(15 wyników)
    • odradzam naprawę telewizora przez pana ogłaszającego się ulotkami w większości bloków "TVC Serwis Naprawa telewizorów... nr 692-932-064" oszust jakich mało!! zlutował dwa kabelki, wziął 60 zł, a na następny dzień znów to samo działol się z telewizorem. Po telefonie z reklamacją stwierdził, że on nie będzie przyjeżdzał i się rozłączył!
    • Czy ktoś oddawał do naprawy łańcuszek zerwany( myślę) że wystarczy zalutować. Jaki koszt jest takiej naprawy i gdzie najlepiej to zrobić?
    • zna ktos jakiegos zduna z Zabrza? jaki koszt zlozenia pieca kaflowego? proszeo informacje jak ktos ma~
    • Gdzie w Zabrzu można dokonać naprawy bądź przeglądu kamery analogicznej marki Sony.
    • witam, Poszukuje specjalisty zajmujacego sie naprawa pralek.prosze o jakies namiary. z gory dziekuje. pozdrawiam
    • Jeżeli ktoś zna to proszę podać nazwę firmy i telefon która zajmujące się domową naprawą kolorowych telewizorów produkcji japońskiej.
    • jak w temacie. z gory dzieki za info.
    • Mam pytanie do osób które naprawiały auto w firmie MOTO-TEST w Zabrzu przy ul. Pułaskiego 3. Jaka jest wasza opinia czy solidnie robią blacharkę itp ?
    • Gdzie w Zabrzu można naprawić TV? Chodzi o to, by była to firma uczciwa i nie naciągała mówiąc, że pół TV jest do wymiany. Chyba, że ktoś z Was sam naprawia lub zna jakiegoś speca od telewizorów... Wtedy bardzo bym prosił o namiar.
    • Poradźcie gdzie w Zabrzu naprawię magnetowid AIWA ( wciąga taśmę )?
    • Znaleźć dobrego mechanika nie jest łatwo, okazuje się że z ich uczciwością często jest jeszcze gorzej niż z kompetencjami. We wrześniu zepsuła mi się skrzynia biegów w VW Polo. Odwiedziłam jeden z renomowanych serwisów pod szyldem Qservice w Zabrzu, seriws prowadzony przez pana Polewczaka, który zresztą był mechanikiem naprawiającym lub raczej psującym mój samochód. Wraz z tatą, który trochę lepiej ode mnie zna się na samochodach, myśleliśmy, że najlepiej jest kupić używana skrzynię niż...
    • Proszę o pomoc w rozstrzygnięciu reklamacji. Poniżej mały opis sprawy: Wózek został zakupiony 11.04.2009 w sklepiew Zabrzu Pierwszy raz wózek trafił do reklamacji około 3 tygodni po zakupie. Naprawa obejmowała oparcie wózka, rączki (nadmierny luz) oraz niedokładne zszycie elementów budki itd. Reklamacja została rozpatrzona pomyślnie ale przekroczyła termin 14 dni. Po przekroczeniu 14 dni dzwoniłem do właściciela sklepu i przeprowadziłem rozmowę na temat zwrotu pieniędzy ponieważ termi...
    • Witam. Miałam wczoraj kolizję. Mój fiacik czeka na naprawę. Czy w Zabrzu można gdzieś niezbyt drogo wypożyczyć na tydzień samochód...
    • Nie udaje mi się znikąd uzyskać informacji gdzie można oddać do naprawy cyfrowy aparat fotograficzny. Czy może ktoś z Was wie? Jeśli tak to proszę mi podpowiedzieć. :))
    • Gdzie naprawiają aparatu fotogr.: Lustrzanki Z okolic Zabrza KATOWIC -ŚLĄSK po prostu? Pozdrawiamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się