Forum Regionalne Mazowieckie Ciechanów
ZMIEŃ
      notariusz

notariusz

(6 wyników)
    • Chciałabym się Was zapytać jakie są koszta związane ( bierzemy kredyt hipoteczny i jeśli dostaniemy decyzję musimy podpisać u notariusza umowę. Co notariusz załatwia? Mamy odpis z KW.
    • Witam,kupuję działkę w Ciechanowie,mam więc pytanie,a mianowicie: którego notariusza polecacie z okolic Ciechanowa? Pozdrawiam i dziękuję za polecenia.
    • Może ktoś wie jaka jest taksa notariuszy w Ciechanowie przy kupnie mieszkania I czy możecie polecić jakiegoś notariusza????
    • Poszukuje namiarów na dobrego i taniego geodetę w Ciechanowie :)chodzi o sporządzenie mapki do celów projektowych :) poszukuje tez dobrego notariusza :) liczę na Wasza pomoc :) pozdrawiam :)
    • planuję kupić mieszkanie i chciałam się dowiedzieć jakie koszty muszę ponieść oprócz ceny mieszkania oczywiście . słyszałam że biuro nieruchomości i notariusz ale nie wiem ile kto bierze i co jeszcze ?
    • Witam,gdzie w Ciechanowie ew. gdzieś blisko mogę notarialnie potwierdzić fakturę zakupu? Pozdrawiam i dziękuje za podpowiedź,sugestie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się