Dodaj do ulubionych

ktora oferta cyfrowa lepsza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 08:09
Cyfry plus czy polsatu czy telewizja na kartę ?

Interesuje mnie zestaw podstawowych programów telewizyjnych, bez filmów i sportów.

Oczywiscie pomijajac promocje które za kilka miesiecy znikają.

Moze ktos juz rozgryzł ten rynek szmanów od reklamy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: yy? Re: ktora oferta cyfrowa lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 13:55
      Pakiet mini w Polsacie za 9.90. Przez 3 miesiące za darmo pakiet familijny na
      próbę ale to pułapka bo jeśli nie wymówisz w terminie zostaje do końca umowy.
      Jeśli masz telewizor z DVB - T MPEG 4 (albo planujesz) to wstrzymaj się z
      zakupem bo na jesieni ruszą multipexy czyli pakiet kilku programów bezpłatnych.
      W tej chwili w skład pakietu wchodzą TVP, TVP, TVP Info, Polsat TVN, TV4, TV Puls.
    • Gość: Noorm Re: ktora oferta cyfrowa lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 17:39
      Z DVB-T póki co kolorowo nie będzie. Od pażdziernika prawdopodobnie tylko MUX-3, czyli paczka kanałów TVP. Z telewizja na kartę też trzeba ostrożnie. Kiedys był pakiet darmowy, jednak kupując obecnie starter nie dostaje sie paczki "podstawowej" na zawsze. Jeżeli masz w domu kilka telewizorów, to najlepsza będzie cyfra+ ze względu na możliwość podziału uprawnień z karty na kilka odbiorników (każdy ogląda inny kanał) za pomoca spliterów czy ich multiroomu.
      • Gość: d Re: ktora oferta cyfrowa lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 22:04
        ostatnie dwa terminy a ile kosztuje takie urzadzenie ?

> Z DVB-T póki co kolorowo nie będzie. Od pażdziernika prawdopodobnie tylko MUX-3
        > , czyli paczka kanałów TVP. Z telewizja na kartę też trzeba ostrożnie. Kiedys b
        > ył pakiet darmowy, jednak kupując obecnie starter nie dostaje sie paczki "podst
        > awowej" na zawsze. Jeżeli masz w domu kilka telewizorów, to najlepsza będzie cy
        > fra+ ze względu na możliwość podziału uprawnień z karty na kilka odbiorników (k
        > ażdy ogląda inny kanał) za pomoca spliterów czy ich multiroomu.
        • Gość: yy? Re: ktora oferta cyfrowa lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 22:20
          To będzie w standardzie w momencie uruchomienia usługi. Praktycznie zostanie
          zalegalizowane to co już dawno robiono czyli dzielenie uprawnień karty po
          kabelku na tunery. Tu raczej będą tunery wielotorowe niż kilka tunerów.
    • Gość: gość Re: ktora oferta cyfrowa lepsza IP: 94.254.211.* 01.08.10, 20:43
      Ja też myślę o tv cyfrowej... po wstępnej analizie wychodzi mi że
      cyfrowy Polsat jest najatrakcyjniejszy pod względem finansowym. Dobre
      jes to ze dekoder na własno ść i abonanment niecałe 50 zł za familijny.
      telewizję N na początku odrzuciłem. Miałem kieddyś Cyfrę + podobno
      mniej zawodne dekodery mają - faktycznie nigdy nie miałem problemów -
      jednak bardzo długo płaciłem za wynajem dekodera - bez sensu.
      Generalnie Cyfra jest sporo droższa..
      Ktoś ma inne argumenty???
      • Gość: Były uzytkownik UPC - najgorszą firma w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.10, 21:04
        A co myślicie o obsłudze TV kablowej? Nagminne lekceważenie klientów oraz
        stosowanie praktyk monopolistycznych. W ich oczach klient nigdy nie ma racji.
      • Gość: yy? Re: ktora oferta cyfrowa lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 21:15
        n.pl/nsklep/wszystkie_pakiety_n.html
        54 złote za wszystkie kanały "n" w tym 13 HD opłata aktywacyjna 99 złotych za
        tuner z nagrywarką, dyskiem 250 GB i możliwością oglądania jednego programu a
        nagrywania innego (wymagany konwerter twin). Na święta dodawali jeszcze drugi
        dekoder gratisowo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka