ochota

(179 wyników)
  • Spróbuję opisać (trochę pod wpływem wątku bez_wyjścia) swoja sytuacje. Mam 33 lata, jestem mężatka odp prawie 6 lat, mamy jedno dziecko. Otóż od jakiegoś czasu seks może dla mnie nie istnieć, odczuwam podniecenie i mam ochotę na seks przez kilka dnia w miesiącu, ale nie chce go uprawiać z mężem. Przed ślubem uprawialiśmy seks, ale raczej rzadko (wtedy kod kulturowy powodowała, że miałam wyrzuty sumienia- seks przedmałżeński itp). Noc poślubna była super, wtedy miałam jeden z niewielu orga...
  • Witam, Mam taki problem, że nie mam ochoty na sex i przez to mój związek się rozpada. Ostatnio ja i moja kobieta przytyliśmy, ja 20kg, ona 12. Chciałbym by było inaczej, ale mnie podniecają tylko szczupłe kobiety. Jak widzę ją nago to w ogóle nie mam na to ochoty a nawet się muszę do tego przymuszać ponieważ sex z kobietą puszystą nie daje mi żadnej satysfakcji. Dobrze wiem, że sam nie wyglądam tak jak dawniej, dlatego na pewno wygląd mojej kobiety nie jest dla mnie powodem do rozstania, a...
  • No właśnie...na czym właściwie polega ochota na seks? Szczerze się przyznam, że chyba tego nie doświadczyłam. Owszem czuję ochotę na seks, ale dopiero podczas wstępnych pieszczot. A słyszę, jak niektórzy mówią, że maja ochotę na seks, na przykład jak partnera nie ma w domu, jak są w pracy czy poza domem. Czym właściwie się ta ochota przejawia? Jakimiś fizycznymi objawiani? skurczami mięśni w pochwie czy coś?
  • To jest straszne, jesteśmy po ślubie 3 lata, a w naszym związku brak czułości i miłości. Dla mojego męża liczy się tylko sex. Przytula i robi masaż tylko wtedy, gdy wie że coś z tego będzie. Natomiast gdy mu powiem, że dziś nie mam ochoty na seks i chciałabym po prostu się przytulić i być blisko, obraża się. Czy to jest normalne? Czy w każdym związku tak jest? Doszło do tego, że już nie pragnę nawet jego pocałunków, mam do niego uraz, mam wrażenie że poza sexem nic nie widzi. Pró...
  • Dziwi mnie, że kobiety nie wiedzą dlaczego niektórzy faceci nie mają ochoty na sex. Ok-moje stanowisko nie dotyczy małżeństw bo w nim nie jestem. Ale nawet jako osoba wolna nie mam ochoty na sex czasami. Bywam zmęczony i wiem, że nie zaspokoję partnerki, będzie mi z tym żle. Psychicznie wiele kobiet mnie poharatało i nie ufam im teraz, ciężko mi się przełamać by przespać się z kobietą, jeśli nie wiem czy nie będzie póżniej wobec mnie złośliwa, albo nie zdradzi śmiejąc się w twarz. Ni...
  • witam mam 24 lata, dwie córeczki i kochającego męża. problem jest w tym że odkąd urodziłam drugie dziecko nie mam ochoty kochać się codziennie. Czy to normalne nie wiem jak to powiedzieć mężowi żeby się nie obraził
  • Czy jest możliwe osiąganie orgazmów przez kobietę i udany seks z partnerem, na którego na co dzień nie ma ochoty? Ot, choćby z przykładowym mężem po 15 latach związku.... W przypadku mężczyzny jest to możliwe.
  • Syn ma prawie 4 lata, a ja nadal nie mam ochoty na sex. Nie wchodzi w grę zmęczenie, bo jak mam dużo wolnego to nic to nie zmienia. Nie chodzi też o stres. Rozmawiała o tym z ginekologiem. Powiedziała, że skoro mam bardzo regularne miesiączki, to to też nie hormony. To co to jest? Jak to zmienić? Większa ochotę na sex mam mniej więcej wtedy kiedy jest jajeczkowanie. Ale czasami jest tak, ze nawet w tym okresie nie mam ochoty. Są momenty, że w jakiś sposób jestem w stanie się zmusić i ws...
  • Historia jak wiele innych. Jesteśmy szczęśliwą parą. On jest szczęśliwy pod każdym względem (tak przynajmniej twierdzi), ja nie do końca. Kocham go, chcę z nim być, jestem szczęśliwa ALE męczy mnie sporadyczny sex, czyli : raz, góra trzy razy w miesiącu z czego raz albo wcale z jego inicjatywy. Gdyby zależało to tylko ode mnie sex byłby częściej. Mogłabym oczywiście częściej go inicjować ale nie w tym rzecz. Nie chcę być tą jedyną w związku, która dba o nasze życie w łóżku. Co ...
  • witam, jestem mezatka od 10 lat, mamy dwoje dzieci, dobra sytuacje materialna. wczesniej lubilam seks, bylam odwazna. teraz, od jakiegos czasu nie mam zwyczajnie ochoty. i gdy tylko maz zaczyna sie do mnie dobierac, paralizuje mnie, wydaje mi sie, ze to cos obrzydliwego. w ciagu dnia nie przeszkadzaja mnie jego przytulania, glaskania itp. czy to mozliwe, ze przyczyna moga byc zle dobrane srodki antykoncepcyjne( mam na mysli tabletki), czy tez niechec do meza-czasem sie klocimy,...
