-
Który jest najtańszy notariusz w mieście ?
-
Witam:)
Mój ciężko chory na serce znajomy jest po poważnej operacji i zostało mu niewiele życia. Ma jednak inny problem, bo oprócz dwóch legalnych synów, ma też kilkoro dzieci "na ludziach" , których matki dopiero dowiedziały się o swoim istnieniu.
Synowie są dorośli i [b]jeszcze [/b]nie wiedzą, że spadek jaki dostaną wkrótce, będzie poważnie uszczuplony.
Proszę o wskazanie dyskretnego notariusza w okolicy, który będzie potrafił wybrnąć z tej trudnej sytuacji, nie narażając znajomego na ni...
-
-
Czy orientuje sie ktos ile bierze notariusz za umowe kupna/sprzedazy mieszkania?
-
moja ciotka chce przepisac na mnie dzilake ok 80 ar,wraz z domem, dom jest juz
bardzo stary. jest to prawie centrum malej miejscowosci, ile kosztuje notariusz???
-
którego tarnobrzeskiego notariusza polecacie mi?
-
Kto moze polecic dobrego notariusza w naszym miescie? Pani Chojnacka niestety
na urlopie na ja pilnie potrzebuje kogos "kumatego". dzieki za pomoc
hipek
-
Mam do przeprowadzenia sprawę spadkową. Sprawa raczej prosta bo dotyczy tylko mieszkania własnościowego i garażu. Byłbym wdzięczny za zasugerowanie notariusza w Tbg lub okolicy, który załatwi to w miarę szybko i oczywiście tanio.
-
Witam wszystkich
Szukam dobrego i niedrogiego notariusza w TBG. Jakiego polecacie?
Dzięki
Gardan
-
Czy może mi ktoś podpowiedzieć ile trzeba ponieść kosztów u notariusza przy zakupie działki budowlanej? Ja będę kupującym, wartość działki około 100 tyś PLN. Może kogoś polecacie, sprawność załatwienia, koszty. Dzięki.
-
Mam do spółki z 2 osobami podzielić się spadkiem w postaci mieszkania
własnościowego i garażu. Notariusze liczą opłaty od całej wartości w/w, choć
spadek obejmuje połowę w/w rzeczy. Czy wie ktoś jak to zrobić by nie nabijać
kabzy notariuszom? Czy podział przez sąd byłby tańszy? Liczę na odpowiedź od
osób, które to już robiły a nie od dyżurnych wesołków.