ochota

(127 wyników)
  • dziweczyny jestem w 25 tyg ciaży i zupełnie straciłam ochote na sex a wlaściwie na jakakolwiek bliskość z moim mężczyzną, lekarz stwierdził, że nie ma przeszkód do współżycia, a mi się nie chce nawet troszkę, kurde tak sobie myślę że jak mi tak zostanie to masakra, zamiast korzystać z tej możliwości to ja odwrotnie robię wszystko by tego uniknąć.
  • Jestem w 14tc...i od początku nie mam w ogole ochoty na sex... :( W pierwszej ciązy tak nie miałam. Teraz jest fatalnie na sama mysl o tym az mi sie nie chce :( Jak ostatnio juz doszło do czegos to w trakcie przerwalismy,bo juz nie mowiac,ze nie miałam z tego przyjemności to po prostu same pocałunki mi przeszkadzały,łaskotały, w ogole nie mogłam sie na tym skupic,nie czułam podniecenia... Czy tez tak macie/miałyscie? Czy to przechodzi? :)
  • Jestem już 6 mcy po porodzie cc i karmię piersią. Oprócz problemów typu ból, suchość itp., trapi mnie inny. Otóż kompletnie nie mam ochoty na sex. Wydaje mi się, że mogłabym spokojnie bez niego żyć. (Wcześniej tak nie było). Wręcz wydaje mi się to okropne, gdy mąż próbuje się do mnie przytulić, przecież dopiero co ułożyłam np. Małą spać, wytuliłam, wykarmiłam itd., a tu teraz TO? Błagam, napiszcie że nie jestem nienormalna i to minie!!!
  • jestem w 27 tc i wogóle nie mam ochoty na sex... od momentu stwierdzenia ciąży lekarz powiedział żeby nie współzyć do 12 tyg pozniej po badaniu i usg powiedział ,że niema żadnych przeciwskazań.A ja ani w I ,ani II,ani teraz III trymestrze tej ochoty nadal nie mam.czy to normalne ??? kiedyś nie stroniłam i nie wymigiwałam sie bolem głowy.Teraz mi sie nie chce a co dopiero po porodzie nawet nie mogę o tym myśleć... może ktoś tak miał ??? i nie jestem z tym problemem sama ...
  • Witam Jestem w 24 tc, i od początku 2trymestru mam ogromna ochotę na słodycze.Przed ciążą również lubiłam, ale spokojnie mogłam się powstrzymać od jedzenia. Wydaje mi się że musi być jakaś przyczyna, że organizm aż tak domaga się słodkiego. W sklepie nie mogę przejść obojętnie obok ciastek i cukierków bo prawie dostaje drgawek!:) Próbowałam zastąpić owocami, sokami ale to nic nie dało.Wy tez tak macie?Jak sobie z tym radzicie?
  • Hej! Jestem w 18 tc. Odkąd zaszłam w ciążę moja aktywność i ochota na sex strasznie zmalały. Dodam, że przed ciążą nigdy nie miałam z tym żadnych problemów. Dziewczynny na formu pisały, że na początku ciąży tak gdzieś do 13 tc ochota może być mniejsza ale później podobno wzrasta. U mnie niestety nic. Zaczęłam się martwić ponieważ nigdy nie miałam problemów z orgazmem a teraz go poprostu nie mam i choćbym zabrykała się na śmierć to go nie uzyskam. Bardzo kocham mojego mężą i jest o...
  • czy wy też w ciąży nie macie ochoty? Jest to moja I ciąża i może trochę się bałam na początku ale generalnie tak jestem skupiona na maleństwie że ochota poszła w las :)
  • ostatnio często się przytulaliśmy, a to pierwsze dni cyklu zaraz po miesiączce,wiem że żeby test był wiarygodny muszę poczekać z 6,7 dni po ostatnim zbliżeniu,dlatego chciałam wcześniej zapytać się Was czy kupowanie testera ma w ogóle sens, czy Wy też na poczatku ciąży czułyście się osłabione,niechętne do zbliżeń? wczoraj to była totalana klapa przeze mnie,po prostu nie mogłam wyciągnąć z tego żadnej przyjemności,w dodatku moje piersi stały się obolałe a ja drażliwa..na koniec pop...
  • Witam Kochane, Od pewnego czasu staramy się z mężem o dziecko. I w związku z tym mam pytanie - czy w dni płodne macie większą ochotę na seks czy raczej nie ma to związku? Pozdrawiam Ula
  • Szczerze mówiąc odkąd jestem w ciązy kompletnie nie mam ochoty na seks. Jestem ciekawa jak to jest u Was.
