Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      nerwowy

nerwowy

(6 wyników)
    • Czy jakiś antyperspirant jest skuteczny na nadmierne nerwowe pocenie sie ? Polecono mi Vichy -taki na 7 dni ale w moim przypadku nie sprawdza się. Jak się zdenerwuje to mam na bluzce ogromne mokre plamuy co mnie okropnie stresuje i żenuje. Nie moge ubierać sie w gładkie, cienkie rzeczy bo na nich najbardziej znać. To koszmar !!! Czy znacie jakiś SKUTECZNY środek hamujący pocenie ?
    • Tak strasznie lubię malować rzęsy, nic innego w zasadzie nie maluję, tylko używam trochę pudru, co by mi się nos nie świecił. W ciągu ostatnich 3 tygodni kupiłam następujące tusze: Rimmel Volume Flash, Lycra Extend, Air Max Volume Mascara, Bourjois Volume Glamour i wszystkie są do dupy!!!!!!!!!! Nie ma na świecie jakichś normalnych tuszy, które nadają się do rzęs a nie do dupy?! Bo już nie mogę. Używałam też Clinique High Impact, Maybelline Volume Express Curved Brush, Longitude Lor...
    • ostatnio jade na dobrym dermentolu i łykam magnes. Ale może zna ktoś coś nowszego, wartego wypróbowania?
    • Duzo sie o nich mówi...chciałabym schudnac i slyszałam ze przyjmowanie tych tabletek bardzo to przyspiesza.ale mowi sie takze o tym ze sa po ich zazywaniu skutki uboczne..Jak to jest naprawde.Piszcie dziewczyny
    • przepraszam za uzycie dosadnego slowa w tytule ale tak wlasnie sie czuje, a moze raczej zachowuje. na darmo powtarzam sobie, ze nie powinno sie nic gmerac, ruszac, wyciskac, majstrowac przy swoich niedoskonalosciach a i tak nie moge sie powstrzymac. wiem, ze to nic nie da, a moze nawet pogorszyc sprawe, ale wlasnie jak wspomniany debil nadal to robie! niby dorosla baba a zachowuje sie jak nierozgarniete bobo :|

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się