przychodnie

(42 wyniki)
  • Bardzo proszę o opinie o przychodniach na podolszycach północ-zielony jar.Interesują mnie pediatrzy i czas oczekiwań na wizytę.
  • czy jest i ewentualnie na jakiej ulicy? czy mozecie polecic jakiegos pediatre?
  • Cześć wszystkim mamusiom. Dziewczyny zastanawiam się jacy lekarze pediatrzy są w naszej przychodni Omega. Posłuchajcie opiszę swój przypadek. W czwartek mój synek, który ma rok i 11miesięcy poszedł wieczorkiem spać. W nocy obudził się z gorączką 39stopni podałam dziecku Nurofen temperatura spadła. Rano poszłam z synkiem do lekarza była dr. Borowska stwierdziła zapalenie gardła. Dała antybiotyk. Synek antybiotyk brał w piątek i sobotę rano, po południu w sobotę dostał biegunki więc przer...
  • Witam wszystkie mamy. Mam do Was pytanko. Mam takie szczęście, że gdy rano dzwonię do przychodni Omega i chcę zarejestrować dziecko do Dr. Kawczyńskiej za każdym razem nie ma już numerków. Dziś dziecko jest już bardzo przeziębione i oczywiście do dr. Kawczyńskiej nie ma numerków więc pani z przychodni zarejestrowała mi synka do pani dr. Dorabialskiej. Chciałam się więc zapytać czy któraś z Was była ze swoją pociechą u tej pani doktor? Ponieważ ja idę pierwszy raz dzisiaj do niej i nie wiem ja...
  • Kobietki poradźcie proszę do ktrego lekarza zapisać 16 miesięczne dziecko w przychodni Omega na Jssnej?? I jeszcze mam pytanie czy trzeba tam się wczesniej rejestrować aby dostać się do lekarza czy wystarczy przyjsć z dzieckiem i zostanie przyjęte?? Z góry dziękuję.
  • mam pytanie do którego lekarza i jakiej przychodni należą Wasze dzieci? Czy jesteście zadowolone z przychodni i lekarza? Wiele mam zastanawia sie nad zmiana/wyborem przychodni ten watek moze byc dla nich pomocny, wiec proszę w imieniu swoim i innych mam o rzeczowe wypowiedzi. Pozdrawiam
  • Chodzi mi o przychodnię podstawowej opieki zdrowotnej, przeniesioną z Wolskiego. Czy jest tam pediatra?? Bardzo proszę o nazwiska lekarzy ponieważ nie mogę znaleźć nic w internecie a chciałabym się tam przenieść. Ile się czeka w kolejce do lekarza? I ogólnie proszę o opinie na temat tej przychodni. Bardzo dziękuję za odpowiedzi :)
  • Chciałam zapytać jakie są wasze opinie o pediatrach w przychodni RODZINA na Podolszycach. Moje są niestety bardzo negatywne. Nigdy nikt nie zbadał dokładnie mojego dziecka, na wszelkie moje pytania słysze odpowiedź, że tak ma być i żadnego wytłumaczenia. A jakie są wasze zdania? Aha zastanawiam się nad zmianą przychodni, co myślicie o pediatrach w przychodni na Czwartaków lub na Kutrzeby w Orlen Medica? Za wszelkie opinie dziękuję.
  • Slyszal ktoś może coś o tej nowej przychodni na Radziwiu? Są tu jakies mamy z Radziwia? Jaki tam jest pediatra?
  • czy któraś a Was chodzi tam do ginekologa? czy polecacie lekarzy w tej przychodni?
  • Witajcie, przeprowdzka tuż tuż, wybieramy właśnie przychodnię i lekarza. Kogo polecacie z pediatrów Orlen Medica? A jaki ginekolog dla mnie? Drogie mamy, pomóżcie przyszłej płocczance :) K.
  • Witam, Należę do przychodni na miodowej, bo tu mam najbliżej. Ale, niestety, pediatrzy tam kiepscy. Planuję przenieść się do innej przychodni. Jeśli któraś mama ma jakiś namiar na dobrego pediatrę w którejś przychodni to proszę o opinie. Będę wdzięczna za wszystkie porady.
  • "Rzecznik potwierdza, że chęć przejęcia pacjentów przychodni wyraziła Orlen Medika. - Ale to nie jest obowiązkowe. Pacjent może przenieść swą kartę do każdej innej wybranej przychodni - dodaje. Nie zgadza się także z opinią, że ludzi nie uprzedzono zawczasu. - Zaczęliśmy informować o naszych planach w tym tygodniu, Poliklinika działać będzie do 28 lutego. Jest więc sporo czasu na przenosiny." UWAGA!!! W ORLEN MEDICE CIĘŻKO SIĘ JUŻ DOPCHAĆ DO LEKARZA POZ. TAM NIE MA MIEJSCA DLA PLEBSU Z POL...
  • Drogie mamy, czy macie jakieś doświadczenia z panią Lewicką? Szukałam jakichkolwiek informacji / opinii na jej temat w internecie, ale niestety nie znalazłam kompletnie nic. Planuję przenieść się razem z córką z Rodziny do Wa-medu i chciałabym wybrać dla niej możliwie najlepszego z przyjmujących tam pediatrów. W Rodzinie jak zwykle brak numerków. Pani z rejestracji nawet nie zapytała o stan mojej córki. Brak słów. Ostrzegam jednak, że Wa-med ma ciekawą "politykę zarządu" - razem z dz...
  • Drogie mamy. Chciałabym się z Wami podzielić swoimi, bardzo negatywnymi, odczuciami odnośnie opieki pediatrycznej w tej przychodni. Moja Mała często choruje, głównie dlatego, że zmuszona byłam skorzystać z rozwiązania jakim jest żłobek. W Płocku wiadomo jak to jest ze żłobkami miejskimi, więc cieszyłam się, że moje dziecko się w ogóle do jakiegoś dostało. Radość szybko się jednak skończyła, bo żłobek na Płoskiego to historia na osobny wątek. Wracając do Rodziny. Nie mam pojęcia, kto ta...
  • Cześć.Niedługo przyjdą na świat moje bliźniaki.Istnieje możliwość,że urodzą się przed terminem.Szukam więc dobrego pediatry,który ma doświadczenie w pracy z maluchami z ciąż mnogich,albo z wcześniaczkami.Szukam takiego,który będzie potrafił wcześnie wyłapać ewentualne deficyty neurologiczne i skierować na rehabilitację,albo na konsultację specjalistyczną.
  • wiem, ze dr nie przyjmuje już na Jasnej, więc bardzo prosze o numer telefonu do dr gdyby byly problemy z napisaniem nr na forum prosze o wyslanie go na mój gazetowy adres tj: as.iak@gazeta.pl pozdrawiam
  • mam pytanie dr Wanecki- pediatra- przyjmuje w której przychodni? Chce przeniesć swoje dziecko właśnie do przychodni w której pracuje ten lekarz. Czy zmiana przychodnie przebiega bezproblemowo?
  • Mam pytanko, ponieważ są bardzo długie terminy na Winiarach (lipiec 2009) i na Kościuszki (koniec maja) do Poradni Preluksacyjnej na kontrolę stawów biodrowych noworodka czy może ktoś z was wie czy można gdzieś to zrobić prywatnie. Położna stwierdziła, że najlepiej jest skontrolować te bioderka do 6 tygodnia, ale ... jak? Skoro takie terminy? Może znacie jakiegoś lekarza, który przyjmuje prywatnie?
  • proszę mi polecić dobrą rehabilitantkę w płocku metodą bobath z góry dziękuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się