owoce

(6 wyników)
  • hej dziewczyny! proponuje dla zabawy zorganizowac ranking smakow DC... ja zaczne, choc jestem dopiero w 3cim dniu wiec jeszcze nie wszystkie znam, ale licze na was :) piszcie jakie sa wasze ulubione samki!! pozdrawiam :D a oto moj ranking: NAPOJ - owoce lesne ZUPA - jarzynowa BATON - jeszcze nie wiem bo dorzuce batony dopiero w 2gim lub 3cim tygodniu..
  • Witajcie Kobietki, za jakiś czas chce zaczac diete. Kiedys, jakies 2 lata temu, juz ja stosowalam i bardzo ladnie poszlo (z 93 na 70), teraz przez kilka miesiecy nazbieralo mi sie kilka kilo i chcialabym je zlikwidowac. A poniewaz cwicze dosc ostro, przynajmniej 3 razy w tygodniu, a to nie sprawia, ze jestem mniejsza, wiec chce sobie zrobic tydzien scislej, a potem jakis czas mieszanej, jeszcze nie wiem jak dlugo. Przypomnialam sobie ogolne zasady mieszanej, ale pojawilo sie pytanie. Mo...
  • Sprzedam za 45 PLN+ewentualne koszty transportu 10 torebek: 1 szt. napój o smaku owoców leśnych - termin waż. :21.04.10 2 szt. zupa o smaku orientalnym- termin waż. :15.01.10 3 szt. żurek- termin waż. :16.08.10 2 szt. zupa pomidorowa - termin waż. :29.01.10 2 szt. zupa porowa bez laktozy - termin waż. :12.02.10 Zainteresowaną osobę proszę o kontakt na adres mailowy: beba77@gazeta.pl
  • Dzis rozpoczęłam swój pierwszy dzień mieszanaej i jestem ełna nadzieji i radości juz wszytsko na obiadek mama przygotowane wystarczy ugotować:) Za dwa tygodnie bede mogła jeść nabiał i owoce! Pozdrawiam wszytskich dietowiczów!
  • Oj, dziś jest ciężkawo w porównaniu z ostanimi dniami. Na śniadanie zjadłam 2 kawałki chrupkiego chleba z wędliną, na obiad mały kawałek mięsa i dużo surówki, a teraz zrobiłam sobie kolację - zupkę grzybową z diety. Dobre są te zupki (z wyjątkiem pomidorowej, bleee do sześcianu), ale już nie jem ich z takim zachwytem jak na początku. Ale nie dam się, powiem to po raz kolejny :- ). Mam 172 cm wzrostu i obecnie ważę 83 kilo. Jest duuużo lepiej niż było, ale chcę do lata ważyć poniżej...
  • Moze zrobimy ranking smakow? Proponuje zeby kazda z nas napisala 3 najwspanialsze i 3 "najmniej zjadliwe" rodzaje zupek i koktajlow. To kto wychodzi na czolowke jako Miss zupek i Mister koktajlow?!?!? Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna