-
Proszę o poradę
Mam 26 lat, od blisko roku jestem w związku z pewnym cudownym mężczyzną. Widzimy się rzadko, bo mieszkamy w innych miastach. Gdy przyjeżdza dochodzi do zbliżenia, ale ja od dawna nie mam już na to ochoty. Najpier nie potrafiłam się rozluźnić bez alkoholu a teraz nawet to nie pomaga i gdy partner we mnie wnika bardzo mnie boli- on oczywiscie nie naciska, ale wiem, że jest mu przykro i obwinia o to siebie. a ostatnio jest nawet tak, że mimowolnie bronię się oprzed jego piesz...
-
Małżeństwem jesteśmy od ponad 2 lat, razem ponad 6. Tworzymy zgraną parę pod każdym względem. Mąż jest ciepłym i dobrym mężczyzną, mogę na niego liczyć w każdej sytuacji. W naszym związku od początku układało się dobrze, seks sprawiał nam wiele satysfakcji, potrafiliśmy kochać się kilka razy dziennie. Z czasem oczywiście praca, brak czasu i inne rzeczy dnia codziennego sprawiły, że kochaliśmy się rzadziej, ale raczej regularnie. Większa ochota na seks przychodziła przeważnie, gdy zmienialiśmy...
-
witam serdecznie mój problem polega na braku zainteresowania seksem jestem z mężem w zwiazku od 13 lat mamy prawie 4 letnia córke no i od porodu problemy w sprawach łóżkowych nie mam kompletnie ochoty na seks niewiem co moze byc powodem tego.Czasami poprostu zal mi meza bo zawsze lubielismy sie kochac i to nie tylko w łózku ale odkąd urodziłam dziecko stracilam ochote maz musi mnie namawiac chociaz raz w tygodniu zeby sie pokochac. Jestem zdrowa kobieta nie zażywam zadnych leków nie stosuje ...
-
Witam.
Fakt biore pigułki antykoncepcyjne które osłabiają libido:( Ale żeby aż tak?
Mój mąż jest bardzo temperamentny w Tych sprawach, lubi sex i mogłby uprawać go codziennie ja niestety nie. Zaczyna mnie to martwić - czemu nie mam ochoty na sex?
Jestem w domu z 2 letnią córką, syn jest cały dzień w przedszkolu. W sumie dzień nie jest dla mnie aż tak męczący, zwyczajny, jak dla kążdej mamy. Mimo to wieczorem jestem bardzo zmęczona, senna, sex to ostatnia rzecz na którą mam ochotę w przeciw...
-
Mam 27 lat i wspaniałego męża, nie mamy dzieci.
Kilka miesięcy temu straciłam zupełnie ochotę na seks. Myślałam, że jest to spowodowane pigułkami, więc je odstawiłam. Nic się jednak nie zmieniło.
Wydaje mi się, że jest to spowodowane nadmiarem obowiązków, które na mnie spoczywają i stresem związanym z otwarciem nowej firmy. Jesteśmy młodzi i oboje dużo pracujemy (nie narzekam - to normalne i będzie tak jeszcze przez ok. rok). Ale zanikły we mnie jakiekolwiek potrzeby seksualne. Wcześniej ...
-
Witam serdecznie i prosze o rade mam 29 lat-jestem z moim partnerem od 15 roku mojego zycia,9 lat jestesmy po slubie od okolo roku stracilam ochote na sex-wczesniej uprawialismy sex bardzo czesto.Kocham mojego meza jest przystojny bardzo dba o wyglad zbudowany...Nie wiem gdzie jest przyczyna moze powinnam brac tabletki lub pojsc do seksuologa na terapie?
