-
Szanowny Panie Prezydencie, poniewaz glosowalem na Pana w obu turach wyborow samorz. w 2010 r. pozwole sobie na skomentowanie poglosek /niestety, ponoc coraz bardziej wiarygodnych/ nt. losów przychodni specjalistyczniej, na której kierownika jest szykowana w "konkursie" pewna pani obecnie chorująca, ale powracająca do zdrowia. Ludzie z bliskiego otoczenia UM potwierdzają jakis dziwny, niezrozumiały plan zjednania sobie czesci radnych opozycji poprzez ten ruch. Zważyc tylko należy, że już dz...
-
Bardzo pilnie potrzebuję numeru telefonu do przychodni rejonowej na ul. Targowej. Dziękuję
-
Chciałam zapytać komu podlega Przychodnia Przyszpitalna w Tarnobrzegu i gdzie można zgłaszać skargi. Najpierw błędna diagnoza i przepisanie złych leków, potem skandaliczna obsługa pielęgniarska po poproszeniu o wykonanie zastrzyku. Taka instytucja jest jak najbardziej potrzebna i bardzo sie ucieszyłam gdy powstała, ale teraz moja radość przeobraziła się delikatnie mówiąc we wściekłość. W dzień wolny kiedy lekarze rodzinni nie przyjmują ,idąc tam oczekuję pomocy a nie traktowania mnie jak intr...
-
Dziękujemy - możemy nadal pracować spokojnie ! Reformuj sobie Paniusiu swój MKS pa pa
-
Proszę mi polecić najlepszego lekarza rodzinnego z w/w przychodni.Ten do którego teraz chodzę w ogóle mi nie odpowiada z czym bym nie poszedł to zawsze diagnoza:robaki.Chciałbym kontynuować leczenie u kogoś innego,dobrego.Za wszystkie opinie z góry dzięki.
-
w Tarnobrzegu , mozecie cos powiedzieć ?
-
Slyszal ktos moze czy jest czynna ta nowa przychodnia na Sienkiewicza obok
PWSZ? Moze ktos wie jacy lekarze beda tam przyjmowac.
Pozdro
Jacek
-
ciekawa jaestem jakie macie opnie na temat obsługi interesanta w
tarnobrzeskiech urzedach oraz na temat sposobu traktowania pacjentow
w różnych ośrodkach typu szpital chy rejestracja w przychodni?
właśnie zamieszkaliśmy z rodzina w tbg i przyszło mi sporo spraw
pozalatwiać niestety: wybrac lekarzy dla nas i syna, zarejestrować
się w przychodni i UP, podłączyć internet : krótko mówiąc od okienka
do okienka caly miesiąc.
i co tu duzo mówić szlag mnie trafia !!!wszędzie warczenie n...
-
Zapisalam dziecko i siebie do tej przychodni,teraz jednak zastanawiam sie czy
dokonalam dobrego wyboru(rozne dziwne sytuacje)!!!
Prosze o opinie na ten temat(mieszkam w Tbg od kilku miesiecy)
-
Chciałabym się zapisać do lekarza rodzinnego w tej przychodni. Kogo
polecacie?
-
29 października wyszedł z domu w Tarnobrzegu przy ulicy Kochanowskiego i do tej pory nie powrócił starszy pan w wieku 86 lat Gaj Tadeusz chory na chorobę Alzheimera. Rysopis: wzrost ok 170 cm, szczupłą sylwetka ciała, ubrany był w spodnie ciemno granatowe w prążek, czarne półbuty, kurtkę seledynowa i ciemny kapelusz oraz laskę. Ktokolwiek wie o losie zaginionego proszony jest o kontakt z najbliższa jednostka policji.
-
W budynku przy ulicy Sienkiewicza 67/popularna przychodnia nr 3/, na
parterze, powstał Gabinet Rehabilitacyjny. Głównie dotyczy to masażu
klasycznego. Jak na dziś gabinet nie posiada kontraktu z NFZ, czyli
wykonuje zabiegi za odpłatnością. Miły i fachowy masażysta,
konkurencyjne ceny.Jestem po kilku masażach i widzę, że masażysta
fachowo masuje a moje dolegliwości z kręgosłupem ustępują. POLECAM!
-
chciałabym się dowiedzieć gdzie można sobie zbadać obciążenie glukoza w ciąży
w Tarnobrzegu. I jak to się odbywa
-
Moze ktoras z mam poleci dobrego pediatre dla niedawno narodzonego malucha. Chcialam zapisac dziecko do dr Marchewki ale okazuje sie ze nie przyjmuje w zadnej przychodni. Moze ktos poleci kogos innego procz dr Wilkowej.
Pzdr
Ewa
-
Gdzie w Tarnobrzegu można zrobić usg ze skierowaniem
-
podobno z piątku na sobotę na wyspiańskiego 18 ktoś 2 samochody próbował ukraść. wiadomo coś ?
-
jakie macie doswiadczenia zwiazane z rejestracją telefoniczną do ginekologa w
Poliklinice?moje sa okropne
pani pielęgniarka- nosi się tak wysoko, jej odpowiedzi są tak rozwinięte, że
szkoda gadać.z tego co się orientuję, to powinna ona rejestrować- za to jej
płcimy my podatnicy, a nie wymądrzać się.odkładanie słuchawki i nieodbieranie
telefonu- to nie jest sposób na rejestrowanie pacjentek
słyszałam tez ze przetrzymuje wyniki badan pacjentek w szufladzie-wyniki
badań droga pani na...
-
z tego co wiem to na NFZ jest poradnia w "starym pogotowiu" (ul. Mickiewicza),
na ul. Targowej jest coś co się nazywa "neuromed" ale jak tam poszłem to się
okazało, że przyjmuje tylko neurolog dziecięcy,
natomiast teraz wyszukałem że jest poradnia w machowie (zakładowa 50) i tam
też jest neurologiczna, ktoś mi może powiedzieć kto tam przyjmuje, i czy
opłaca się tam pójść, tzn. czy lekarz znośny czy lepiej omijać ?
-
Ostatnio przeczytalem temat na forum "dlaczego lekarze nie szanuja pacjentow" wiele z tych zarzutow ktore ludzie tam napisali mnie akurat nie dotycza. Do pracy sie nie spozniam, jestem raczej mily i uprzejmy, ale jak wiadoma wszyscy maja lepsze i gorsze dni. Nie o tym zreszta chcialem napisac. Przyjmuje pacjentow prywatnie i w przychodni. W obu miejscach pacjeci uwawiani sa na godziny. Prywatnie czasem trzeba poczekac do 15 min gdy z wczesniejszym pacjentem die przedluzy, natomiast w przychod...
-
Mam straszne problemy z kręgosłupem i potrzebuje szybko masaży, polećcie kogoś dobrego .