Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      orgazm

orgazm

(31 wyników)
    • wlasnie leci na TLC program o orgazmie doznanym sila umyslu!! podobno lepszy niz tradycyjny... sciema, czy cos takiego jet mozliwe? ja odnosze wrazenie, ze ci ludzie udaja...
    • może mnie nie wywalą... ostatnio spotkałam się ze znajomą która powiedziała mi, że należy do tej szczęśliwej grupy kobiet, która ma orgazm zawsze na poczatku powiedziałm, że łże jak pies ale teraz się zastanawiam że może to ja jestem jakaś niedorobiona bo ja nie mam zawsze...
    • czekam na opinie, doświadczenia i rady :P
    • orgazm (46)

czy to slowo jest tak okropne ze nalezy wywalas posty z nim?????????? czy wy tez dostajecie zawalu gdy czytacie slowo "orgazm'??????
    • dziewczyny czy są wśród was takie, które nigdy nie miały orgazmu pochwowegoi orgazm osiągają jedynie dzieki stymulacji łechtaczki. Może miałyście taki problem, ale znalazłyście pozycę w której udaje sie wam" dojść"podczas stosunku
    • Skoro shellerka wali na mocne tematy , to i ja mogę. Czy po wielu latach nadal pamiętacie czyjś zapach, czyjąś aurę i uczucie przyjemności z jakiegoś konkretnego seksu? Zwłaszcza z dawno nieaktualnym partnerem? Nie chodzi mi o fotograficzne obrazki w pamięci (to się pamięta i do śmierci), tylko o wspomnienie bezpośrednio sprzęgnięte z ośrodkami przyjemności w mózgu. Czyli takie małe [i]deja vu[/i], posiłkujące się ponownym odczuwaniem jakiegoś milimetra tamtej przyjemności. Naszło ...
    • orgazm(12)