-
Jesteśmy małżeństwem 7 lat, mamy dwójkę dzieci. Od kilku mies. ja wogóle nie mam ochoty na seks a mąż i tak zwykle rzadko chciał się kochać. Od pewnego czasu ja nie ma ochoty nawet na ten jeden raz na miesiąc. Stosujemy metodę objawowo-termiczną. Powiedziałam więc mężowi, że nie chce mi się mierzyć tej temperatury bo i tak nie mam ochoty na seks. On na to - "skoro tak zdecydowałaś to przecież nie będę Cię gwałcił". I na tym koniec tematu! Trochę byłam zaskoczona. Spodziewałam się raczej "ja ...
-
W 2009 roku wykryto u mnie raka tarczycy został on usunięty razem z całym płatem lewym od tego czasu przyjmuję hormony w małej dawce co drugi dzień, od tego czasu moja ochota na współżycie z moim partnerem bardzo podupadła, wcześniej sprawiało mi to przyjemność a w chwili obecnej jak mi się zachce to jest święto. Jest mi strasznie z tym źłe bo wcześniej nie miałam z tym problemu a teraz czuję, że sprawiam przykrość partnerowi tak jak i sobie co bardzo mnie martwi. Co robić w takiej sytuacji? ...
-
Jesteśmy małżeństwem od 7 lat, mamy dziecko w wieku 6 lat. Problem pojawił się po porodzie - z miesiąca na miesiąc, z tygodnia na tydzień i w końcu z dnia na dzień przestałam w ogóle odczuwać potrzebę bliskości z mężem - denerwuje mnie praktycznie wszystko - jego dotyk, pocałunki, próby zbliżenia się do mnie na odległość krótszą niż na wyciągnięcie ręki. Kompletnie się wyłączyłam, nie odczuwam żadnej potrzeby czułości, nic na mnie nie działa, a wręcz drażni każda próba przez niego podejmowana...
-
czy to może być z tym związane? W te dni bardzo podnieca mnie mąż i mogłabym się kochać w każdej chwili. Jak się kochamy to zwsze prezerwatywę zakłada pod koniec albo stosunek przerywany. Czy możemy wpaść jeżeli kochamy się w taki sposób?. Mąż twierdzi, że czuje kiedy będzie koniec a ja z kolei boje się zajścia w ciąże.
-
Jestem mezatka od 6lat,znamy sie z mezem od 13. Moz jest wspanialym czlowiekiem,mamy 3letniego synka. Sex i przebywanie razem daje nam radosc ale... Moz jest moim pierwszym i jedynym partnerem,za dwa 2m-ce skoncze 30lat i jakies glupie mysli dopadly mnie ze to ostatni dzwonek na milosne przygody.Moze to jakis kryzys 30stki.
Pierwsze mysli zaczely sie rok temu w sierpniu na weselu u znajomych. Poprosil mnie pewien mlodzik(20lat) do tanca.Musze przyznac ze dziwnie i niespodziewanie dla mnie n...
-
witam. od 2óch lat jestem w stałym związku. oboje mamy po 24 lata, mieszkamy ze sobą, a więc mamy siebie na co dzień.
od samego początku moja partnerka wykazuje kompletny brak zainteresowania seksem. jej problemem jest podwyższony poziom hormonu - prolaktyny. zażywa na to lekarstwa.
Kochamy się nie częściej niż 2 razy w miesiącu. Moje potrzeby są nieporównywalnie większe, tym bardziej, że moja partnerka bardzo mi się podoba, codziennie widzę ją nago lub w samej bieliźnie, a wiadomo wtedy c...
-
Witam,
Mam taki problem: mam 46 lat, jestem wolna i w miejscu pracy poznałam ciekawego mężczyznę, też wolnego. Bardzo często rozmawialiśmy ze sobą i od paru miesięcy czuło się tę chemię i sygnały od niego, że chce się ze mną spotykać nie tylko jako kolega z pracy. Ja, choć byłam bardzo zainteresowana, nie wykazywałam zbytnio chęci. Nie wiem dlaczego. On często pytał, co będzie dalej z nami, tak jak już by uznawał nas za parę. A do mnie to jakoś nie docierało. Od razu powiem, że poza pracą ...
