Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      nerwowy

nerwowy

(4 wyniki)
    • Co dwie godziny nachodzi mnie taka mysl ze nie wytarlem tylka i bokserki beda brudne
    • ćpanie(4)

mam kilka pytań czy dziewczyny któe czasami biora są dla was szmatami?czy zasluguja na jakikolwiek szacunek? czy to mozliweze amfetamina na mnie nie działa ,lecz po 3 razach uzależniła? wzięłam kilka razy,nic nie czułam nadzywczajnego, ale teraz nie ma dnia,zebym nie chciala pociagnać. chore :/ poza tym ta zabawa z narkotykami jest fajna,ale mam wrazenie ze za kazdym razem (raz na 2 miesiace,raz na miesiac) wpadam w to dno coraz nizej.chyba sie uzaleznilam od tego szczescia. chc...
    • bo jesli nie ma tu zadnego 30-35 latka, to juz chyba zupelnie strace nadzieje...tak sobie mysle, jesli moj chlop dopiero za 20 lat oprzytomnieje (o ile w ogole), to czy nie powinnam odejsc juz teraz zanim sama nie ugrzezne jeszcze bardziej??? mam 100 mysli na minute, ale w sumie ktora zona alkoholika ich nie ma? jeszcze jedno pytanie: kiedy trzezwiejacy alkoholik przestaje byc tak strasznie nerwowy?
    • Zakladajac, ze maksymalny wiek przecietnego alkoholika wynosi 55 lat, a zaczyna on pic, powiedzmy majac 15 lat, to mamy 40 lat stazu. Przeliczamy lata na dni: 40 * 365 = 14600 dni picia. Jezeli mozemy wypic 900 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwowe to: Szklanka wódki (250 g) zabija okolo 1000-2000 komórek nerwowych w naszym mózgu. Komórki nerwowe sie nie regeneruja. Ludzki mózg sklada sie z okolo 3 miliardów komórek nerwowych, z czego uzywamy na co dzien okolo 10%...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się