przychodnie

(61 wyników)
  • Czy możecie polecić któregoś z pediatrów w przychodni na Kasprzaka? Dowiedziałam się, że jest tam kilku pediatrów i nie wiem do którego zapisać synka. Już raz był zapisany w ciemno i kończy się zmianą przychodni. POMÓŻCIE!
  • Drogie mamy jestem już przy samym końcu ciąży i cały czas szukam przychodni gdzie mogłabym chodzić z moim dzieciątkiem. Mieszkam na os. Armii Krajowej - Rataje, ale słyszałam same niepochlebne opinie na temat pobliskich przychodni. Od znajomej usłyszałam, że na ul. Folwarcznej jest bardzo dobry pediatra i położna środowiskowa, która się nią opiekowała. Czy macie jakieś doświadczenia z tą poradnia?
  • cześć prosze doradzcie mi który z pediatrów dziecięcych przyjmujących w przychodni "Promyk" na Kasprzaka jest najlepszy... nie leczy od razu antybiotykami, bez problemów wypisuje skierowania na badania itd. niebawem muszę wybrać któregoś dla mojej córci i chciałabym usłyszeć o nich opinie od mam, bo wiadomo że taka rekomendacja jest najlepsza a może polecicie jakiegoś innego sprawdzonego... słyszałam też o dobrej pani doktor z przychodni na 28 czerwca, ale nie pamiętam jej naz...
  • Mieszkam blisko tej przychodni, w grudniu urodze maluszka i zastanawiam sie juz na wyborem pediatry i położnej. Kogo możecie mi polecić? Z pediatrą chciałabym sie juz spotkac przed porodem aby porozmawiac nt dodatkowych szczepien dla noworodka.
  • Proszę o opinie o tej przychodni. Chcielibysmy się tam zapisać (najlepiej całą rodziną) - czy warto? Którego lekarza polecacie?
  • witam, niedługo przeprowadzam się na Jezyce i chciałabym przepisac dziecko do pediatry w tym rejonie. Czy orientujecie się gdzie taikie przychodnie sie znajdują i kto jest warty polecenia? z góry dziękuję!!
  • cześć dziewczyny, może podpowiecie mi, w której przychodni jest miły, z podejściem do dzieci, pediatra. Chodzi mi przede wszystkim o tzw. nagłe przypadki oraz szczepienia. Byłam zapisana z dziećmi na os. Łokietka, ale tam jest beznadziejnie i chcę zmienić przychodnię. A może macie też fajnego lekarza rodzinnego dla dorosłych? Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
  • Prosze poradxcie do którego lekarza w przychodni na Polnej (chodzi o położnika) warto iść? W gre wchodza tylko wizyty na NFZ To dla mnie bardzo ważne i...pilne Pozdrawiam!
  • Zapisałam mojego Kubulka do dr Shulz byłam bardzo z niej zadowolona i udało mi sie bo przyjęła nas na ostatni gwizdek bo liste swoich dzieci już zamknęła... Niestety dr Schulz odeszła na emeryturę i przyszła nowa pani dr. Mały miał kaszel ona stwierdziła, że to nic poważnego kazała podawać wit C calcium i wodę morską do noska i jakby nie było gorzej to wcale miałam nie przychodzić do kontroli... Po 2 dniach Kubie się pogorszyło skorzystałam ze znajomości okazało się, że to zapaleni...
  • Czy ktoś z Was chodzi do tej przychodni z dzieckiem i do jakiego lekarza? proszę o opinie zależy mi żeby to był lekarz który pochopnie nie przepisuje antybiotyków. Z góry dziękuję
  • Bardzo proszę o opinie nt. wspomnianej lekarki. Muszę szybko zapisać córkę do pediatry, a wybór mam tylko pomiędzy dr Żurawską i dr Zelich. Do tej drugiej nie chcę córki zapisywać, bo nie odpowiada mi to, że jest tak strasznie zabiegana i mało czasu poświęca pacjentom. Chętnie natomiast poznam opinie nt. dr Żurawskiej - te dobre i te złe. Jedyną opinię znalazłam z 2006 roku, ale może teraz jest już więcej mam, które mogą coś powiedzieć na jej temat? Z góry dziękuję. Jagoda
  • za chwile rodzę i musze wybrac jakiegoś pediatre dla maluszka. Chciałabym dobrego i sprawdzonego,ktory nie zapisuje na wszystko antybiotykow,popiera medycyne naturalna-homeopatie,daje w razie potrzeby skierowania.Jest miły i dostępny-widomo najlepszego. Mieszkamy blisko ul.Hetmańskiej/Głogowskiej.Znalazłam przychodnie Promyk na Kasprzaka-jest duzo pediatrow-ale kogo wybrać. moze jest w pobliżu ktoś sprawdzony?
  • Witam mamy z oś. Kosmonautów. Chciałabym się spytać, czy któraś w Was chodzi do dr. Błaszak w przychodni "Familia". Jeżeli tak, to jakie się wasze odczucia, czy pani doktor trafia z lekami? Proszę o radę.
  • czy ktos moze mi polecic pediatrę z tego osiedla? musze przepisac córke ze zwyciestwa do lepszego lekarza i niestety nie wiem do którego, aby nie wpasc jescze gorzej. z góry dziekuje
  • Witam! Ostatnio przeprowadzilam sie na stale do Poznania. W zwiazku z tym szukam dobrego lekarza rodzinnego/przychodni (NFZ)w dzielnicy Poznań - Grunwald, Os. Kopernika. Jezeli ktos moze to bardzo prosze o porade! Dziekuje!
  • Witam, czy ktoś może polecić jakiegos dobrego pediatrę w centrum Poznania? My trafiliśmy na bardzo niemilą ZOŁZĘ która nie raczy się pojawić u nas gdy z maleństwem żle się dzieje. Ma dopiero tydzień i lekara powiedziala ze mamy sie fatygowac do niej bo jej sie nie chce. Proszę o pomoc!!!!!
  • Poszukuję dobrego pediatry w Poznaniu na Oś. Batorego, niebawem urodzi mu się córeczka i nie wiem do jakiego lekarza mam ją zapisać.Nie jestem z Poznania i nie bardzo mam się kogo poradzić, może ktoś mi może polecić jakąś dobrą przychodnie i lekarza godnego zaufania.
  • bardzo proszę o polecenie dobrego specjalisty, który wykonuje usg piersi w Poznaniu. Z góry dziękuję!!!!!
  • Ale sie dzis wkurzyłam. Pojechałam zapisać dzieci do szczepień na Wschodnia, bo dodzwonić sie tam nie sposób. I pani ze stoickim spokojem oświadczyła, ze jest sezon urlopowy i szczepią 3razy w tygodniu od12-14. Ja na to, że chyba szczepienia powinny być w określonych terminach, a ona, ze tak, ale trudno. Czy tak moze być? SZczepienie po 12 tyg dziecka robia nam w 18. JA rozumiem, urlopy, ale bez przesady!!! Czy nie mogą zatrudnić kogoś na zastepstwo, skoro jest tyle dzieci na szczepienia?
  • Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, gdzie szukać pediatry na NFZ blisko Oświecenia? Przeprowadziłam się tutaj niedawno i muszę zapisać się do przychodni, ale po doświadczeniach na Winogradach, gdzie trzy razy zmieniałam piediatrę i przychodnię wolałabym nie iść do kogoś całkiem przypadkowego. Możecie mi doradzić? Ktoś jest zapisany gdzieś tu blisko do przychodni?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się