ochota

(52 wyniki)
  • chce sie wybrac na mikrodermabrazje gdzies na ochocie, mozecie polecic miejsca gdzie jest czysto, i w miare tanio? nie zalezy mi na wypasionych salonach z cenami z kosmosu.
  • Szukam dobrego i taniego hydraulika, czy mozecie kogoś polecić??
  • Czy mozecie polecici lub odradzic jakiegos stomatologa na ochocie lub w okolicy? Wiem, ze takie watki juz byly ale dosc dawno, a zalezy mi na biezacych informacjach. Bede wdzieczna za wskazowki.
  • czy wiadomo coś o jakimś wzmożonym ruchu samolotów nad ochotą? mieszkam na grójeckiej i od kilku dni słychać tu co chwilę hałas jakby przelatywał samolot - nie mogę się doszukać info w internecie. wcześniej tego nie było!
  • Może forum podzielić na ochotę, a drugie włochy-ursus. Ochota jest za daleko do ursusa (albo ursus jest za daleko od ochoty) by były wspólne tematy i problemy.
  • czesc Wam Mieszkam na ochocie-rakowcu i chciałbym kupić rybkę do mojego akwarium no i nie wiem gdzie!!! Jak znacie jakiś sklep to napiszcie:-) ps dodatkowo korzystając z okazji zapytam o punkt skupu butelek na ochocie??? pozdrawiam i z góry dziękuję szmery
  • www.szansa.warszawa.pl/index.php NIEODPŁATNE ZAJĘCIA DLA DZIECI I RODZICÓW WARSZAWA OCHOTA ZAPRASZAMY DO KLUBIKU W miłej i przyjaznej atmosferze, pod okiem doświadczonego pedagoga proponujemy: Zabawy grupowe uczące współpracy z rówieśnikami Zajęcia plastyczno-techniczne rozwijające aktywność twórczą dziecka Zabawy muzyczno-ruchowe wspierające rozwój psychofizyczny dziecka ZAPRASZAMY godz.10.00 -12.00 Poniedziałek — Klubik Przedszkolaka (dzieci od 3 do 5lat ) Wtor...
  • witam, od niedawna mieszkam na ochocie i mam pytanko:czy moglibyście polecić jakis fajny club z fitnessem dla pań.wiem o gymnasionie niedaleko ochoty ale tam jest drogo.
  • Szukam solarium na ochocie, może ktos mogłby coś polecic?
  • Jest na ochocie jakiś sklep sportowy? Jedyne co znalazłam to sklep jeździecki ale nie o taki mi chodzi
  • polećcie dobra szkolę dla doroslych
  • SPACER PO OCHOCIE Data: 15.02.2007 czwartek Godzina rozpoczęcia: 11.00 Miejsce spotkania: Pl. Narutowicza przed kość. św. Jakuba Przewodnik prowadzący: A.Kochanowski MUZEUM KOLEJNICTWA Data: 17.02.2007 sobota Godzina rozpoczęcia: 11.00 Miejsce spotkania: Ul. Towarowa d. Dw. Główny, przed muzeum Przewodnik prowadzący: M.Stefaniak Koszt uczetsnictwa 4 zł.
  • Szukam niesamowitej dziewczyny, zbliża się jesień, lubię spacery ... najlepiej w towarzystwie osoby uduchowionej, wrażliwej, inteligentnej i pięknej... raczej nie wierzę, że istniejesz...
  • lub wlochach ale w ramach umowy NFZ,wizyty przy 1 sierpnia u drKolackiej albo Nowak to obojetne lekcewazace traktowanie pacjentek
  • Witam, czy wiecie może o jakiejś innej opcji oprócz Aster na Bitwy Warszawskiej? Obdzwoniłem konkurencje ale wynika, że Aster to monopolista w tym rejonie. Może ktoś wie o jakiejś lokalnej sieci osiedlowej, która nie ciągnie takiej kasy... Z góry dzieki
  • Znalazłem takie: Wesołych świąt 1977 www.youtube.com/watch?v=9O53YtGqoSU Szaleństwa panny Ewy 1984 www.youtube.com/watch?v=yZxXVu6DkWA&feature=channel Nie lubię poniedziałku 1971 www.youtube.com/watch?v=kljUicafgZI&feature=channel Na Glogera kręcili jeszcze jakiś film ok.1988 roku ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Znacie jeszcze jakieś inne filmy które były kręcone na Ochocie oprócz "Klanu".
  • Poszukuję opinii na temat państwowych przedszkoli w okolicy Grójeckiej. Czy możecie polecić jakieś przedszkole?
  • Szukam milego,czystego miejsca na joge i aerobik na ochocie-najlepiej blizej parku. czy mozecie mi cos polecic? Kompletnie nie znam tych terenow a przenosze sie tam niebawem
  • niedługo z synem staniemy przed podjęciem decyzji, które wybrać gimnazjum, bardzo Was proszę o opinie
  • Witajcie, mieszkam na Włodarzewskiej i mam 9 latka-chodzi na Powstańców Wlkp do szkoły. Mam tam dramatyczną sytuację-jest nieakceptowny w klasie i nie wytrzymuje tego emocjonalnie (rodzaj "mobbingu" - zadne próby pomocy i współpracy nie pomagają - młoda nauczycielka, nie daje sobie rady z klasą). Szukam szkoły na Ochocie - aktualnie 2 klasa(od września-3!) z dobrymi referencjami i dobrą nauczycielką aby spróbować go przenieść i dać "nowy start". Dodam że dziecko jest niekonfliktowe, rac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się