Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      nerwowy

nerwowy

(4 wyniki)
    • Mój 40 letni mąż zapragnał nabrać masy mięsniowej. Całe życie był bardzo szczupły i mało wazył ( geny- jego ojciec też tak ma). Jakies 3 miesiące temu kupił w sklepie z odżywkami dla kultyrystów/sportowców w centrum handlowym jakies specyfiki. Zapewnił mnie,że wszystko jest pod kontrolą teraz będzie biegał i trenował i zapewne niedługo zobaczę w nim superkulturystę. I teraz jest dramat. Oprócz nieregularnych ( 2,3 razy w tygodniu po 10-30 minut biegania z psem) nic nie ćwic...
    • Ostatnio w nocy dostałam bardzo silnego skurczu łydki. Czułam jak mięsień był zacisnięty jak kamień. Co moze być tego przyczyną. Zaznaczam,że spotkało mnie to pierwszy raz w życiu.Powtórzyło się na drugi dzień z drugą nogą. Gdzieś słyszałam że może być to przyczyną treningów. Chodzę na aerobik i ćwicze na orbitreku, ale nie sądzę abym się przetrenowywała. czy ma to coś wspólnego z rozciąganiem?
    • Wlasciwie to nie prosze, tylko blagam Was o pomoc. Nie moge juz sobie poradzic, choruje na cukrzyce 10 lat (insulinka) a teraz zdiagnozowano niedoczynnosc tarczycy i biore euthyrox (10 mg dziennie). Przestalam byc nerwowa, skora lepsza i ogolnie jest lepiej..... ale nadal waga nie spada. Mam 156 cm i waze 65 kg. Codziennie jezdze na rowerku przez godzine. Na poczatku stosowalam diete z IG, ale brakowalo efektow wiec wpadlam w dolek i zaczelam znow objadac sie slodyczami. Totalnie ...
    • Drogi Joggerze, co sądzisz o Adipex'ie? Sprzedwane jest to w Czechach na receptę. Czy to może zaszkodzić. Poradź proszę. Dzięki. HP.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się