  • ...bo ja w ogole... od pocztku ciazy nie mam checi na sex, moj maz juz sie chyba z tym pogodzil...nie wiem jak sie przelamac, po prostu nie mam ochoty i juz. Szkoda mi mojego meza i boje sie o nasz zwiazek jesli to tak dalej potrwa. jak jest u Was? Sa tekie, ktore maja ochote non stop, to wiem i gratuluje, a czy sa takie jak ja??? Czy ja jestem jakas inna...
  • Czy macie ochotę kochać si e w czasie ciąży z waszymi mężami.Ja bardza dużą .Bardziej niż przed,aż mnie samą to zaskakuje,Maż nie ma nic przeciwko ,a nawet się cieszy.Czy to bezpieczne?Podobno tak,ale ciekawa jestem co o tym sądzicie???
  • dziwnie się czuję - przed ciążą byliśmy parą lubiacą sex, w pierwszym trymestrze musiałam trochę uważać, więc ograniczyliśmy, ale teraz ja mam ochotę się kochac , jednak mąż nie bardzo. zaokragliłam się trochę , mam spory brzuszek, więc zaczęłam czuć się mniej atrakcyjnie, a mąz mnie jeszcze w tym utwierdza unikając zbliżeń. co prawda jest czuły, głaszcze mnie po brzuchu, mówi czułe słowa, ciezy sie ciążą , ale ja mam wrażenie,że nie jestem dla niego pociągająca .... czy W...
  • witam! czy ktoras z Was tez tak miala. czy to normalne? moze to dlatego, ze karmie piersia-slyszalam kiedys, ze to reakcja obroona przed kolejnym zajsciem w ciaze? czy raczej cos ze mna nie tak
  • Czy Wy też tak macie? Cały czas myślę o seksie, cały czas mam ochotę się kochać, staram się jednak nie kochac się z mężulkiem zbyt często bo się troszkę boję czy nie zrobimy dzidzi krzywdy. Lekarz nie widzi przeciwskazań (16 tc), ale nie wiem czy zbyt częste stosunki nie są szkodliwe? Słyszałam też, że nie można kochac się w pozycji "na pieska" (od tyłu) - bardzo tak lubię się kochać, ale też się boję. No i co?
  • Znów pokłóciłam się ze swoim przyszłym mężem :((( Poszło dosłownie o drobnostkę... Tak się zdenerwowałam że nawciskałam mu i wyzwałam od najgorszych. On nie rozumie moich huśtawek nastroju. Wogóle mnie nie rozumie. Miesiąc temu rzuciłam palenie, a teraz mam taką ochote sobie zapalić :((( Chyba to zrobie. To tylko jeden papieros :(
  • Ja ostatnio tylko bym jadła, jeszcze w zeszły poniedziałek ważyłam 59 kg, a dziś po 5 dniach już waga pokazuje 60! Od początku ciąży przytyłam 4 kg, niby wg wszystkich kalkultorów to w normie, ale ciągle jestem głodna. Najgorzej jest w takie upalne dni, kiedy siedzę zamknięta w mieszkaniu i nudzę się. Piję dużo wody z cytryną, staram się zapchać pomidorami, brzoskwiniami, ale ostatnio coraz bardziej mam ochotę na słodycze. Staram się nie kupować, żadnych słodkości, tylko warzywa i owoce, ale ...
  • wczoraj zrobilam pierniki:) na swieta! i co? polowe juz zjadlam:( nie moge sie powstrzymac. oszalec mozna! maz mnie zabije:))) on bardzo dba zebym nie jadla pustych kalorii w ciazy, a ja jak go nie ma to zawsze cos podjadam, a to czekoladke, a to wafelka. no i teraz te pierniki. moze nie jestem sama??? moze jest nas. lasuchow wiecej!:D ujawnijcie sie!!!!
  • Witam! jestem w 13 tyg ciąży i cały czas mam ochote na cole wiem że to niezdrowe więc staram sie ją ograniczać jak moge ale niedaje mi ona spokoju! wie ktoś może w jakich ilościach można ją pić spokojnie i czy w ogóle można! I czy ja mam tylko takie zachcianki czy wy może też???? Pozdrawiam!
  • Jestem w 14 tygodniu i niestety nie mam znajomych,którzy by mieli dzieci,albo starali się o dzidziusia(jak narazie).Więc tak sobie pomyślałam,że było by miło zapoznać jakieś przyszłe mamy.Co wy na to? Jeżeli macie ochotę się spotkać to napiszcie.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się