Forum Regionalne Podkarpackie Tarnobrzeg
ZMIEŃ
      notariusz

notariusz

(11 wyników)
    • Który jest najtańszy notariusz w mieście ?
    • Witam:) Mój ciężko chory na serce znajomy jest po poważnej operacji i zostało mu niewiele życia. Ma jednak inny problem, bo oprócz dwóch legalnych synów, ma też kilkoro dzieci "na ludziach" , których matki dopiero dowiedziały się o swoim istnieniu. Synowie są dorośli i [b]jeszcze [/b]nie wiedzą, że spadek jaki dostaną wkrótce, będzie poważnie uszczuplony. Proszę o wskazanie dyskretnego notariusza w okolicy, który będzie potrafił wybrnąć z tej trudnej sytuacji, nie narażając znajomego na ni...
    • Czy orientuje sie ktos ile bierze notariusz za umowe kupna/sprzedazy mieszkania?
    • moja ciotka chce przepisac na mnie dzilake ok 80 ar,wraz z domem, dom jest juz bardzo stary. jest to prawie centrum malej miejscowosci, ile kosztuje notariusz???
    • notariusz(20)

którego tarnobrzeskiego notariusza polecacie mi?
    • Kto moze polecic dobrego notariusza w naszym miescie? Pani Chojnacka niestety na urlopie na ja pilnie potrzebuje kogos "kumatego". dzieki za pomoc hipek
    • Mam do przeprowadzenia sprawę spadkową. Sprawa raczej prosta bo dotyczy tylko mieszkania własnościowego i garażu. Byłbym wdzięczny za zasugerowanie notariusza w Tbg lub okolicy, który załatwi to w miarę szybko i oczywiście tanio.
    • Witam wszystkich Szukam dobrego i niedrogiego notariusza w TBG. Jakiego polecacie? Dzięki Gardan
    • Czy może mi ktoś podpowiedzieć ile trzeba ponieść kosztów u notariusza przy zakupie działki budowlanej? Ja będę kupującym, wartość działki około 100 tyś PLN. Może kogoś polecacie, sprawność załatwienia, koszty. Dzięki.
    • Mam do spółki z 2 osobami podzielić się spadkiem w postaci mieszkania własnościowego i garażu. Notariusze liczą opłaty od całej wartości w/w, choć spadek obejmuje połowę w/w rzeczy. Czy wie ktoś jak to zrobić by nie nabijać kabzy notariuszom? Czy podział przez sąd byłby tańszy? Liczę na odpowiedź od osób, które to już robiły a nie od dyżurnych wesołków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się