Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      nerwowy

nerwowy

(4 wyniki)
    • Witam. Mam pewien problem, więc moze wy mnie zrozumiecie. Jestem 18-nastoletnią dziewczyną. No ale do rzeczy. Zapisałam się na kurs prawa jazdy i mam już wyjeżdżone 7 godzin. Nie należę do osób, które błyskawicznie się uczą i często popełniam błędy m.in mam problem z precyzyjnym skręcaniem samochodu. Mój instruktor z początku był bardzo miły, rozmawialiśmy o wielu prywatnych sprawach i myślałam, że lepiej trafić nie mogłam. 'Jazda' zaczęła się po 3 godzinach. Rozumiem, że musi mnie czegoś nau...
    • Witam dopiero się uczę jazdy ale po 4 mam dosyć instruktor mówi podniesionym głosem, wydaje polecenia jak z karabinu maszynowego,wprowadza nerwową atmosferę. Czy mieliście podopny przypadek?
    • Witam! Mam problem zajęcia z nauki jazdy mam z bardzo nerwowym instruktorem, gość jest tak bezczelny ,że sapie o byle co. Jeździłem dopiero kilka godzin ,a ten z byle mojego potknięcia robi taką tragedie ,wydziera się ,że się nie chce jechać w ogóle na jazdy ,które są karą a nie przyjemnością. Po prostu to jest tak dobijające ,że jadę cały na szpilkach i boję się byle by tylko nie zdenerwować szanownego pana instruktora ,któremu w końcu płacę i to nie małą kasę za to ,żeby nauczył mnie...
    • hey wczoraj mialam pierwsza jazde niestety mam bardo nerwowa instruktorke i boje sie ja za bardzo drugi raz o to samo pytac a wiec jezeli chce sie zatrzymac na chwile przed skrzyzowaniem zeby przepuscic samochod to wciskam sam hamulec(czy sprzeglo i dopiero hamulec)po tym wrzucic na luz i sprzeglo i bieg 1 czy jak prosze napiszcie aha to ma byc krotki przystanek tylko zeby przejechal samochod?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się