Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      ochota

ochota

(62 wyniki)
    • Mamy po 30 lat, jesteśmy razem 6 lat, od 2 lat małżeństwem. Mój mąż od kilku lat nie inicjuje żadnych kontaktów seksualnych, czeka zawsze na moją inicjatywę. Kiedyś z ciekawości przetrzymałam męża ponad 3 mce bez seksu - nie wykazał przez ten czas żadnej inicjatywy. Bardzo mnie to frustruje, bo ja mam poczucie, że muszę "żebrać" o seks, moja samoocena jest zerowa, czuję się kompletnie nieatrakcyjna i upokorzona. Przez cały czas wyglądam tak samo, może nie jak modelka, ale też nie mam nadwagi,...
    • Kobieta ma ochotę na teges oweges...a on ni w ząb.... jak jej powiedzieć tak co by wilk syty i owca cała? "Głowa mnie boli" jest zarezerwowane dla kobiet i facetowi raczej nie wypada coś takiego...tak mi się zdaje... a może po prostu w stylu sobota night ;)? www.youtube.com/watch?v=TTNctoim1FQ
    • Czy dla każdego mężczyzny to taki dramat gdy kobieta czasami nie ma ochoty na seks? czasami czyli powiedzmy 1 raz na 15 okazji.Mój zawsze chodzi ciężko obrażony i nie dociera do niego że to nie znaczy że nie mam ochoty na niego ale na seks, on jest w porządku, zależy mi na nim i chciałabym z nim być ale nie jak mnie stawia pod ścianą tzn nie było seksu to nie będzie NIC.Już mnie to wkurza i mam dosyć. Dodam, że nie odmawiam w stylu <sp...dziadu> tylko dużo bardziej subte...
    • Znasz to z autopsji: ty chcesz spać, a twój ukochany właśnie nabrał ochoty na miłosne igraszki. Usiłujesz mu delikatnie dać do zrozumienia, że tobie w głowie zupełnie co innego, ale on wydaje się być nieprzejednany. Co zrobić? Przecież nie chcesz go zranić... www.dziennik.pl/kobieta/emocje/article417904/Gdy_on_chce_a_ty_nie_masz_ochoty_.html
    • Tak mi przyszlo do glowy takie pytanie..wlasnie mam ta czesc kobiecego meisiaca ze bym sie zaraz rzucila na jakiegos ciekawego mezczyzne i wyrabiala rozne swinstewka(na szczescie trzymam sie .. z powodu grypy wole nie wychylac nosa;)..ale to mam tak gdzies przez 2-3 tygodnie w miesiacu..potem bierze mnie hormonalna znieczulica :D A u waszej plci podobno jest tak ciagle?? Pytanie-naprawde tak ciagle byscie chcieli..czy zdarzadja sie tak dolujace momenty ze jednak nie macie ochoty ;)??
    • Gdy kobieta dłuższy czas nie ma ochoty na seks (np. zmęczenie, zniechęcenie etc. - nie wnikamy) facet nie koniecznie ma w planach spanie z rękami na kołderce. Wytłumaczcie mi kobiece podejście - on też ma nie mieć takich potrzeb? (kumpla żona jest na niego śmiertelnie obrażona, bo po 1,5 miesiąca abstynencji postanowił sam sobie poradzić z napięciem seksualnym.)
    • Witam, Mam pewien problem i to od wielu miesięcy. Coraz rzadziej kocham się ze swoją żoną. Średnio może co 3-5 miesięcy. Nie mam pojęcia z czego to wynika. Żonę kocham, ciągle mi się podoba, ale gdy ona ma ochotę na seks to ja albo zasypiam, albo np. mi coś dolega. Przekładam kochanie się na następny dzień, ale i tak nic z tego nie wynika. Pomóżcie, bo żona już ze łzami w oczach mówiła, że ją to boli... W tym roku stuknęła mi 30-stka.
    • Witam.Pewnie nie raz padalo tu takie pytanie,ale bardzo prosze o odpowiedz.Jestem młodą 23letnia z tego co wiem to atrakcyjna kobieta w szczesliwym,kilku letnim zwiazku ze starszym ze soba o kilka lat mezczyzna.Bardzo dobrze nam sie uklada,mile spedzamy czas,ale martwi mnie ,ze nie mamy jakiegokolwiek zycia seksulanego.. (Dodam,ze mislismy polroczna przerwe)..Kiedy delikatnie zaczepilam temat to uslyszalam ,ze "jakos nie musi miec teraz sexu ,a poza tym chce sobie zrobic polrocz...