Zastanawiam się czy emamy mają takie doznania jak orgazm przez sen? tzn., nie w wyniku stymulacji, tylko wywołany tym co się śni. Bo ja mam i to często, odczuwam to bardzo intensywnie i teraz nie wiem - czy to tylko wyobrażenie czy prawdziwe odczuwanie orgazmu?:)
    • Widze z poprzedniego watku,ze brak orgazmu to wcale nie rzadkosc.U mnie na ogol jest ale czasem za nic nie dochodze.No i wlasnie.Co teraz powiedziec mezowi?Czasem mowie,ze mialam bardzo krotki,czasem obracam sprawe w zart ale on to traktuje dosc ambicjonalnie.Nie obraza sie wprawdzie (no moze czasem jest troche urazony)ale dopytuje dlaczego,co zrobil nie tak,moze sprobujemy jeszcze raz itp.-sto pytan a nie moze zrozumiec,ze jestem zmeczona czy mam gorszy dzien.Czasem mam ochote ud...
    • czy za kazdym razem w trakcie cudownych chwil z mezem lub niemezem macie orgazm? bo ja powiedzmy na 10 razy mam 7 razy :)))
    • Czytając fragmenty poradnika małżeńskiego dotyczącego seksu wyczytałam,że orgazm lechtaczkowy traktowany jest jako ten gorszy i właściwie sprowadzający sie do powierzchownego skurczu i oczywiscie nie można go porównac do wpaniałego przeżycia jakim jest orgazm pochwowy. Poradnik skierowany do chrześcijan.... Stąd moje pytanie, czy rzeczywiście tak jest wartościowane to doznanie jakim jest orgazm? Na forum wychowanie w wierze wpisałam hasło "orgazm" w wyszukiwarce i absolutnie nic...
    • Minionej nocy po raz pierwszy w życiu w trakcie seksu z mężem udałam, że mam orgazm... Teraz mnie to dręczy. Po pierwsze - byłam nieuczciwa i nadal jestem, nie mówiąc mu o tym. Po drugie - boję się, że nie byłam dość przekonywująca (w końcu robiłam to pierwszy raz w życiu!) i on się domyśla. Co wtedy? Gotów pomyśleć, że zawsze dotąd udawałam, tylko lepiej i całkiem stracić do mnie zaufanie. Siedzę w robocie i zamiast pracować, biję się z myślami... Przyznać się czy nie? I jak t...
    • Drogie emamy czy możecie się podzielic Waszymi doznaniami przy stosunku, po porodzie. Ciekawa jestem czy zauważyłyście(lub Wasi partnerzy) różnicę w doznaniach po porodzie. Ja miałam cesarkę, więc tam na dole niewiele sie zmieniło,ale następne dziecko chciałabym urodzić naturalnie. Moje kolezanki po cesarkach twierdzą że naturalny poród rozciaga na zawsze pochwe, ale ja w to nie wierzę. Jestem ciekawa czy poród ma jakis wpływ na doznania.Czy jest ciaśniej czy luźniej, czy lubicie...
    • a ja o sexie? czy miałyście kiedyś wielokrotny orgazm, bo jak o tym słyszę to zbiera mi się na śmiech. czy to może ze mną coś nie tak? po urodzeniu dziecka miewam czaaaasami jeden, albo wcale, co nie zniechęca mnie do sexu, bo sex bez też jest fajny. ale kilka naraz, to już byłaby pełnia erotycznej rozkoszy. pozdrawiam
    • Sorki za takie pytanie, ale mam nadzieje ze znajda sie mamy ktore mi odpowiedza. Otorz zauwazylam ze juz po pierwszym porodzie pojawila sie u mnie zmiana w odczuwaniu orgazmu (drugi porod niczego juz nie zmienil - ani na plus ani na minus)... Konkretnie chodzi o to ze orgazm choc niby ten sam to jakby mniej intensywny, jakby te skurcze "orgazmowe" byly slabsze :( Czy tez tak macie badz mialyscie? A moze sa sposoby zeby to zmienic? pozdrawiam
    • Hahaha chce mi sie śmiac musze to napisac bo normalnie nie możemy juz z meżem:) Wczoraj kochamy się jest cudnie ja mam cudowny orgazm a tu masz otwierają sie drzwi i wchodzi teśc do pokoju my łapiemy za kołdre i cisza ,a ten czy mąż ma papieroska? mąż mu tylko powiedział ,że ma wyczucie czasu a ja myślałam ,że umre ze śmiechu:)))) oczywiście znalazł papieroska i wkońcu poszedł a my oczywiście cd;) czy wy też miewacie takie wpadki czasem?:) W sumie nas to nie zdenerwowało tylk...
    • muszę się w końcu odwarzyć zadać wam to pytanie. czy któraś z was ma też tak ze przy mega orgaźmie tryska gorącym płynem ze środka? napiszcie proszę dla mnie to zajebiste uczucie a wy też tak macie?
    • Trochę nudno sie zrobiło, wiec postanowiłam zagrzac atmosferkę na naszym forum:) Mam nadzieję, ze tego wątku nikt nie usunie?? Hmm, było już o orgazmach, o pierwszym razie, o nietypowych miejscach, a moze teraz pora odkryć swoje fantazje?? Zarówno te glęboko gdzieś schowane jak i zrealizowane-o ile do takowych doszło?? A moze z tymi zrealizowanymi wiążą sie jakies śmieszne historie?? A moze niezależnie od fantazji łóżkowych zdarzyło Wam sie coś śmiesznego w trakcie baraszkowania, co un...
    • Witam Niedawno zaczęłam się udzielać na forum więc znam juz nieco jego specyfikę i forumki.Jednak czuję się zmuszona założyć nowy nick bo wiem,że czasem zdarza się niestety że problemy-te drażliwe zostają później w nie bardzo wysublimowany sposób wywalone na forum prosto w "twarz".A tego nie chcę. Mój problem dotyczy seksu.Ja....Ja po prostu NIC nie czuję.Żadnej przyjemności fizycznej.Tam w środku jestem zupełnie nieczuła.Nawet najmniejszych odczuć.Jedynie przyjemnośc mogę osiągnąć przez łe...
    • Chcę je zadać dla odważnych. Ja odpowiem, zmieniłam nick, bo się wstydziłam pod własnym zadac to pytanie. Mozecie sie jednorazowo zalogować jak Was wstyd zżera. Otóż ile razy podczas seksu macie orgazm? Bo ja nawet i 10 razy! czesem tylko raz jak nie mam dnia a czasem nawet 10 i nie oszukuję, moj facet mnie rozpala.Po porodzie jestem taka jakas podniecona i nachalna.A przed to mniej opczywiście byłam, i mniej orgazmów. A wy pochwalcie się!
    • On czyli orgazm. Czy kochając się z swoim chłopem musicie miec orgazm? czy bzykanko może byc fajowe i nie kończyć się atakiem mrówek no tam wiecie gdzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna