Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      ochota

ochota

(18 wyników)
    • Nie mam ochoty widywać się z moim byłym chłopakiem. Oszukiwał mnie w trakcie związku, manipulował przy rozstaniu, nie potrafił uszanować mojej prywatności ani prawa do mojego własnego zdania, wielomiesięczny koszmar... Poza tym w związku był miły, uczynny, zaangażowany, itd. gdy dostosowywałam sie do jego wizji tego związku. Moje potrzeby niestety nie były uwzględniane w takim zakresie jaki mnie satysfakcjonował. Gdy po wielu nieudanych próbach dogadania się zdecydowałam odejść to wpadł...
    • Ja mam chyba poronione wyimaginowane problemy.... Jestem w szczesliwym skądinąd związku, od 2 miesięcy. Mam 21 lat, On tez. Jestem nieziemsko zakochana, a Jemu baaaardzo na mnie zależy, niesamowicie mnie kocha i okazuje to na kazdym kroku, jest zauroczony i zafascynowany i bardzo opiekunczy i czuły. A ja...pragnę Go czasami nieco zranić, troszkę chłodu okazać, odsunąc się nieco, być oschłą, powiedzieć jakąś aluzję ze niby nie jestem pewna ze mi na Nim zalezy....Mimo ze absolutnie t...
    • Mam ochotę na arbuza, a do sklepu tak daleko...:-(
    • Poznam kogoś, kto ma ochotę na spacer po Krakowie. Od połowy września będe tam co piątek, sobotę. Chętnie popołudniem wybiorę się gdzieś. Jest tutaj jakaś romantyczna duszyczka :) ? Proszę o emaile na adres rednacz@o2.pl
    • zakochać się, tak naprawdę...tylko to nie przychodzi na zawołanie...niestety;
    • brak mi ochoty na seks kocham partnera osiągam orgazmy,ale nie mam ochoty żeby to robić POMOCY!!!!!!!!!!!!!
    • na seks niech wyskoczy na dwór:))murowany orgazm.
    • Co mam zrobić?:((
    • tak jak widzicie w temacie, mam ochote na mężatkę......one są idealne....wiedzą czego chcą i cenią dyskrecję...
    • j/w
    • Sledze co jakis czas co dzieje sie na forum i wchodzac przed chwila zdziwilam sie, ze od dwoch godzin nikt nic nie napisal. Gdzie sie wszyscy podziali?
    • Czesc mam takie pytanie : znalazłem osttnio na aukcji allegro środek ( jakas herbatka) na polepszenie smaku i zapachu spermy. Nawet bym to kupił tylko jestem ciekaw czy to prawda czy tez sciema oto link do aukcji www.allegro.pl/item226536753_sperma_czy_twoja_sperma_smakuje_twej_kobiecie_.html z góry dziekuje za odpowiedzi dotyczace takowych srodków
    • Pytanie oczywiście kieruję do kobiet otóż mam pytanie czy podczas okresu macie większą ochotę na zbliżenie z facetem??? Jestem z moich facetem już od 4miesięcy i zaczynam zauważać że podczas kobiecych dni mam większą chrapkę na mojego faceta sam to też zaczął zauważać nawet ostatnio stwierdził że zaczynam się na niego rzucać i nawet mu się to podoba hahahaha :D. Głupiutkie komentarze proszę zachować dla siebie z góry bardzo dziękuję :)
    • kiedy zdaliscie sobie sprawe ze kogos kochacie? po jakim czasie? po jakims okreslonym zdarzeniu czy tak po prostu? bo w koncu milosci nie da sie zdefiniowac,wiec skad to wiadomo? czy jesli sie naprawde kocha to po jakims czasie uczucie moze wygasnac? mozna kogos przestac kochac? czy wtedy to nie byla prawdziwa milosc tylko zludzenie??
    • z tak pięknie rozpoczętym dniem?
    • czy ktoś miałby ochotę na spotkanie, długi spcer, przejażdżkę rowerem lub cokolwiek innego co mogłoby zabić monotonnie, długie samotne wieczory i ciche dni?
    • Moja nowa narzeczona bardzo niechetnie, albo nawet wcale, nie ma ochoty na ODWIEDZANIE (SKLADANIE WIZYT) moich "starych" znajomych.Martwi mnie takie zachowanie. Czym to wytlomaczyc ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się