Forum eDziecko eRodzice Województwa Śląskie
ZMIEŃ
      przychodnie

przychodnie

(40 wyników)
    • Kurcze, ale mam wymagania. Szukam przychodni, gdzie dzieci zdrowe nie są przyjmowane w tej samej poczekalni z chorymi dziećmi i dorosłymi. Ostatnio ze szczepienia przywlekliśmy trzydniówkę:(((. Wszystkie trzy przychodnie znajdujące się blisko mojego miejsca zamieszkania nie spełniają tego wymogu. Żeby jeszcze lekarze byli kompetentni i przyjmowali w godzinach popołudniowych... To chyba pozostanie tylko w sferze marzeń... Dodam, że mieszkam w Katowicach - Bogucicach.
    • Dziewczyny, na początku zapisaliśmy Glorkę do przychodni "rejonowej" (kilka metrów od miejsca, gdzie mieszkamy). Chodziliśmy tam w zasadzie tylko na szczepienia i ważenie, bo mała była zdrowiutka :) No ale niestety w październiku zamknęłi przychodnię i zostałyśmy przeniesione na ul. Ordona (miałam wybór tu albo na Bogucickiej, Ordona mamy bliżej) i po prostu katastrofa! Glorka zlapala trzydniowkę - ja, jako że to moje pierwsze dziecko, spanikowałam. Nasza pediatra (z Ordona) przep...
    • możecie coś polecić ? ma ktoś wyrobione zdanie nt przychodni o nazwie "Nasza Przychodnia" i tamtejsze doktor Irek-Latacz ? z góry dzięki - pozdrawiam :)
    • Witam, w maju urodzę moją pierwszą córeczkę, chciałabym prosić o polecenie dobrej położnej i dobrego pediatry, najlepiej z Będzina (osiedle Zamkowe) lub okolic. Niestety nie znam tu nikogo, rodzić będę w Katowicach więc pewnie tam mi nikogo nie polecą ;-/. Pozdrawiam serdecznie i liczę na waszą pomoc.
    • Czy ktoś zna tego lekarza/lekarkę(nie znam płci)? Podobno jest dobrym homeopatą. Szukam do niego kontaktu i nigdzie nie mogę znaleźć.
    • Witam mam nadzieje że napisałam w dobrym dziale. Czy ktoś był może w gabinecie pediatrycznym u dr Rachtan-Barczyńskiej w Chorzowie. Chciałam wybrać sie z małą do prywatnego lekarza, gdyz lekarka w przychodni nie wzbudziła mojego zaufania, a mam troszke pytań. Ewentualnie czy moge prosić o namiary na jakąś dobra lekarke. Bardzo dziękuje za wszelkie odpowiedzi.
    • Witam. Gdzie w Mysłowicach można zrobić dziecku USG bioderek? Mam 2 kontakty, ale wszystkie nieaktualne.
    • Proszę pomóżcie mieszkam tu od niedawna i ne bardzo wiem gdzie mogę zrobić USG bioderek, myślałam że na Raciborskiej ale tam wolne terminy sa dopiero na listopad a to za póżno. Jeśli ktoś ma namiar to bardzo proszę o podanie.
    • Chcialabym prosic o pomoc w znalezieniu godnego polecenia pediatry. Od roku mieszkam w Katowicach(niedaleko Pl.Wolnosci ) i szczerze mowiac nie mam zielonego pojecia w sprawie tutejszej sluzby zdrowia...Pod koniec roku urodze Maluszka i chcialabym poznac Wasze opinie na temat lekarzy.Dobrze gdyby odleglosc nie byla za daleka i ,zeby byl to lekarz przyjmujacy z NFZ.Swojego czasu spotkalam sie tu z podobnym watkiem ,ale to glownie tyczylo sie lekarzy przyjmujacych prywatnie i racz...
    • Prosiłabym bardzo o namiary na sprawdzonego endokrynologa dziecięcego na Śląsku.
    • macie namiary na jakiegos prywatnego? Mala ma szmery nad serduszkiem i chce sprawdzi czy to napewno te niewinne
    • Zastanowiam sie gdzie po porodzie zapisac dziecko do pediatry czy ktos moze korzysta z tej przychodni i moze mi kogos polecic?jakie sa Wasze opinie o tej przychodni?
    • Dzisiaj już się totalnie wkurzyłam w mojej. Od dawna nie ma żadnego dyżuru weekendowego ani wieczornego, pozostaje szpital w Czeladzi, brrr... (zaryzykowałam tylko raz jazdę tam). Dziś się dowiedziałam, że od 5 lipca do końca sierpnia lekarz będzie tylko od 9 do 13, najpóźniej do 14. Mam już dość tej przychodni, chciałabym przenieść karty dzieciom tam,gdzie będzie dobra opieka w razie w czegoś dyżur przynajmniej na telefon i oczywiście kompetentny lekarz. Nie chcę z byle czym ...
    • Witam, niedawno przeprowadziłam się do Dąbrowy Górniczej i szukam dobrego ginekologa (w państwowej przychodni). Możecie kogoś polecić??
    • poszukuje dobrego pediatry dla 17 miesięcznego synka najlepiej takiego który przy byle katarku nie przepisuje od razu antybiotyków!!!! i by można było mieć z nim kontakt także telefoniczny będę wdzięczna za namiary pozdrawiam Daga
    • Czy znacie jakiegoś godnego polecenia pediatrę z Jaworzna, najlepiej z Podwala, ewentualnie lekarza domowego na telefon.
    • Witam wszystkich. Szukam dobrego pediatry dla dziecka, bo zmieniałam już 2 razy lekarza i tragedia! Najlepiej z praktyką w szpitalu. Proszę, doradzcie mi kogoś i napiszcie czemu uważacie że jest dobry i gdzie przyjmuje. Pozdrawiam
    • Witam. Muszę znaleźć dla moich bliźniaków jakiegoś pediatrę. Może któraś z mam ma jakiegoś do polecenia? pozdrawiam
    • Jak tak to proszę o namiar na dobrego pediatrę może być prywatny! Dziękuję! Agusia.
    • Czy ktos tam leżał lub miał operację? Jaka tam jest opieka? Czego się wystrzegać? Czekam na opinie i dobre rady. Mój mąż będzie tam miał za niedługo operację i ciekawi jesteśmy opinii tego szptala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się