Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      nerwowy

nerwowy

(5 wyników)
    • Mam migrenę od 7 lat,zaczyna się aurą a kończy się silnym bólem.Czasami mam samą aurę bez wystąpienia bólu.Od niedawna czyli od listopada 2008r czuję szum w uszach,bądź ciśnienie w głowie.Byłam u lekarza ale stwierdził że to na tle nerwowym mam.Dlatego pytam was kochani Migrenowicze czy ktoś ma taką dolegliwość?
    • Czesc wam, kiedys bywalam tu czesciej ale od sierpnia 2005 nie miewam migren i haniebnie was opuscilam:( Trudno opwiedziec co spowodowalo ze migreny sobie poszly, moze mariomigran a moze odstawienie tabletek (mysle ze to pierwsze jednak). POza tym teraz jestem w ciazy i migren tez na razie nie ma ale bole glowy sa - czestsze niz kiedys ale da sie wytrzymac. Niestety moj maz ma potworne! Wczesniej tez mial, dosyc czesto niestety - teraz budzi sie w nocy z olbrzymim napieciem i nie moze s...
    • www.drug.pl/index.php4?action=view_article&article=4 NEUROPRZEKAŹNIKI 1 NEUROPRZEKAŹNIKI – WIADOMOŚCI OGÓLNE Czy pamiętacie Państwo lekcje biologii na temat układu nerwowego człowieka? Nie, nie – proszę się nie bać – nie będzie żadnego wykładu. Chciałbym jedynie opowiedzieć kilka ciekawostek o zadziwiających substancjach chemicznych, dzięki których obecności, między innymi, czujemy, rozumiemy i reagujemy na bodźce. Jak pewnie Państwo pamiętacie, układ nerwowy...
    • Witajcie, od jakiegoś czasu miewam coś czego nie umiem nazwać. Mniej więcej w okolicy skroni, w stronę lewego ucha czuję jak by mi nerw drgał, nie jest to regularne pulsowanie a takie jakby powieka drgała tyle tylko że w okolicy tego właśnie miejsca. Nie mam pojęcia z czym to jest związane, wbijam sobie już do głowy różne rzeczy. Nie mam tego codziennie, najpierw jest kilka dni, potem mam spokój. Nie boli to nic, ale daje takie dziwne uczucie jakby mi coś od środka stukało przez skórę....
    • Coś mi się zdaje że cierpię na to samo co Wy wszyscy,dzisiaj rano zaczęła mnie lekko boleć głowa, dodatkowo stwierdziłam ze coś jest nie tak z moim wzrokiem (widziałam jakies takie błyski, jasne bardzo kółka czy coś takiego), no a potem to się dopiero zaczęło wycięlo mnie na kilka ładnych godzin, telefon do męża zeby zwalniał się z pracy, bo nie ma kto siedziec z dzieckiem, a ja od 9 do 15:30 w łóżku, kilka razy mało nie wywaliłam z siebie wnętrzności i ten ból , łupało mi całą prawą cz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się