Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      ochota

ochota

(20 wyników)
    • piszę ot tak... Siedzę na balkonie, dwójka dzieci ( 2,5l i 7 msc) śpią... w końcu ;-) Mąż na treningu. A ja mam ochotę napić się wina i zapalić papierosa. Ciężko ostatnio jest mi żyć zamknięta w takich ramach, jeśli rozumiecie o co mi chodzi. Kocham swoje dzieci, męża, ale... Chciałabym odpocząć. chociaż na chwilę. Nie wiem, mam doła? hormony wariują po trzydziestce? Wszystkie koleżanki albo zajęte domem, albo się po prostu wykruszyły, nie mam nikogo kto mógłby przyjechac do mnie na 2 ...
    • i co se pomyślały???? Pewnie, ze na seks :D A ja mam ochotę na drinka a soku nie ma:( I nie ma kto do sklepu iść :( Ciekawe co wam przyszło do głowy na co moge mieć ochotę :P
    • na seks- przeczytajcie. I szybko do domu:-P:-D
    • mniam!!!! chcę agrestu!!! [img]https://bi.gazeta.pl/im/2/6159/z6159522X.jpg[/img]
    • na co macie ochotę z frykasów kulinarnych oczywiecie biorac pod uwage ze nie musicie tego robic -po prostu chcesz i masz...ja to bym teraz placka po wiegierku zjadła, nalesniki z dzemem truskawkowym albo chińszczyznę ehhhhhh pomarzyc można
    • nie bardzo macie ochotę na seks, ale waszemu chłopu akurat bardzo bardzo się chce :) co robicie? mówicie żeby spadał na drzewo? "zmuszacie się" - no w sensie niech już mu będzie, kocham go bardzo, niech ma jak tak mu zależy, udajecie ból głowy, ręki, nogi etc. udajecie strasznie zajęte mówicie zwyczajnie, kochanie może jutro? no jak to jest u Was? :) p.s. bo ja to ostatnio, poczekałam aż zaśnie, jakoś chęci było brak
    • czyli mam ochotę cos upitraszyć....ale nie wiem co... żeby było dobre, nowe, łatwe, najlepiej ostre, może być kwasne, aaaa i nie jakoś makabrycznie drogie :>... może to być kolacja, obiad... przekąska raczej nie sałatka weźcie podzielcie się przepisami na wasze ulubione dania, albo chociaz jakiś pomysł dajcie... chodzi coś za mną (jakieś dobre pitraszenie ze wspaniałym :P efektem) i NIE MAM pomysłu... no tego jeszcze nie było albo jakie danie was ostatnio zachwyciło .... no nie wi...
    • Tak mi się zamarzyło... Znalazłam Cinnabar Estee Lauder, ale w ciemno nie kupię a nie mam gdzie powąchać :( Nie lubię mieszkać na prowincji w kwestii takich zakupów :(
    • W czwartek muszę oddać rozdział pracy i nie mam kiedy pisać. Trochę udaje mi się w czasie gdy dziecko śpi, ale dziś spał bardzo mało. Wieczorem jak syn pójdzie spać, jestem już tak wykończona, że mój umysł nie działa twórczo (próbowałam, ale wyszły takie bzdury, że wszystko później przerabiałam). Więc umówiłam się z mężem że w tym tygodniu będzie wracał wcześniej z pracy, bym mogła pisać. Kurwa, jest 19:15 a on jeszcze w pracy. Do tego są dziś jego urodziny, zrobiłam obiadek, upiekłam serni...
    • Zapytać allegrowiczki, czy aby na pewno chce sprzedawać biżuterię ? <rzygi> www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4824324
    • Rozmawiałam z dawno niewidzianą koleżanką. Opowiadałam o moim młodym i czekającym go implancie. Na co ona powiedziała: "Tylko sobie nie myślcie, że on Wam się nauczy normalnie mówić." No jakbym nie wiedziała, że nigdy nie będzie mówił jak normalny słyszący człowiek! Ale najważniejsze, że mówić będzie, że wreszcie będzie słyszał! Zamiast jej odpowiedzieć jakąś ciętą ripostą to sobie poszłam bo mnie zatkało.
