Forum eDziecko ciąża :-)
ZMIEŃ
      ochota

ochota

(14 wyniki)
    • Bo ja od początku ciąży az do teraz a juz 5 miesiąc nie mam wcale ochoty na seks i to nie to, że się boję o dziecko po prostu sex mnie nie podnieca straszne ,powiedzcie macie tak??
    • jak to jest??????jestem w 7tyg i zauwazylam,ze nie mam zbyt duzej ochotuy na seks...czy wy macie(mialyscie )podobnie?
    • Jestem w 3 miesiacu ciazy, najgorsze ze nie mam ochoty na seks, to trwa juz 2 miesiace. Czy to jest normalne przy ciazy, czy ze mna jest cos nie tak?
    • zaczęłam zaokrąglać i apetyt wzrósł. chociaż jestem ciągle zmęczona i śpiąca. ciągle czytam że powinno się robić toi tamto. można zwariować. chodzę normalnie do pracy i nie wyobrażam sobie że oprócz tego miałam bym jeszcze ćwiczyć- dodam że gotuję obiady i w miare możliwości sprzątam.a te wskazówki odnosniediety, to ak, a to nie, a jak zjadłam, ojej, co to będzie. ograniczyłam do minimum czytanie wszelkich porad i słucham własnego ciała. jak ma ochotę na batonika to jem batonika, ...
    • Hej dziewczyny! Ciekawa jestem jakie dziwne zachcianki macie w ciąży :-) Ja od kilku dni pałaszuję po 2 cytryny dziennie, bez cukru, bez żadnych dodatków. Mojego męża aż skręca jak to widzi. W ogóle częściej chce mi się czegoś kwaśnego, słodkiego sporadycznie. Babcia mi powiedziała, że kwaśne to na chłopaka, ale moim zdaniem to przesądy, a dzidziuś woła po prostu to, czego mu brakuje.
    • Witam wszyskie przyszłe Mamy, ja tu nowa :). To moje pierwsze dziecko i troche mnie niepokoi ból w podbrzuszu. Nie jest to straszny ból - raczej taki ćmiący - czy któraś z Was też tak miała. Mam wizytę 29.07 i nie wiem, czy przypadkiem nie powinnam zareagować wcześniej. A tak poza tym to chwilami mam obawy, ze ja jestem po prostu tłuściutka, a nie w ciąży :). No tylko to, że nie mam ochoty na słodycze - a zawsze miałam :) - przemawia za tym, że będziemy mieli dziecko :):)):):) B
    • Dziewczyny!Czy są jakieś charakterystyczne apetyty które wskazują na dziewczynkę lub chłopca?Na co macie lub miałyście apetyt?Co wam najbardziej smakowało lub smakuje?Pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki:-).
    • Proszę powiedzcie jakie mialyscie wczesne objawy ciąży. Ja jestem tydzień po jajeczkowaniu, i od tego dnie temperatura utrzymuje mi sie 37 stopni i wiecej, mam ochotę na kwaśne rzeczy, czy az tak szybko może zmienić sie apetyt,a dodatkowo wydziela mi się w znikomej ilośći biała maz.Jeszcze co do temperatury , gdzie najlepiej mierzyć w pochwie, buzi czy pod pachą i ile kresek trzeba odjąć jesli mierzy się w pochwie. Proszę odpiszcie jest to dla mnie bardzo ważne zważając na fakt że ...
    • Co myslicie na ten temat? jakie macie doswiadczenia? Piszcie proszę. Pozdrawiam Lilka z 8-tygodniowa fasolka:)
    • Bo ja ochotę mam wielką, ale tatuś i chciałby i boi się. Szczerze mówiąc jestem tym trochę zaniepokojona, bo stan taki potrwa jeszcze co najmniej trzy miesiące. Pozdrawiam
    • Czesc wszystkim trapi mnie jedno pytanko czy w ciązy ma sie wieksza ochote na sex czekam na odpowiedzi.
    • Hej! Jestem w 14tyg. ciąży i mam straszną ochotę na kawkę rozpuszczalną z mleczkiem.Po prostu nie mogę się obyć bez jednej filiżanki.Proszę o jakieś rady na temat zagrożenia dla maluszka.
    • taki mam dylemat czy któraś z Was coś słyszała na ten temat? Takie mrozone warzywa do gotowania albo do smażenia? wiem ze najzdrowsze są świeże ale kiedy brak czasu? można? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się