-
Jak w temacie mam na imie Kasia mam ochotę spotkać się z młodszym chłopakiem w wieku 20-25 lat, porozmawiać przy lampce wina itp
prześlij mi swoja fotkę na kasiav444@onet.pl moze sie kiedys spotkamy ;]
-
Witam. Jestem z mężem 3 lata po ślubie,mamy córkę i w ogole nie chce mi się kochać z mężem:( A mam dopiero 24l. Przed ślubem nie miałam z tym problemu,wszystko mi w mężu pasowało a jak urodziłam córkę to seks jest co tydzień lub rzadziej. Fakt zaczeliśmy się kłócić i to mi bardzo przeszkadza:( Brałam proszki antykopcecyjne i myslałam że to przez to ale już nie biore prawie rok i nic się nie zmieniło. Mówiłam o tym lekarzowi ale powiedział ze to po porodzie ale trwa to już 3 lata. Mąż się star...
-
Jestem młodą mężatkom. Z obecnym mężem jesteśmy 8 lat. Był moim pierwszym poważnym partnerem. I chyba w tym problem. Od jakiegoś czasu zaczynają mi chodzić po głowie rzeczy o które nigdy bym się nie posądzała. Mianowicie coraz częściej myślę o innych facetach, zastanawiam się jak by to było z innym. Co mnie trochę przeraża bo kocham męża i nie chce go oszukiwać i mieć kochanków na boku. Problemem jest też (jak widzę na forum częsty problem) moje libido ( co prowadzi do różnych kłótni i mało ...
-
Witam. Jesteśmy 10 lat po ślubie, mamy 2 dzieci, mieszkanie, auto, pracę - teoretycznie niczego nam nie brakuje...jednak od dłuższego czasu nie możemy się dogadać. Mąż chciałby seksu często, 3 razy w tygodniu, ja jak mam ochotę raz na miesiąc to góra. Kiedyś miałam częściej. Teraz jak już wieczorem dzieci zasną i jest 21.30 to mi też chce się spać. Czasem jedno z dzieci chce, żeby go przytulić i wtedy oczy same mi się zamykają, mąż z wyrzutem mnie wtedy budzi. Nasze potrzeby i oczekiwania roz...
-
Partner zasugerował, że w ramach prezentu urodzinowego (26) chciałby, żebym wybrała się na 8godzinny (2spotkania) kurs tańca erotycznego (erotic dance/lap/burleska) w jednym z klubów... Co o tym myśleć? Co Wy na to? Jak byście zareagowały? Iść? nie iść? Mam mieszane uczucia... Tak jakoś się czuję... lekko zniesmaczona? ...rozczarowana? Jesteśmy razem rok, seks nie jest dla mnie tematem tabu.
-
Witam Panią!
Jesteśmy 5 lat po ślubie, mamy dwoje dzieci (4 lata i roczek). Po ślubie okazało się, że mąż ma o wiele mniejsze potrzeby seksualne niż ja, przez ok. 3 lata dostosowywałam się do jego zmniejszonych potrzeb, bo przecież go kocham. Niepokoi mnie jedna rzecz - może nie potrzebnie? Tyle się mówi o tym, że czasem kobieta może uwieść męża, postanowiłam więc kiedyś to zrobić - ubrałam się w seksowną czarną bieliznę, która na niego bardzo działa, było dopiero po 20-tej, mąż nie był zmęc...
-
Witam,
jestem młodym mężczyzną, mam 25 lat i mam problem.
Jestem w związku z kobietą, wcześniej wszystko było w porządku. Kochaliśmy się, był seks - często, nawet kilka razy w tygodniu. Ale od jakiś 2 miesięcy nie mam ochoty na to. Nie wiem dlaczego, kobiety nadal mi się podobają, wiem kiedy "pociąga mnie" coś, ale na seks nie mam ochoty. Nie robiliśmy tego od jakiegoś miesiąca na pewno, ponieważ nawet o tym nie myślę, cały dzień mi mija, robię to albo tamto i nie pomyślę o seksie tak jak w...