Forum Społeczeństwo Bez Granic
ZMIEŃ
      ochota

ochota

(11 wyników)
    • witam wszystkich. jakiś czas temu byłam świadkiem fajnego wydarzania w centrum. wszyscy nagle zaczęli się przytulać. trwało, to zaledwie chwilę. dowiedziałam się, ze to flash mob. ludzie organizują się za pomocą netu, wymyślają akcję i wszyscy o danej godzinie i miejscu spotykają się i robią coś wykręconego. postanowiłam więc założyć moją grupę, zrzeszająca ludzi, którzy byliby gotowi. spotykalscy.pl/index.php/pl/group/show/954652470 zapraszam, zaproście swoich znajomych. Kasia, A...
    • zrobić coś niekonwencjonalnego? Lub nawet coś szalonego?
    • popastwić się i pokpić z nauki. Tak własnie, z nauki, z wiedzy, dorobku całej ludzkości. Powiem co myślę o tym dorobku: to pierdoły są i farmazony, stek bzdur i zabobony! Hahaha... Kwestionuję wszystko, bo moim zdaniem, kadłubowy i okrojony do sfery materialnej ten "dorobek", już u podstaw jest błędny! Założenie, że materia powstała z energii w sposób samoistny, jest karkołomną próbą ratowania całej tej nauki! Nic nigdy samo nie powstaje!!! Stąd należy przyjąc działanie "zapalnika" czyn...
    • Wierzycie ,ze miewam jeszcze ochotę na papierosa? zdarza mi się ile jeszcze potrzebuję czasu ,żeby całkowicie zapomnieć o tym nałogu?
    • Przy kominku się ogrzać , i kawę wypić , to zapraszam :) :) [img]https://www.bloblo.pl/image/176768/default/kominek.jpg[/img] [img]https://i36.tinypic.com/2079w0k.jpg[/img]
    • Za mnie iść na rodzinną uroczystość, bo ja jakiegoś lenia mam ;P
    • to chyba nie będzie pretensji, że ja też odpuszczę? Widocznie tak mało ciekawie pisze tu ta garstka osób, że zniechęca to innych do zabierania głosu??
    • Barwy jesieni... Idzie przez ogród, łąki i sady I tak jak malarz zostawia ślady. Maluje drzewa w ognia kolorze. Ale i tak jest chłodniej na dworze. Gdzie się pokaże – nie ma zieleni. Czego nie dotknie - kolory zmieni. Drzewa i kwiaty ciut osłupiały, Bo w ciepłym słonku ogrzać się chciały. I choć maluje barwy jesieni To w naszej duszy nic już nie zmieni. Nie ma znaczenia jesienna słota, Gdy w sercu lato, żar i ochota... justyn
    • Późną nocą, po silnie zakrapianej imprezce, mocno nawalony Bronek wraca do domu przez Plac Zamkowy w Warszawie. Nagle słyszy, jak ktoś wysoko z góry woła: Bronek! Bronek!... Podnosi wzrok do góry i widzi, że to Zygmunt III Waza. Bronek! Załatw mi konia! Poniatowski ma konia, Sobieski ma konia, a ja tu tyle lat stoję na nogach! Wraca na drugi dzień pod pomnik króla, ale tylko po jednym "głębszym" (na odwagę!) i znów słyszy: Bronek! Załatw mi konia!... Utwierdziwszy się w przekonaniu,...
    • Świeże jedzenie zastąpiły dziś paczkowane produkty z listą składników i kalorii, zakonserwowane tak, że można je przechowywać miesiącami. Prapoczątkiem tego procesu uzdatniania jest biała mąka, pierwszy fast food. Zaczęto ją oczyszczać jeszcze w XIX w., ponieważ zarodki zawierające olej szybko jełczały w transporcie, a ciemna mąka miała nieładny kolor i zapach. Oczyszczenie usunęło z niej to wszystko, a z tym także to, co najwartościowsze. I tak się zaczęło. Dzisiaj na talerzu mamy je...
    • no to Wam powiem, że gry to są programy najbardziej "żyłujące" kompa. W związku z powyższym, często jest konieczność podkręcenia, uzyskania większej wydajności, jednym słowem "chińskich kombinacji", aby dana gra chciała "chodzić". Aby móc tego dokonać, trzeba... się nauczyć! Tak właśnie! Gry wymuszają zapoznawanie się z tym całym dziadostwem co się nazywa komp, system, sterowniki, grafika, zapory, pobieranie, instalowanie, programy, rozszerzenia ... kurde, wszystko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się