Forum eDziecko eRodzice Województwa Pomorskie
ZMIEŃ
      przychodnie

przychodnie

(78 wyników)
    • Przeprowadzam się z innego miasta do Gdańska. W październiku będę musiała wybrać przychodnię, do której zapiszę swoja córkę. Będe mieszkać na osiedlu Młyniec na Zaspie. Czy mozecie podpowiedzieć którą przychodnię wybrać, jakie macie o nich opinie, czy wizyty u lekarza sa możliwe również w godzinach popołudniowych, jaki jest dostęp do specjalistów. Za doradzenie konkretnego lekarza też będę wdzięczna.
    • szukam dobrego pediatry i dobrej przychodni gdzie nie żałują strasznie skierowań dla moich pociech do tej pory kozystaliśmy z MSWIA ale zamykają tamtejszą poradnie dziecięcą
    • Przez przyjazną rozumiem taką, w której nie trzeba stać od 6 rano w kolejce, z dwojgiem chorych dzieci, żeby je zarejestrować na wizytę do pediatry, tylko wystarczy w tej sprawie zadzwonić. Niby niewiele, a w dwóch przychodniach na Obłużu poinformowano mnie, że teoretycznie taka możliwość istnieje, ale codziennie udaje się zarejestrować telefonicznie zaledwie kilku (!) pacjentom. To co zna ktoś? Może być prywatna :)
    • Czy któraś z mam "korzysta" z usług pediatrów z nowej przychodni przy ul. Świętokrzyskiej w Gdańsku? Proszę o opinię - czy trudno zarejestrować chore dziecko, a jak pediatrzy?
    • witam, od niedawna mieszkam w Gdańsku (Chełm) i szukam dobrej przychodni dla mojego dziecka, potrzebny jest nam takze sprawdzony neurolog. dziekuję za wszelkie rady, pozdrawiam. mama Julki
    • bardzo proszę o polecenie sprawdzonego gina(szczególnie pod kątem ciąży) w przychodni na Ujeścisku lub Jasieniu, za miesiąc przeprowadzam się w te okolice i muszę zapisać się do jakiejś przychodni
    • Szukam dobrej przychodni i sprawdzonego pediatry w okolicach Łostowic, Orunii Górnej, Kowal i ewentualnie Chełmu (odpadają przychodnie na Ujeścisku). Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam.
    • Szukam pediatry z okolic Zaspy, który przyjmuje w przychodni (NFZ). Zależy mi na osobie, która bez problemów daje skierowania na wszelkiego rodzaju badania (krew, mocz, kał...)i do specjalistów. Byłoby super gdyby miał dobry kontakt z dziećmi i nie leczył tylko antybiotykami. Chcę zmienić dziecku lekarza pierwszego kontaktu więc będę wdzięczna za pomoc. Mój adres: karola40@gazeta.pl
    • Witam drogie mamy, bardzo proszę o informację na temat przychodni Źródło Marii- czy cieżko jest się zarejestrować do pediatry, jakiego leakrza polecacie? Ja należe do przychodni Dąbrowa-Dąbrówka i nie mam juz siły, rejest.przy okienku od 7,30 tel dopiero od 9 ale o tej porze mozna pomarzyc o wizycie. Czesto jestem sama i nie mam jak pojechac sie zarejestowac, prosze sasiadow, kolezanki ale mam juz dosc tej zaleznosci. Na dzieci zdrowe rej.tydzien do przodku, od wt 12.00 ale jak...
    • Witam, w jednym z wątków barmul wspomniała, że dr Kosiak tam przyjmuje- czy mogę prosić o namiary na tę przychodnię lub pana doktora? Czy długo czeka się tam na usg?
    • Mam prośbę o informacje ogólne na temat tej przychodni. Mieszkam w Chyloni juz co prawda od dość dawna, ale jeszcze nie zapisałam się do żadnej przychodni. Mąż zapisał się na Rozewską, ale kiedy był chory, nie byliśmy w stanie zapisać go na wizytę, bo zawsze jak dzwoniliśmy (rano) to już nie było wolnych "numerków". W rezultacie musiał iść prywatnie do lekarza. Czy na Wejherowskiej też tak jest? Czy można normalnie dostać się do lekarza (nie mówię o specjalistach, tylko o lekarzu ...
    • Poszukuje jakiegos normalnego gina przyjmujacego w przychodni. Moja ciaze, jak i poprzednia bede prowadzila prywatnie, ale potrzebuje skierowania na badania od gina panstwowego. Moze znacie jakiegos?
    • Czy jest ktoś kto uczęszcza do tej lekarki? Mieszkam od niedawna na Morenie i mam mieszane uczucia co do niej.
    • Hej dziewczyny, Planujemy z mężem drugie dziecko a okazało się że moja poprzednia ginekolog (z Kartuskiej) już nie przyjmuje. Słyszałam, że w przychodni Gd Południe jest trzech ginekologów: Januszewska, Ciach i Stukan.Proszę napiszcie jacy oni są. Najbardziej mnie interesuje czy bez problemu dają skierowania na badania i czy nie robią problemu ze zwolnieniem lekarskim (mam na myśli okres ciąży) Pozdrawiam serdecznie
    • Poszukuję dobrego pediatry przyjmującego w przychodni na Dabrowie w Gdyni, możecie kogos polecić? sprawa dość pilna.
    • To znowu ja, wciaz o cos Was pytam, mamy z Trojmiasta, bo niedlugo zamieniam stolice na Gdansk? Gdynie? Jeszcze nie wiem.... Szukam jakiejs dobrej, prywatnej lecznicy. Chcielibysmy wykupic pakiet rodzinny obejmujacy lekarzy specjalistow, itp i koniecznie wizyty domowe pediatrow! Mozecie polecic jakies przychodnie? Podpowiedziec jakie sa mniej wiecej ceny? Ja znam tylko Lux Med, bo jest on tez w Wwie ale taki bogaty pakiet rodzinny jest tam potwornie drogi (prawie 600zl miesiecznie...
    • Czy któraś z Was może polecić mi dobrego pediatrę z przychodni na Wzgórzu? Już niedługo będę musiała zapisać swoje maleństwo. Jak w ogóle oceniacie poradnię dla dzieci?
    • pytanie j?w.w przyszłym tygodniu zapiszę tam mojego rocznego synka,który lekarz jest godny polecenia?dziękuję za odpowiedzi
    • polećcie proszę jakiegoś sprawdzonego pediatrę z Gdańska, najlepiej okolice oruni, zakoniczyna, chełmu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się