przychodnie

(97 wyników)
  • Dziewczyny, czy mogłybyście mi polecić dobrego pediatrę w Krakowie przyjmującego w ramach NFZ w przychodni z sensownym systemem rejestracji, tzn takim żeby można się było dodzwonić i umówić na konkretny dzień i godzinę. Od 2 lat syn jest pod opieką dr Ewy Gelo-Kisiel przyjmującej w przychodni na Galla i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni, ale mam już serdecznie dość organizacji pracy w tej przychodni. Zarejestrować można się tylko na bieżący dzień i nie ma sensu tam dzwonić, ponieważ panie w ...
  • gdzie można bez problemu mając chore dziecko zapisać je do pediatry???? u nas w przychodni fajne lekarki, ale niestety ja nie umiem przewidywać kilka dni wcześniej choroby dzieci ;-(((( kiedykolwiek się nie zadzwoni/nie pójdzie zawsze limit miejsc wyczerpany i można ewentualnie podejść do konkretnej lekarki i prosić, czy zrobi łaskę i przyjmie.... dajcie namiary, jeśli macie, na jakąś przychodnię na NFZ, gdzie dzwoniąc rano mogę umówić dziecko na wizytę w tym samym dniu help...
  • Moze ktos z Was bywa i moze polecic jakiegos rozsadnego interniste? Chodzi o kogos kto faktycznie, zbada, pomysli, ewentualnie pokieruje do specjalistow.
  • Dr Brudkowska poszła na emeryture, i co w związku z tym planujecie. Zostajecie tu i czekacie na nowego lekarza, przenosicie do dr Goudy czy zmieniacie przychodnie?
  • Drogie mamy, Polećcie proszę pediatrę, który/a serdecznie i cierpliwie zajmie się maluchem oraz rozsądnego i sympatycznego internistę z przychodni na Szwedzkiej/nie wiem czy nie za wiele oczekuję ;)/. Mieszkam tu od niedawna i nie mam pojęcia do kogo sie udać. ____________________________ natka
  • Pomóżcie prosze, bo nie znam za bardzo Krakowa a muszę znaleźć tu przychodnię. Mieszkam na przeciwko Geant, po drugiej stronie Bora-Komorowskiego. Gdzie w okolicy jest tu jakaś przychodnia? Tak przy okazji, możecie polecić jakiegoś pediatrę, który przyjmuje w tej okolicy i/lub położną środowiskową? Z góry dziękuję!
  • Muszę zapisać gdzieś dzieci i waham się gdzie - czy znacie może lekarzy (pediatrów i internistów dla dorosłych) w tej przychodni przyszpitalnej przy szpitalu wojskowym na Galla? Czy to przychodnia tylko dla wojskowych czy tak "z ulicy" też można się tam zapisać? Którą przychodnię polecacie, jeśli tą publiczną na Galla to jakiego pediatrę, internistę?
  • Witam wszystkie forumowiczki ! Mam ogromną prośbę do dziewczyn, które leczą swoje dzieci w Przychodnia na ul. Białoruskiej. Poszukuję dobrego pediatry i chciałabym usłyszeć wasze opinie. A może znacie pediatrów z okolic, którzy maja podpisaną umowę z NFZ ? Za wszelkie informacje z góry dziękuję.
  • Prosze o informacje o tej przychodni - konkretnie poradnia dziecieca mnie interesuje. Jak wyglada tam rejestracja, czy sa dlugie terminy, czy przychodzi sie na umowiana godzine i td. Czy jezeli np zdeklaruje sie do jednego lekarza do bez problemu moge pojsc do innego? Bede wdzieczna za info
  • Witam serdecznie:) Jesteśmy świeżo po przeprowadzce i szukam przychodni w okolicy ul. Ostatniej i pediatry godnego polecenia. Mam swój typ jeśli chodzi o wizyty prywatne, ale potrzebuję zapisać Synka do przychodni, gdzie mogłabym się udać na wizyty kontrolne, szczepienia i bilanse. Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam
  • jak w temacie i czy jesteście zadowoleni z wybranych lekarzy? z pracy przychodni? moze to moje fanaberie i zganicie mnie, że wymyślam, ale kilka lat temu nawet lubiłam tam przychodzić. miłe panie w recepcji, podziwiałam spryt kiedy podawały karty to dorosłym, to dzieciom i jeszcze miłym głosem odbierały telefony, zawsze albo prawie zawsze uśmiechnięte. kadra nieco się zmieniła, żeby doprosić sie na karty moich dzieci, czasami dlugo wiszę na ladzie, zanim siostra z miną męczennicy na moj...
  • Poszukuję przychodni lekarskiej w której mogłabym wybrać internistę dla siebie i dla męża, pediatrę dla dzidziusia oraz położną i pielęgniarkę środowiskową, najlepiej w okolicach Krowodrzy, czy ktoś mógłby mi jakąś polecić??
  • Prosze niech ktos mi powie który lekarz jest godny zaufania w przychodni na ul. Olszańskiej !!!! Asia mama Olgi
  • za dwa miesiące przeprowadzam się do nowej Huty i za jakiś czas bede zmieniać dla dziecka pediatrę za daleko mósiałąbym dojerzdzać:( szukam w okolicach Oś. Przy Arce nie znam tam żadnej przychodni i nie wiem nawet gdzie są w pobliżu, czy któraś z mam może mi coś doradzić?-- W Święta baw się i bądź dobrej myśli, bo Boże Narodzenie jest tylko raz w roku Pozdrawiam Pola mama Zuzi:)
  • którego lekarza z w/w polecacie? idę pierwszy raz, z trzylatkiem, kto jest dobrym lekarzem,a kogo omijać szerokiem łukiem? dziękuję za wskazówki!
  • Witam! Czy ktos moglby mi poradzic do ktorej przychodni lepiej sie zapisac, tzn. na ulicy Szwedzkiej czy Milkowskiego. Prosilabym rozwniez o opinie na temat lekarzy w tych przychodniach. Najbardziej zalezy mi na lekarzach pediatrach. Chcialabym otrzymac obiektywne opinie, dlatego prosilabym o odpowiedzi na prv. Z gory dziekuje Carterka P.S. Bylabym wdzieczna za szybkie odpowiedzi
  • Witam Serdecznie, czy mamy z Krakowa moge polecić mi położną środowiskową na NFZ ? najlepiej Dębniki, Ruczaj, strae miasto Kaizmierz etc - ale mogą byc tez dalsze okolice, bo chyba nie ma rejonizacji i połozna dojedzie z dowolnej przychodni? to nasz 1. dziecko i chciałabym zeby odwiedział nas osoba fachowa, cierpliwa i doświadczona (z nowoczesnym podejsciem do dzieci ;) ) Pozdrawiam
  • Prosze niech ktos mi powie który lekarz jest godny zaufania w przychodni na ul. Ulanow. Gosia
  • Witam Właśnie wypisałam się ze szpitala po porodzie i szukam jakiegoś dobrego lekarza, który poprowadzi moje dziecko. Najlepiej na południu Krakowa (rejon Stare Podgórze, Łagiewniki, Borek, Ruczaj, Dębniki) i na umowę z NFZ. Coś doradzicie?
  • jak w tytule - poszukiwana przychodnia z lekarzem pierwszego kontaktu ale głównie to dobry pediatra w niepołomicach lub okolicach :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się