Dodaj do ulubionych

podejscie nr 3

12.04.07, 01:35
zaczelam dzis po raz trzeci. za pierwszym razem odpuscilam po tygodniu, chyba
glownie dlatego ze mialam wtedy za mala wiedze na temat tej diety. za drugim
razem przeszlam przez pierwsza faze, schudlam 4 kg, a na pozniej braklo mi
pomyslow na ciekawe dania wiec znow odpuscilam. to bylo jakies 2-3 miesiace
temu. te 4 kg wrocily oczywiscie. tym razem podeszlam do tematu inaczej.
kupilam ksiazke. dzieki niej zrozumialam o co tak naprawde chodzi, jak to
wszystko dziala. w ksiazce jest troche przepisow wiec pomyslow powinnam miec
na duzo wiecej niz 2 tyg. Oby tym razem sie udalo....
Obserwuj wątek
    • goldfish2 Re: też 3 podejście :) 14.04.07, 22:11
      To tak jak ja, pierwszy raz I faza byłam na początku roku i - 4 kilo ubyło
      potem niestety rezygnacja po 2 tygodniach, następne podejścia były juz mniej
      udane a teraz miało być od czwartku trzecie podejście i nic z tego, położyłam
      dziś dietę. Co prawda u mnie tylko kilogram wrócił, bo starałam się zwracać
      uwagę na to, co jem, ale za to teraz mam coraz mniejszy zapał do tej diety.
      Wydaje mi się ona idealna dla mnie, bo zawsze cierpiałam na wzdęcie a teraz
      wzdęć nie ma, chyba, że najem się niedozwolonych rzeczy. Nawet teraz jestem jak
      balon, bo nawpychałam się za dwóch.
      Może razem będzie nam łatwiej, ja jutro planuję zacząć, tym razem postaram się
      wytrwać, musze, bo jak nie mogę zmieść się w moje ulubione dżinsy to dostaje
      takiego doła, że koszmar, a dziś ledwo się w nie wcisnęłam. To co, od jutra czy
      tradycyjnie od poniedziałku? Trzymam kciuki za Ciebie, będę tu zaglądać i pisać
      jak mi idzie, no i oczywiście będę Ciebie też wspierać.
    • maya1611 Re: podejscie nr 3 14.04.07, 23:20
      hej dziewczynki u mnie podobnie postaram sie tu byc czesto i cos dopisywać a
      napiszcie ile ważycie ile chciałybyście zrzucic ja dzis poległam na diecieuncertain
      więc od jutra ostro sie trzymam buźki! ja waże 61 przy wzroście 167 pozdrawiam
    • madziabisqp Re: podejscie nr 3 15.04.07, 04:15
      narazie idzie mi dobrze. zaczal sie dzien nr 4. idzie mi duzo latwiej niz przy
      poprzednich podejsciach. jakos nie ciagnie mnie do slodyczy na szczescie.
      jedyne oszustwo to zjedzenie 5 orzeszko ziemnych w miodzie. nie wazylam sie
      pierwszego dnia wiec nie mam pojecia jaka byla moja waga wyjsciowa. dzis rano
      zwazylam sie na silowni i bylo 66.6kg (przy 175cm wzrostu). wydaje mi sie ze
      schudlam okolo 1kg w ciagu tych pierwszych 3 dni, bo na poczatku diety czulam
      sie taka jakby napuchnieta a teraz juz tak nie czuje smile
      na glod bardzo polecam proteiny w proszku pite z mlekiem odtluszonym. daje
      uczucie sytuasci i calkiem dobrze smakuje.
      pozdrawiam i zycze wam dziewczyny wytrwalosci smile
      • ceres9 Re: podejscie nr 3 15.04.07, 10:41
        przylacze sie?;]to moje podejscie nr 1234234465656 tzn 1 raz schudlam ladnie
        ale potem juz nie bylo tak cudownie...
    • goldfish2 Re: podejscie nr 3 16.04.07, 09:19
      Cześć dziewczyny.
      Od wczoraj staram się przestrzegac I fazy, nie wiem czy wszystko co jem jest w
      100% SB ale staram się. Zobaczymy czy dam radę.
      • madziabisqp Re: podejscie nr 3 16.04.07, 11:12
        mi idzie super w tym trzecim podejsciusmile dzis w pracy w czasie jednego ze
        spotkan podali kanapki na lancz. wygladaly rewelacyjnie, ale sie nie skusilam.
        i nawet nie kosztowalo mnie az tak wiele jakbym myslala. potem byl tort bo
        kolezanka miala urodziny. czekoladowo-karmelowy. i nic. nawet nie mialam
        ochoty. jestem z siebie bardzo dumna. normalnie to slodycze moglabym jest w
        kazdych ilosciach. oby szlo mi tak dobrze juz zawsze...
    • goldfish2 Re: podejscie nr 3 17.04.07, 17:40
      Cześć
      Jak Wam idzie dziewczyny, dajecie radę?
      W sumie to trzymanie się zasad SB nie jest takie trudne, tylko troszke
      kosztowne, ale co tam, lepiej wydać pieniądze na coś zdrowego i być zadowolonym
      z siebie. Jak u Was z ćwiczeniami? Ja 6W wczoraj zaczęłam, mam okropną oponę i
      wielkie shaby, jak sie tego pozbyć sad
      Trzymam kciuki za Was, żeby wam się udao pozbyć tego balastu.
      • madziabisqp Re: podejscie nr 3 18.04.07, 01:31
        idzie mi naprawde bardzo dobrze, az trudno mi w to uwierzyc. wogole nie mam
        ochoty na slodycze, nie brakuje mi chleba, makaronow itp. kazdy dzien mija
        bezbolesnie mimo, ze wokol sporo pokus. nie wiem jak to jest ze tym razem idzie
        mi tak dobrze. chyba jakos inaczej sie nastawilam psychicznie. nie wiem.
        sroda to ostatni dzien pierwszego tygodnia. dzis ide na silownie wiec sie
        zwaze. nie wiem ile wazylam pierwszego dnia. wiem tylko ze w niedziel wazylam
        66.6kg. zobaczymy co dzis waga powie.
        Dobra rada dla glodomorow - ja zawsze do pracy biore ze soba dwa jajka na
        twardo. zjadam gdy robie sie glodna. dziala.
        jesli chodzi o cwiczenia to jakis miesiac temu zaczelam do pracy chodzic
        zamiast jezdzic autobusem. okazalo sie ze zabiera mi to tylko 10 min w kazda
        strone wiecej niz wyprawa na przystanek, potem autobus, potem z przestanku do
        pracy. w kazda strone (do pracy i z pracy do domu) ide okolo 35-40 minut. czyli
        mam niwielkim kosztem ponad godzine marszu 5 razy w tygodniu. Polecam. Poza tym
        zaczelam po kilku miesiacach przerwy znow chodzi na silownie. narazie chodze 2
        razy w tyg (1.5h za kazdym razem) bo wiem ze na czesciej sie nie zmusze. ale
        moze za kilka tygodni wroce do starych czasow kiedy chodzilam 4 razy w tyg.
        zycze wytrwalosci!
        magda
        • goldfish2 Re: podejscie nr 3 19.04.07, 17:37
          madziabisqp, ciesze się że Ci się udjesmile
          Ja troszke grzesze czekoladąsad zbliża mi się @ i mam strasznż ochotę na słdkie,
          no i wczoraj o 21 zjadłam kolację sad
          No i wogóle jestem strasznie opuchnięta przez ten @, my to mamy przerąbane. No
          nic, zobaczę, może jednak dietka przyniesie jakiś efekt, choć wątpię sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka