przychodnie

(42 wyniki)
  • Szukam dobrej przychodni rodzinnej na Grochowie, jakies sugestie. Teraz jestem zapisana do Orlika, ale kolejki i kłopty z dostaniem numerka juz mnie zmęczyły, choc lekarze sa tam całkiem OK.
  • Witam, potrzebuje dojechac z radosci do przychodni na Strusia, czy autobusem 305 da rade?, jak daleko jest przychodnia od petli autobusu?, patrzylem na mape ale to jakos wyglada mi ze przy Trawiastej w Wawrze, nie mam pojecia czy ten autobus tam w ogole dojezdza, jesli ktos wie prosze bardzo o pomoc. Dziekuje i Pozdrawiam.
  • Proszę polećcie dobrą przychodnię dla dzieci w Międzylesiu (mieszkam przy Zwoleńskiej) Zależy mi na dobrym lekarzu pediatrze w publicznej placówce, dziękuję Anna
  • Czy ktoś mógłby polecić lekarza pierwszego kontaktu z tej przychodni?
  • Szukam gdzieś w okolicach Grochów/Gocław publicznej przychodni posiadającej umowę z NFZ. Może ktoś zna i może polecić. Ale najważniejsze aby w ogóle chcieli mnie tam zapisać... Uderzyłem dzisiaj do przychodni przy Zamienieckiej 73 (blisko placu Szembeka). Najbliżej pracy więc wydawała mi się idealna. Ale nie chcą mnie tam leczyć, bo mieszkam w innym mieście (dokładnie 8 km dalej). Niby nie obowiązuje rejonizacja, ale... Świadomy swoich praw zacząłem rozmawiać z kierownikiem owe...
  • Jak zachorujecie nagle proponuje wybrać się na nocny dyżur do przychodni na Żeganskiej w Miedzylesiu. Zadnych kolejek, pusto, zawsze dyzuruje starsza lekarka, która jest wkurzona na to, ze ktos przychodzi i przerywa jej sen, szybko i nieprzyjemnie bada, jesli w ogole bada, bo czesto zapisuje antybiotyk przy ciezkim zapaleniu po 1 sekundowym zajrzeniu do gardla i tyle, zawsze pacjent uslyszy wyklad na temat tego, ze noc nie jest od chodzenia do lekarza, i ze do niej sie chodzi jak sie umiera...
  • Niedawno przeprowadziłam się w okolice ulicy Grochowskiej przy Zamienieckiej, potrzebuje mieć dostęp do lekarza INTERNISTY na NFZ. Mój lekarz jest niestety oddalony o 300km i mam utrudniony z nim kontakt. Z tego co wiem to można zmienić lekarza POZ dwa razy w roku i chętnie zapiszę się do jakiejś innej przychodni w okolicy. Proszę o radę gdzie najszybciej mogę się dostać i bez zbyt długich kolejek?!
  • Witam! Obecnie zastanawiamy sie do jakiej przychodni zapisac nasze maluchy (syn rok i 7 mc-y i corcia - 5 dni :-) ) Jak na razie zastanawiamy sie nad przychodnia przy ul. Ostrołęckiej 4. Czy mozecie sie podzielic uwagami i opiniami na temat tej przychodni? I na temat lekarzy pediatrów tam pracujących. Ktorego polecacie, ktorego wybrac? Za wszelkie cenne uwagi i opinie z gory ogromne podziekowania!!! Szczesliwi rodzice Michalka i Julci :-)
  • jak w temacie, dzięki!!!
  • Od czerwca bede mieszkala na Szaserow ,blisko Placu Szembeka.Szukam w poblizu jakiejs przychodni,aby zapisac sie do lekarza pierwszego kontaktu ,poniewaz jestem osoba starsza z kilkoma chorobami przewleklymi/niewydolnosc krazenia,cukrzyca 2 typu,zaburzenia cisnienia,itp. . /Dotychczas jestem pod opieka lekarska i przyjmuje systematycznie leki,ale ze wzgledu na zmiane miejsca zamieszkania/z innego miasta/juz teraz chcialabym zorientowac sie na co moge liczyc, jestem na emeryturze ....
  • kochani, mieszkam na Goclawiu od pol roku, czuje ze powinnam sie do lekarza wybrac... Do tej pory leczylam sie na Mochnackiego na Ochocie, ale mam dosc tego , ze do lekarza pierwszego kontaktu mozna sie zapisac za 5 dni. Szukam jakiejs zwyklej, moze niespecjalnie obleganej przychodni w okolicy poradzcie? moze Orlik na Ostrobramskiej?
  • Wprowadzilismy sie własnie na saską kępę, mieszkamy przy ul.Afrykańskiej. Niestety nie znamy zupełnie tej strony Wisły :( Jestem w ciąży, na zwolnieniu z powodu problemów z nią i nie bardzo moge łazić i poznawać okolicę. Ksiązki te nie mam :) a chcialabym wiedziec gdzie tu w okolicy sa jakies przychodnie lekarskie, żlobek. Potrzebuje odwiedzic okuliste, a ze nie bardzo moge pozwolic sobie na przejazdzki, moj lekarz odpada bo jest daleko. Moze ktos moglby mi pomoc.
  • mieszkam na międzyborskiej miedzy ulicami grochowską i al.waszyngtona niedługo urodzę dziecko i musze znaleźć pediatrę a nie wiem gdzie jest przychodnia rejonowa-proszę o pomoc
  • Chciałabym się zapisac do jakiejś dobrej przychodni w okolicy. Niedaleko mnie - na ul. Samolotowej jest przychodnia "Na zdrowie" - bardzo prosze o wszelkie informacje, jakie posiadacie na jej temat. Ktoś do niej chodzi? Polecacie ja? Którego lekarza rodzinnego tam polecacie. Proszę też o podanie jakiegoś dobrego pediatry.
  • Witam, poszukuję dla dziecka przychodni na terenie Rembertowa, Pragi Płd, Wawra i okolic. Przede wszystkim chodzi mi o placówke państwową, ew. stosunkowo niedrogą prywatną. Zależy mi na popołudniowych godzinach przyjęć i mozliwości zapisania dziecka na telefon.
  • czy ktoś może wypowiedzieć się o neurologu na Strusia, mam skierowanie,a żadnego rozeznania,nie wiem gdzie się udać,by nie trafić na nieodpowiedniego lekarza i nie stracić skierowania
  • CHCIALABYM ZAPISAC SIE DO JAKIEJS DOBREJ PRZYCHODNI W OKOLICY. POLECICIE MI COS?
  • Czy ktoś może mi polecić dobrą przychodnię lekarską na Pradze Południe? Od niedawna mieszkam w okolicach Placu Szembeka i nie wiem zupełnie gdzie powinnam się udać w przypadku chociażby zwykłego przeziębienia - odwiedziłam jedną (przy Zamienieckiej)ale nie wiedziałam do jakiego lekarza pierwszego kontaktu powinnam się zapisać. Czy możecie mi pomóc? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
  • Moherowa akcja, co widać na załączonym zdjęciu. Jak zobaczyłem ulotkę to nawet chciałem się zapisać i sciągnąć jeszcze kilka osób. Jak przeczytałem ją to mi się odechciało. Na początku dość miło zachęcają a potem pada tekst w stylu: "może teraz nie korzystacie z publicznej służby zdrowia, ale nie zawsze będziecie młodzi i bogaci" (mniej więcej bo nie zrobiłem zdjęcia). Bezczelność, zakładanie że jak blok nowy to mieszkają tylko młode yapiszony. Wiem że nie tylko mnie odsraszył ten tekst...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się