  • Jesteśmy razem prawie trzy lata. Od 1,5 miesiąca mieszkamy wspólnie. Od tego czasu mój chłopak nie ma ochoty na seks. Ja najchętniej kochałabym się codziennie. Rozmawialiśmy o tym. On przyznaje że nie ma ochoty tak często jak kiedyś, dlatego że jest "przytłoczony" różnymi zawodowymi sprawami. Rzeczywiście jest na takim etapie życia, gdy stoi przed nim mnóstwo wyzwań. Wydaje mi się że to temat trochę wstydliwy dla niego, bo zawsze jako punkt honoru stawiał sobie zadowolenie mnie w łóżku. Sek...
  • z mężem, bo chrapie!!! Jeśli tak dalej będzie to nasze małżeństwo się rozpadnie. Nic nie pomaga,a przeprowadzka o drugiej sypialni to już porażka:(
  • Piszę tutaj po kolejnej kłótni z moim mężem. Jesteśmy ze sobą od 1,5 roku, od 4 miesięcy jesteśmy małżeństwem. Ja mam 27 lat, mój mąż 32. Pokochaliśmy się, jak to mówią, od pierwszego wejrzenia. Od razu coś zaiskrzyło. Po jakimś czasie zaczęliśmy ze sobą sypiać, było baaaardzo namiętnie. W naszym życiu mimo wielu obowiązków nigdy nie brakowało czułości. Byłam bardzo zadowolona z seksu, czasem nawet nie nadążałam za ochotą mojego partnera. Po roku wzięliśmy ślub. Było sielankowo....
  • Witam, mam problem z seksem w moim związku. Jesteśmy rok po ślubie. Mój mąż zawsze był mężczyzną który, zazwyczaj jak to mężczyźni, lubią seks. Nigdy wcześniej nie mieliśmy z tym problemu. Ja uwielbiam seks i sprawia mi on dużo przyjemności, nie jestem pruderyjna pod tym względem. Lubię ubrać się w fajną bieleiznę itd. Nie mam też nic przeciwko żeby od czasu do czasu obejrzeć dla podniesienia temperatury jakiś film erotyczny. Uwielbiam mojego męża i seks z nim to dla mnie ogromna pzyjem...
  • W moim zwiazku wieksza ochote mam ja niz zona.Wolalbym czesciej ona rzadziej.Dlatego zwykle ja nagabuje w rozny sposob,od prosb do grozb.I zwykle sie zgadza i zawsze ma orgazm.Nie wiem czy dobrze robie tak na dluzsza mete,gdyz jaka to satysfakcja stale nagabywac i byc strona inicjujaca i proszaca.Zatem pytam czy sobie odpuscic i czekac na jej ochote czy dalej molestowac wlasna zone?Czy to ma sens?Pobowalem czekac ale po tygodniu to ja mialem juz dosc.Rozmawialem i mowi ze chetnie zaini...
  • 3 miesiace temu urodziłam i kompletnie nie mam ochoty na seks kiedy to sie zmieni??? moj mąż juz szaleje szczególnie źe ze względu na pomyslny przebieg ciąży nie moglismy sie kochac... oczywiscie nie trzymam go w celibacie ale co to za seks z przymusu...
  • Witam, mam taki problem łóżkowy: od dłuższego już czasu przestałam odczuwać ochotę na seks, zupełnie o tym nie myślę, nie potrzebuję, po prostu nie chce mi się. Mój chłopak natomiast uwielbia seks -mógły go uprawiać zawsze, o każdej porzednia i nocy. I tutaj zaczyna się problem...wiem że sprawiam mu przykrość. On twierdzi, że nie czuje się pożądany, nie czuje że mnie podnieca. Ja czuję sie w tej sytuacji bardzo nie komfortowo, tymbardziej, że go kocham. Właściwie ochotę na seks mam mo...
  • Może wyda wam się to dziwne, bo większość z was czytając to forum ma wielką chęć na sex,ale partner nie,a u mnie niestety jest odwrotnie.Nie mam wogóle ochoty na jakiekolwiek zbliżenie,gorzej-sex mógłby dla mnie nie istnieć.Jestem z facetem juz ładnych pare lat.. kiedyś było inaczej, może dlatego że jeszcze nie wiedziałam co to sex, jak to jest i jak to "smakuje" . Nie wiem co mam zrobić, facet mi sie na każdym kroku obraża gdy mu sie nie oddaje i twierdzi że mam innego,albo że mnie nie...
  • Drodzy panstwo! Mam kilka pytan, watpliwosci, mam nadzieje ze mi pomozecie. Jestesmy malzenstwem ze stazem rok i dwa miesiace, przed slubem bylismy para kilka miesiecy, lecz wczesiej spotykalismy sie na luznej stopie, wiec w sumie znamy sie od lat 2,5. Seks zawsze mielismy wspanialy, czesty i pomyslowy. Dla nas obojga to wazna sfera zycia, oboje mamy duze temperamenty i bardzo sie kochamy. Na codzien jestesmy tez przyjaciolmi i lubimy spedzac ze soba czas. Problem polega na t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się