    • powiedzcie mi drogie panie czy czesto wam sie zdarza nie miec ochoty na seks? jestem z moja kobieta od niecalych 5 mc i od mniej wiecej 2 stopniowo traci ochote na milosne igraszki - pare tyg temu przyznala mi sie ze wogole nie ma na to ochoty... wiem, zdarza sie dlatego wykazuje zrozumienie i specjalnie nie naciskam aczkolwiek zaczyna mnie to troche zastanawiac bo w sumie jestemy ze soba krotko... co o tym myslicie?
    • ... na faceta. Ta ochota chodzi za mną od kilku miesięcy. Zawsze byłem hetero. Kiedy skończyłem 25 lat pomyślałem, że chcę spróbować czegoś innego. I co Wy na to?
    • Drodzy Mezczyzni! z jakich powodow facet moze nie miec ochoty na seks? Wymiekam juz normalnie. Od ponad dwoch miesiecy jezeli ja nie zainicjuje seksu moge o nim tylko pomarzyc...Probowalam jakos delikatnie pogadac, ale nic nie moge z niego wyciagnac. Teraz ma mniej pracy, myslalam, ze jakos sie poprawi, ale gdzie tam... Wczesniej bylo inaczej... Wdzieczna bede za wszystkie sugestie...
    • Jak wytłumaczyć facetowi, że nie zawsze mam ochotę się kochać. Czasami jestem zbyt zmęczona, albo mam jakieś zmartwienie i wtedy nie mam chęci na seks, a on się zaraz obraża i złości:( Ja jakoś nie robię problemów jak on akurat nie ma fizycznej możliwości, nawet jak mam wielką ochotę. Czemu facet nie potrafi mnie zrozumieć?:(
    • Hej żonaci!!!! Czy u Was po ślubie Wasze żony przestały się Wami interesować czy tylko ja mam takiego pecha?? Macie jakieś pomysły co zrobić aby żonka zainteresowała się mężem? Szczerze mowiac wiele rzeczy probowalem i nic :(
    • Ja mam ochotę na galaretkę cytrynową :) Albo poleżeć na plaży pełnej słońca.... Albo na masaż :) Wasza kolej
    • Prosze o odpowiedz czy mozliwe jest,ze moj mezczyzna ma rzadziej ochote na seks z powodu stresow w pracy i ogolnego przepracowania??Zawsze wydawalo mi sie ze mezczyzni wlasnie przez seks potrzebuja rozladowywac swoje stresy?! Jestesmy razem ponad 9 mcy,ale dopiero 3 tyg mieszkamy razem,moja przeprowadzka zbiegla sie w czasie z klopotami w pracy,wczesniej mimo rzadkich spotkan,kochalismy sie czesto i inicjatywa w rownym stopniu wyplywala ode mnie jak i od niego.Natomiast teraz tylk...
    • ...skorzystanie z usług prostytutki. Nie byłoby w tym może nic nadzwyczajnego czy też problematycznego, gdyby nie fakt, że jestem żonaty i w dodatku szczęśliwy w tym związku. Niestety, ostatnio zacząłem odczuwać potrzebę spróbowania czegoś innego, zakazanego. Nie wiem skąd to się bierze i dlaczego, ale kręci mnie ta perspektywa. Dodam, że żona jest bardzo atrakcyjną kobietą i seks z nią jest świetny. Jak odpędzić od siebie te niecne zamiary?
    • Mam pewien problem, chciałbym wiedzieć jak sobie z nim radzą inni mężczyźni. Mam 37 lat. Pracuję w domu, więc mam utrudnione kontakty między ludzkie. Od 14 lat jestem żonaty, kocham swoją żonę i nigdy jej nie zdradziłem. Ostatnio czuję nieodpartą ochotę sprawdzenia się, jako mężczyzna. Myślę bardzo poważnie o zdradzie żony, jednak nie chciałbym jej zranić. Czy Was Panowie też to spotyka, jak sobie z tym radzicie?
    • Przeczytałam wątek o białym małżeństwie i chwila refleksji mnie naszła. Mój mąż nie ma ochoty już od trzech lat. Co robić?
    • Chodzi o malzenstwo. Czy seks z innym partnerem jest dla niechetnych zdrada? Czy niechetna strona moze byc zazdrosna? O co? O to czego ona nie chce?
    • ostatnio zauważyłem u Siebie coś dziwnego.. mam straszną ochotę na puszystą dziewczynę. jestem w fajnym związku, z fajną szczuplutką śliczną dziewczyną, ale cos sie w mnie zbiera takiego, że ufff... jeszcze nie zrobiłem tego, co prawda, mimo że okazje już były, ale nie wiem ile wytrzymam... kurcze, wiem, że to niezbyt normalne chyba, ale taki stan wzbiera... Panowie... jakiś miał podobny dylemat? albo wie jak to jest z puszystą? warto?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się