naprawa

(12 wyniki)
  • Gdzie?
  • Miałem problem z samochodem. Zdecydowanie nie polecam ASO Wysockiego. Dobrze zrobią najwyżej przegląd, bo żadna praca a sporo kosztuje. Coś mi tarło w kole, byłem 2 razy - nic nie zrobili. Prywaciarz poradził sobie z tym doskonale (nawiasem mówiąc, też zawsze preferowałem ASO). Na Wysockiego pracuje niedouczona młodzież, fachowcy są "bez jaj"... mało konkretni. Może ktoś zna dobre ASO Peugeota, w miarę blisko Bródna?
  • Witam forumowiczów Jako w sumie świeży mieszkaniec Pragi, mam pytanie do bardziej zorientowanych: może podpowiecie mi moi drodzy, gdzie w naszej pięknej dzielicy mógłbym oddać do naprawy skórzaną torebkę mojej Małżonki?? Najbardziej by mi oczywiście pasowało, coby było to na Nowej Pradze, miałbym najbliżej... dzięki z góry pozdrawiam - jasiek
  • Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby mi polecić dobrego fachowca z okolic targówka do naprawy pralki i zmywarki?
  • Poszukuję solidnego, uczciwego i niedrogiego mechanika samochodowego na Tarchominie. Może ktoś polecić? :-)
  • Czy orientujecie się może gdzie można naprawić sprzęt RTV na BIałołęce? CHodzi mi o jakiś uczciwy, dobry zakład? Potrzebuję naprawić wieżę.
  • Telewizor w sypialni mi padł, czy mamy na Bródnie punkt napraw czynny w osoboty?
  • Witam, gdzie tanio naprawię drukarkę HP? dzięki
  • Omijajcie z daleka. Naciagają na poważne naprawy. Jak ci zaproponują pozostawienie auta to szybko od nich uciekaj bo może cię ich "fachowa" naprawa sporo kosztować. W naszym firmowym samochodzie wystarczyło ( jak się okazało w innym warsztacie) wymienić kawałek plastiku za 18 zł a na Obrazkowej 24 "specjaliści" proponowali wymianę części za minimum 600 zł. Jak dla mnie to ewidentni naciągacze. Nie ma znaczenia, że mój sąsiad u nich robił rozrusznik i był zadowolony a teraz .....zdziwiony p...
  • Nie wiecie przypadkiem, gdzie jest uczciwy punkt naprawy laptopów? Mam na myśli to, że jeśli twierdzą, że wymienili jakąś część, to wymienili ją naprawdę i nie biorą za to koszmarnych pieniędzy.
  • Jeśli mieszkacie na Białołęce lub na Bielanach to posłuchajcie. Tydzień czy dwa temu zespuła nam się pralka. Wezwałam serwis. Przyszedł facet i orzekł, że wysiadła grzałka. Wziął 60 zł za eskpertyzę. Następnego dnia przymaszerował z grzałką. Wymienił, zabrał rachunek na 60 zł (to okaże się ważne), a zostawił za grzałkę na 240 zł. Następnego dnia mąż puścił po południu pranie. Całe szczęście, bo gdyby tego nie zrobił, to ja puściłabym je na noc lub następnego dnia przed wyjściem ...
  • Chcialbym wszystkich przestrzec przed oszukanczym warsztatem na ul. Obrazkowej 22. Jest to wlasciwie stacja kontroli pojazdow. W sobote oddalem wraz z narzeczoną samochod w celu naprawy instalacji elektrycznej. Kilka dni temu poszedl bialy dym z kabiny przy odpalaniu auta. W poniedzialek szef owej stacji zadzwonil do narzeczonej ze naprawa jest juz zrobiona i koszt jej wynosi 700 zł !!!! Jak to jest juz zrobiona???- tak sobie mysle. Najpierw powinni zadzwonic i uprzedzic o koszcie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się