przychodnie

(49 wyników)
  • Witam,mam zamiar przenieś się do Przychodni na Pawińskiego 2(zmiana miejsca zamieszkania)prosiłbym o opinie.I może jeszcze jaki dobry internista w tej Przychodni?
  • czy możecie polecić którąś z tych przychodni? Chciałabym się przenieść z Medycyny Rodzinnej przy Żwirkach, żeby mieć awaryjnego lekarza bliżej domu. Interesują mnie interniści i pediatrzy - gdzie lepsi?
  • Czy ktoś może polecić dobrą przychodnię na Ochocie - okolice kina Ochota, Bitwy Warszawskiej. Wiem o dwóch - na Skarżyńskiego i na Szczęśliwickiej. Czy ktoś może coś o nich napisać, czy może poleca inne? Chcę się przenieść ze Śródmieścia i nie wiem, którą wybrać. Dziękuję z góry za odpowiedzi.
  • internista w Ursusie. kogo polecacie a przede wszystkim którą przychodnię. chodziłam do przychodni przy ulicy: wiosny ludów ale ona peka w szwach i nie da się w niej "pochorować"
  • j.w. chodzi o adres
  • Mieszkam na Skoroszach. Poszukuję przychodni dla noworodka. Nigdy sama nie korzystałam więc kompletnie nie mam rozeznania. Czy możecie polecić jakąś przychodnię w okolicy (Skorosze, Włochy, Ursus) gdzie jest dobry pediatra?
  • mam od niedawna kotka i musze go przebadac, do Szaraka mi najblizej. Mozecie polecic?
  • czy ktoś się orientuje kiedy skończy się remont? pewnie wiedzą to ci ktorzy są tam zapisani. Drugie pytanie- jakiego pediatrę z tej przychodni polecacie?
  • Czy ktoś z Was korzystał z przychodni stomatologicznej MEDENT3 UL.Fasolowa 45 ? Czy tam są dobrzy specjaliści ? Bardzo proszę o opinię, jeśli ktoś z Was tam leczył zęby.
  • Proszę o pomoc. jestem studentką i zameldowana jestem w innym województwie. Potrzebuję lekarza bo porządnie mnie rozłożyło , ktoś się orientuje czy mogę pójść do obojętnie jakiej przychodni? Coś mam ze sobą zabrać, żeby mnie przyjęli? I czy mógłby mi ktoś podać namiary na jakąś przychodnię na ochocie?
  • Witajcie Wczoraj w programie "Uwaga" było no naszej przychodni lekarskiej przy ul. Dzieci Warszawy. Przesyłam link. uwaga.onet.pl/1405227,archiwum.html Warto abyśmy wszysy wiedzieli jacy to wspaniali lekarze nas leczą i za co płacimy.
  • Od niedawna mieszkam we Włochach chciałabym zapisać dzieci do lekarza pediatry, wiem że jest tu poradnia na Ciszowskiej,ale nic nie wiem na jej temat może ktoś podzieliłby sie opiniami ,co sądzicie o tej przychodni?
  • Czy może ktoś ma doświadczenia z tą przychodnią? Mam skierowanie na rehabilitację barków i kregosłupa szyjnego. Czy warto robić tam podejście?
  • Posiadanie udziałów w podmiocie prowadzącym działalność gospodarczą nie oznacza prowadzenia działalności gospodarczej. Skoro to AM ma zakaz prowadzenia działalności, nie znaczy to wcale, że muszą likwidować przychodnię prowadzoną przez inny podmiot.
  • ktoś ma zapisane tam swoje dziecko ...jacy są lekarze (kogoś polecacie) szczególnie chodzi mi o pediatrę. Przychodnia "na zdrowie" przy kleszczowej wkurzyła mnie dziś :( i myślę o zmianie. a wy macie jakieś przykre doświadczenia w tej przychodni
  • W połowie września zamieszkam we Włochach, w zwiazku z tym chciałbym sie dowiedzieć, gdzie są i czy mozecie mi polecić jakieś przychodnie? Dzieki za ew. info.
  • Witam szukam przychodni w Ursusie, która posiada labolatorium. Z góry dziękuję za informacje.
  • Witam,przeprowadziłem się Ochotę i może mi podpowiecie gdzie dobra przychodnia NFZ.Chodzi mi głównie o to żebym mógł dać karteczkę na lekarstwa i mieć receptę za dzień lub dwa dni bez wizyty u lekarza.Dziękuje za podpowiedzi.
  • w której mogłabym wykonać badania (odpłatnie)mojej córce chodzi mi o przeciwciała przeciwtarczycowe tpo i tg oraz przy okazji tsh i ft3 ft4 wszędzie gdzie dzwoniłam ich nie wykonują i odsyłają aż na mokotów a ja wolałabym zrobić je blizej miejsca zamieszkania bo tak cały dzień szkoły stracony. Moze coś wiecie? Z góry dziękuję.
  • Witam! Niedawno przeprowadziłam się na Ochotę. I zastanawiam się właśnie do jakiej przychodni się zapisać (chodzi głównie o dobrego lekarza rodzinnego i ginekologa, plus w miarę możliwości dobry i szybki dostęp do innych specjalistów, np. do okulisty). Najbliżej mam do Kaar-medu na Bitwy Warszawskiej. Może ktoś podzieli się wrażeniami? W miarę niedaleko jest też poradnia Medycyny Rodzinnej na Żwirki i Wigury, ale słyszałam, że tam są straszne kolejki.. Pozdrawiam serdecznie i pr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się