Forum eDziecko eRodzice Województwa Warszawa
ZMIEŃ
      przychodnie

przychodnie

(203 wyniki)
    • Jak znalesć w warszawie p[rzychodnie dyżurną? pediatrycznę??
    • Dziewczyny bardzo proszę o pomoc w wyborze Przychodni Państwowej. Niedawno przeprowadziłąm sie w te okolice i chciałabym przenieść "papiery" dziecka. Dodam,że za miesiąc znowu zostane mama i chciałabym umówic sie z połozna srodowiskowa. Zupełnie nie orientuje sie , gdzie tu są przychodnie i jacys dobrzy lekarze.
    • Czy mozecie mi kogos polecic? Mojego 4 miesiecznego synka prowadzi pediatra dr Szydziak z przychodni na ul Puszczyka ale nigdy nie ma czasu, ciągle sie spieszy i nie odpowiada na moje wątpliwości.... mam dość. Moze na Herbsta bedzie lepiej.... prosze jesli macie jakis kontakt z lekarzami z tej przychodni dajcie znac. Pozdr! ps. wlasnie lekarz mi powiedzial, ze moj synek nie powinien robic zielonych kupek (karmiony moim mlekiem) ale nie powiedzial mi nic co mam z tym zrobic... i w og...
    • Dziewczyny prosze o opinie o tej przychodni i lekarzy pediatrow tam pracujacych, warto zapisac tam Maluszka? Pozdrawiam
    • Witam Rodzę dopiero za kilka tygodni, ale chciałam spytać już teraz. Podobno jest 6 tyg czasu po narodzinach, aby zapisać dziecko do jakiejś przychodni, z której będą wizyty pielęgniarki. Znacie może jakąś dobrą przychodnię i lekarza z Bródna? Dzięki za odpowiedzi
    • Jestem w 34 tyg ciąży i zastanawiam się nad wyborem przychodni na Tarchominie. Czy możecie polecić przychodnię a konkrtnie pediatrę.
    • Będę wdzięczna za namiar na dobrą przychodnię na Tarchominie/Białołęce, przede wszystkim interesuje mnie dobry pediatra,może kogoś możecie polecić? Będę wdzięczna za wszelkie info! Dziękuję!
    • Czy ktos moze mi doradzic do jakiej przychodni i do jakiego lekarza na Ochocie najlepiej zapisac noworodka??? DZIEKUJE :-)
    • Witam, Czy możecie polecić mi dobrego pediatrę przyjmującego w tej przychodni? www.medycynarodzinna.pl/artykul.php?id=117&cat=1 Pozdrawiam Arletta, Kacperek 06.06.04 i Karolek 03.05.06
    • Jaką przychodnie zdrowia, a dokładniej pediatrę możecie polecić? Po przeprowadzce musimy wybrać lekarzy pierwszego kontaktu i pediatrę, a nie znamy tu zupełnie lekarzy. Poradźcie kogo można wybrać, zgodnie z Waszymi doświadczeniami. Mieszkamy okolice Wołoskiej/Woroniczej. Z góry dziękuję
    • Cześć, szukam dobrej przychodni w okolicach Ursusa. Najchętniej oczywiście z podpisaną umową z NFZ. Chodzi nam o przychodnię, gdzie jest pediatra, bo okoliczne jakoś marnie na razie stoją... Znacie dobre miejsce, godne polecenia? Będę wdzięczna
    • Jestem zmuszona zmienić przychodnię i rozważam zapisanie rodziny do przychodni na ul.Bellotiego 1. Interesuje mnie pediatra, internista i laboratorium. Czy ktoś ma jakieś dośiawdczenia w tym względzie?
    • Przychodnia Medycyny Rodzinnej W@rocławska 7a (właściwie skrzyżowanie Wrocławskiej i Radiowej). Czy ktoś ją zna? Jakie macie o niej opinie? Nie ma problemu z umówieniem się na wizytę? Zależy mi na dobrym interniście i pediatrze. Będę wdzięczna za informacje.
    • Czy ktoś może mi polecić pediatrę z przychodni na ul. Belgradzkiej w Warszawie? Czy do tej przychodni w ogóle warto się zapisać?
    • Witam, Czy któraś z Mam może polecić przychodnię dla dzieci na Bielanch lub Bemowie? Niebawem urodzę Dziecko i muszę wybrać lekarza, a kompletnie nie orientuję się w przychodniach pediatrycznych. Za pomoc dziękuję.
    • Poszukuję opinii na temat owej przychodni. Czy jest godna polecenia? i jak jest z opieką pediatryczną? Jak wypada w porównaniu z Medycyną Rodzinną na Myśliborskiej? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    • Szukam dobrej przychodni na Gocławiu gdzie mozna leczyc zaszczepic malego bobasa. Niedawno sie przeprowadzilismy w tamte rejony a nie chce ryzykowac trafienia na nieodpowiedzialnego lekarza. Dziekuje za odpowiedz.
    • Jeszcze jestem w ciąży, ale nie wiem gdzie mam się wybrać do państwowej przychodni, żeby zgłosić chęć położnej środowiskowej. Poza tym polecie mi jakiegos dobrego tam pediatre. Z gory dziekuje
    • Dziewczyny, czy możecie poradzić mi jakąś sensowną przychodnię dziecięcą w Warszawie na Górnym Mokotowie? I do którego z lekarzy i której pielęgniarki/położnej warto się tam zapisać? Mała ma już 11 dni, a ciągle jeszcze nigdzie nie zapisana :(( A ja jestem zupełnie bezradna, nie mam pojęcia gdzie się wybrac...
    • Witajcie, mam pytanie, czy jesteście zapisani do tej przychodni, chodzi mi konkretnie o Wasze pociechy. Zdecydowałam, że przepiszemy naszą córcię do tej przychodni (mój mąż pracuje w służbie mundurowej), ponieważ obecny pediatra małej nie spełnia naszych oczekiwań. Chciałybym wiedzieć, czy pediatrzy tam są dobrzy, czy robią problemy jeżeli prosi się o skierowanie na badania lub do innego specjalisty (którego byście mogły mi polecić), czy inni specjaliści też są godni polecenia? P...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się