Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      nerwowy

nerwowy

(6 wyników)
    • mam dośc duży problem, polega on na tym,że moja dziewczyna jest syrasznie nerwowa, nie potrafi czasem "odpuścic komuś, kto ją denerwuje. wpada w furie placze, krzyczy wyprowadza sie, i uwaza ze nastepny facet traktuje ja jak głupią klienteczke (sam jej tak nie traktuję i do mnie nie ma takich zarzutów, ciekaw jestem skąd bierze sie takie podejście do świata, atmosfera na mieszkaniu staje sie dość kłopotliwa poniewaz czlowiek z którym mieszkamy (wynajmujemu mu pokój) czasem rzuci jakis kawal n...
    • czy kroś z was przechodził może taką terapię... czy wyleczyliście się itd
    • Nie potrafię sobie z tym poradzić, moje palce w okolicach paznokci to jedna wielka rana. Nie kontroluję tego, obgryzam skórki, paznokciom też się obrywa, ale rzadziej. Może znacie jakieś sposoby- jak z tym walczyć? Marzę o pięknych zadbanych dłoniach, swoich się wstydzę, zresztą wiem, jakie to nieeleganckie...ale to silniejsze ode mnie;-/
    • pewnie tak ale..... od pół roku mam założoną wkładkę domaciczną . $ dni temu powinnam dostac okres i nic. Czy jest możliwe , że jestem w ciąży. Dodam , że współżyłam w 10 i 20 dniu cyklu czyli jak co to nic nie powinno się dziać. Ostatnio miałam nerwowy okres ale żeby przez to sie opóźniało - 4 dni. Prosze o podpowiedź - czy któraś z Was zaszła w ciążę przy spirali????? Czekam na poważne odpowiedzi
    • Jak pomoc kolezance ktora nie zdala 3 razy prawka?Jest nerwowa,roztrzesiona nie umie byc opanowana ,bo jest zbyt emocjonalna,taka prawdziwa kobieta.Jakich slow mam uzyc ,zeby zdala.Pow.jej ostatnio zeby wyobrazila sobie ze to sie nie dzieje naprawde,ze gra role w filmie by odwrocic jej uwage od problemu.ale nie poskutkowalo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się