nerwowy

(5 wyników)
  • jestem świeżym kierowcą i staram się jak moge jeździć bezpiecznie, płynnie i nie przeszkadzając innym bardziej wprawionym w jeździe. Wczoraj natomiast krew mnie zalewała kiedy to nie mogąc wjechać na zablokowane skrzyżowanie na zielonym świetle,jakiś baran za mną trąbił na mnie i gestykulował...na dodatek jakis dziadzio na pasach pokazuje mi, macha rękoma jak opetany że mam ZIELONE! i mam jechać....tylko gdzie pytam!! żeby stać na srodku skrzyżowania coby pan za mna mógł przejech...
  • Stoję sobie na czerwonym przed przejściem dla pieszych, za mną stoi granatowe Audi z kierowcą w garniturku. Przez przejście przechodzi mocno starsza pani z laseczką. Światło zmienia się na zielone, jakbym ostro wystartowała, przejechałabym starszej pani tuż przed nosem. Nie kocham straszyć starszych pań, więc czekam aż sobie dojdzie do chodnika, a pan z audika trąbi. Pani doszła do chodnika, jadę dalej. Na następnym skrzyżowaniu czerwone. Mam zamiar skręcić w prawo, stoję sobie z ...
  • Cholera, że pasażerów nie można wyłączyć jak radia
  • Witam, czy ktoś z Was miał okazję przejeżdżać trasą Brzeziny-Łódź? Ja mam często tę okazję. Ostatnio trzy samochody z kierunku Warszawa wyprzedzały na czołowo. Musiałam hamować praktycznie do zera - nie było możliwości zjechania na pobocze, bo jest rów. Wiem od znajomego lekarza ( pracującego w szpitalu w Brzezinach ), że tam takie wyprzedzanie jest nagminne i przynajmniej kilka razy w tygodniu dochodzi tam do wypadków. Może ktoś z pośpiesznych się wypowie... Pozdrawiam wszystkich
  • Dziś jeden łysy, duży pan gonił mnie przez półtora kilometra, dopadł na światłach i zwyzywał od p...dolonych palantów. Przyczyną był mój gest popukania się w prawą dłoń - pokazałem panu, że miałem pierwszeństwo (byłem z prawej, pan z mojej lewej). Pokazałem takim gestem (bez żadnego zdenerwowania z mojej strony, daję słowo), bo pan na moje wyjechanie przed niego zaczął machać rękami i krzyczeć coś w kabinie swego auta. Postarałem się zachować spokój, uchyliłem szybę tyle, żeby panu ręce...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się