Forum Regionalne Mazowieckie Pruszków
ZMIEŃ
      przychodnie

przychodnie

(36 wyników)
    • Witam, mam 3 tygodniowe dziecko które zapisałam do przychodni na Drzymały. Ostatnio usłyszałam mało przychylne opinie nie tylko nt. pediatrów ale całej przychodni. Chcałabym aby moje dziecko było prowadzone przez dobrego lekarza dlatego proszę o opinie.
    • Pomóżcie! Przeprowadzam się do Pruszkowa na ul. Prusa i muszę wybrać przychodnie: - pediatrę dla dzieci (przejrzałam wczesniejsze wątki i w zasadzie były tylko dobre opinie o pediatrach w przychodni na Helenowskiej). - internistę dla siebie i męża
    • Przychodnia Pruszków - szukam czegoś odpowiedniego dla rodziny - pediatra, internista, wyniki itd. Jako nowa mieszkanka muszę się w końcu gdzieś zapisać i jakoś po obdzwonieniu kilku skłaniam się do tej na Kubusia Puchatka, ale będę wdzięczna za uwagi. Mile widziane oczywiście miejsce, gdzie na wizyty i wyniki nie czeka się miesiąc. Mieszkam na Zbikowie, więc będę wdzięczna za info odnośnie Przychodni na 3 Maja. Oczywiście szukam czegoś co ma podpisane umowy z NFZ, więc nie spodziewam się cud...
    • Co sądzicie o przychodni przy ul. 3 Maja 56? Warto się do niej zapisać? Czy bez problemu można się dostać do internisty i pediatry? Czy przyjmuje ginekolog? Czy lekarze są kompetentni? Jakie macie doświadczenia z tą przychodnią związane?
    • Poszukuję przychodni w pobliżu os. Staszica, którą ktoś naprawdę poleca... Jeśli jest prywatna, to taka, żeby lekarz pierwszego kontaktu i ginekolog byli nieodpłatni... Zależy mi też na dobrym ginekologu do przygotowania się i poprowadzenia ciąży, ale niekoniecznie takiego, do którego zapisy są miesiąc wcześniej o 4 rano...
    • Miałam wczoraj wizytę u lekarza na Drzymały. Już wchodząc do przychodni zwróciłam uwagę na remont, przebudowę, dodatkowe ściany na parterze przychodni. Lekarz powiedział mi, że docelowo będzie tutaj biuro paszportowe, gdyż w nowopowstającym budynku urzędu-po przeciwnej stronie ulicy nie ma miejsca na ów biuro.Czy to prawda? Jeśli tak, to gratuluję pomysłu..
    • Polećcie prosze przychodnię w Pruszkowie. Chodzi o lekarza pierwszego kontaktu, ważne żeby wizytę można było łatwo umówić, jeśli się poczuję chora o 10 rano, to żeby była możliwość dostania się do lekarza tego samego dnia. No i lekarz, żeby ludzki był.
    • No to juz jestem mieszkancem Pruszkowa. Przede mna kilka pytan. Jedno z nich to do ktorej przychodni lekarskiej sie zapisac? Mieszkam na ul. Chopina i byloby dobrze gdyby byla ona blisko domu, choc to nie warunek bezwzgledny. Mozecie polecic jakis NZOZ, gdzie nie czeka sie dniami na przyjecie do lekarze a i oni sa kompetentni i zyczliwy??? Bede baaaardzo wdzieczny za wszelkie dane. Z gory dziekuje!!!
    • Do której przychodni lekarskiej w Pruszkowie warto się zapisać, żeby się zbytnio o wszystko nie prosić?
    • Czy mozecie wpisac tutaj jakie sa osrodki zdrowia, przychodnie , ktore przyjmuja w ramach NFZ ? Co prawda na razie nie korzystam z przychodni, ale jestem zapisana na Hubala a to troche za daleko dla mnie bo przenioslam sie na os. Prusa, wiec polecacie ?
    • Może ktoś wie o której godzinie można iść do przychodni na helenowskiej żeby zapisać się do lekarza??
    • Co wybrać?? Jeśli ktoś ma opinię na tematy tych gabinetów stomatologicznych to proszę o wypowiedź. Z góry dziękuję
    • Dopadło mnie jakieś choróbsko i po powrocie z pracy poszłam do przych. na Drzymały, lecz lekarze są tylko do 18-tej. Po numerek mogę iść rano, ale jak powiedziała Pani w recepcji jest tylko kilka numerków, a dziś na jutro zapisać się nie można. I teraz pytanie, jeśli nie dostanę się do lekarza ( nie wiem jak wstanę po numerek z temp.) to zwolnienie może wystawić mi inny lekarz np. w prywatnej przychodni czymam wziąć urlop i natępnego dnia próbować od nowa. Może to głupie pytane, ale jakoś ne ...
    • Witam, znacie? Możecie polecić dobrego ortopedę dla 11 latka w Pruszkowie? Będę wdzięczna:) O.
    • Niedawno sprowadziłam się do Pruszkowa. Mieszkam na Gąsinie. Muszę znaleźć dobrą przychodnię, gdzie mogłabym zapisać siebie, męża i 9-letniego synka. Nie chorujemy zbyt często, ale chcę mieć pewność, że w razie czego - zajmą się nami fachowcy. Najlepiej, gdyby był tam internista, pediatra i ginekolog. Potrzebuję też namiar na dobą fryzjerkę dla siebie, bo jak poszłam do pierwszej lepszej, to teraz strach z domu wyjść :/
    • Witam, Poszukuję dobrego ortopedy dziecięcego dla 4 miesięcznego i 5 letniego dziecka. Najchętniej z NFZ ale moze być też prywatny. Będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam
    • Ktory internista z przychodni na Helenowskiej jest przyzwoitym lekarzem.Wlaśnie jestem chora i chcę jutro sie wybrać do lekarza.Do tej pory nie korzystalam z lekarzy w Pruszkowie,wiem że muszę wypełnić jakiś formularz do którego mam wpisać nazwisko lekarza jakiego wybieram i tu mam problem ,bo kompletnie nie znam lekarzy z tej przychodni.Każda informacja bedzie dla mnie cenna.
    • Witam Potrzebuję pilnej odpowiedzi na pytanie: W jakich godzinach prowadzone są telefoniczne zapisy do lekarza w przychodni przy ulicy Helenowskiej?.Muszę to wiedzieć jak najszybciej gdyż w chwili obecnej wynajmuję dom pod Żyrardowem a mój lekarz rodzinny przyjmuje właśnie w tamtej przychodni, nie mam samochodu i od trzech dni walczę z wysoką goraczką.Przepraszam za nieskładność wypowiedzi gdyż mam 39.6 stopnia pod pachą...Myślę jednak że zrozumiecie iż potrzebuję pilnej pomocy w tym ...
    • Hej! Chciałabym a nawet muszę zrobić badania prenatalne w Warszawie ale "mój" Medicover nie robi takich badań a nawet nie wystawia skierowań na te badania. Mój gin poradził mi abym zrobiła te badania w Instytucie Matki i Dziecka na Kasprzaka ale tam mi powiedziano że najpierw mam mieć skierowanie z mojego rejonu. Obdzwoniłam wszystkie przychodnie w moim rejonie (Kanie) i żadna nie wystawia takich skierowań. Poradźcie, jak i gdzie to załatwić? A
    • Wiecie może gdzie w okolicy jest dr który ma kwalifikacjo-papiery do odbukcji kategorii Be ;) ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się