    • Dziewczyny, no muszę to napisać. Pracuje na dziale z 8 osobami. Sześciu z nich to młode chłopaki. Dwóch to starsi faceci, no tacy po 50-tce. Zawsze ale to zawsze unikam ich jak ognia, bo jeden śmierdzi cały a drugiemu z gęby tak okrutnie (temu pierwszemu oczywiście też), że nie da się wytrzymać, no żyg taki bleee.. Ale do rzeczy. Siedzimy wszyscy w jednym pomieszczeniu.Dosyc sporym, wydaje mi się, że tak 8metrów na 10m. Wyszłam zrobić sobie siusiu wracam, otwieram dzrzwi do dzia...
    • nie nie - nie będzie żadnych próśļ o głosiczki :D Jako, że po porodzie nie za koniecznie mam ochotę na sex mój mąż zaczął zgłębiać temat i wyczytał, że często powodem tego są dolegliwości hormonalne, a dokładnie niedoczynność tarczycy. Czy któraś spotkała się z taką teorią lub dolegliwością?
    • Okazuje się, że mam z kim zostawić dziecko w Sylwestra. Więc mogę się gdzieś wybrać :) Wśród ofert znalazłam taką, która mi się podoba i jest za rozsądne pieniądze. www.allegro.pl/item811107305_sylwester_09_10_swietna_zabawa_w_niskiej_cenie.html Co prawda ta aukcja już się skończyła, ale można zadzwonić do gościa. Jesteśmy z mężem zdecydowani, ale fajnie było by iść, z jakąś inną parą (lub większą ilością osób). Ma ktoś ochotę przyłączyć się i iść z nami? --- [img]https://www.mytin...
    • kebaba, ale takiego pysznego, gdzie jest dużo mięsa i dużo sosu i bułka jest dobrze zgrilowana. Gdzie w W-wie jest dobry Kebab oprócz Efes? I żeby było blisko Ochoty? A na co pysznego wy macie dziś ochotę?
    • Czy mozecie podzielic sie pomyslami na oszczedzanie? W domu, w ogole.. Czy np.rozpis menu albo zakupow co tydzien duzo daje? Warto sie zorganizowac?
    • bo od czasu porodu moje libido jest jak pszczolka maja jest gdzies lecz nie wiadomo gdzie.syn ma 19 miesiecy a seks byl moze 7 razy. laski ja mam problem bo maz jest wyrozumialy ale do czasu, tzn nie ze mnie zgwalci ale sAME WIECIE O CO CHODZI: ZERO POPEDU; ZERO PODNIETY A KIEDYS LUBILAM; MOZE SA W APTECE JAKIES SRODKI BEZ RECEPTY NA POPED- bo juz mi go , tzn meza zal- jak to robie to z litosci a nie z potrzeby a kocham go, jest super mezem i ojcem. POMOCY: ps niemiecka klawiatura stad liter...
    • Taki lajtowy wącik sobie zakładam,bo przeglądam sobie forum Oszczędzamy i tak mnie "natchło" Otóż ja pod wpływem w/w forum od kilku tygodni ,w czwartki(bo tak mam przelew na konto:D) z kartką w ręku,robię listę zakupów na tydzień i dodatkowo listę obiadów na każdy dzień.Kurcze fajna sprawa to jest!Nie siedzę i nie dumam co dziś "ugarować" bo listę mam i codziennie z niej coś wybieram,no i oszczędzam bo z braku pomysłów na obiad nie lezę do sklepu ,nie kupuję "co się nawinie" tym sposo...
    • www.pudelek.pl/artykul/22596/po_porodzie_kazala_mu_czekac_40_dni_na_seks/ wytrzymał 40 dni bez seksu łał łał czy tylko dla mnie to takie żenua bo kobieta musi nie przytyć w czasie w ciąży zawsze mieć ochotę po ciąży wyglądać lepiej i chudziej bo wspaniała mama to oczywiście szczupła mama i nie żałować swojej biednej pipki bo biedny miś pójdzie gdzieś indziej
    • Witam, przez czatownice się nie wyspałam, ale kawę wyjątkowo zaserwuję: [img]https://www.barrylou.com/art/otherVoices/nescafe.jpg[/img] Miłego dnia :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się