Dodaj do ulubionych

Barcelo Castillo Beach Resort

IP: *.mofnet.gov.pl 02.09.11, 14:13
jakieś opinie na temat tego hotelu i okolicy?
Obserwuj wątek
    • Gość: luckb Re: Barcelo Castillo Beach Resort IP: *.ip.netia.com.pl 28.09.11, 15:12
      własnie prosze o informację bo chciałem tam pojechać niebawem
    • Gość: Malwina Re: Barcelo Castillo Beach Resort IP: *.ip.r-link.pl 02.10.11, 14:42
      Barcelo Castillo Beach Resort - Uwaga kradną !!! Nasz pokój był do tego przygotowany, gdyż drzwi balkonowe były na dole przypiłowane i z łatwością można było je otworzyć od zewnątrz...Z własnych doświadczeń polecam wykupienie sejfu:) okolica i położenie super, dużo atrakcji gwarantują animatorzy( jedna pani jest z Polski ).
      • Gość: olusia Re: Barcelo Castillo Beach Resort IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 14:26
        dzięki za poradę odnośnie sejfu, właśnie się zastanawiałam czy wykupywać sejf czy jest to strata pieniędzy, ale w takim razie na pewno go wykupimy. pozdrawiam
        • Gość: OLUSIA Re: Barcelo Castillo Beach Resort IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.12, 15:46
          No i wróciliśmy z tego hotelu, nikt nas nie okradł a obiekt jest super - polecam !!!
    • camel_3d Re: Barcelo Castillo Beach Resort 06.02.12, 08:08
      W sumie sam hote fajny...jedzenie tez dobre. Plaza ok...ale w wodzie duzo kamieni...plaza sztuczna.
      Sama miejscowsc...turystyczna, sklepy i hotele....plus niedaleko centrum handlowe... W sumie zadna rewelacja..na zabytki nie licz.....ale odpoczas sie da.
    • Gość: moi Re: Barcelo Castillo Beach Resort IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.12, 11:05
      hotel ładny ale kiepski basen, bardzo wieje z dwoch stron-hotel na cyplu,plaza brudna i kamienista, polecam południe wyspy bardziej niz caleta de fuste..
      obok jest barcelo fuertaventura tam warunki super uwazam,ale plaza ta sama
    • primka Re: Barcelo Castillo Beach Resort 15.05.12, 01:41
      Moja opinia na świeżo (dziś wróciliśmy z tego hotelu) - hotel w porządku, choć szału nie ma, na pewno nie są to 4 gwiazdki, raczej 3. Same apartamenty wygodne, choć przydałby się remont, jedzenie przyzwoite, czynne 3 baseny, plaża sztuczna i niezbyt urocza, obsługa nie zawsze pomocna, szczególnie w barach, all inclusive w barze takie sobie, animacje na bardzo niskim poziomie, zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Jeśli nastawicie się na średniej jakości hotel i nie będziecie mieć zbyt wygórowanych oczekiwań, możecie wrócić zadowoleni. Jednak zdecydowanie bardziej polecam południe wyspy.
      • Gość: aaspk Re: Barcelo Castillo Beach Resort IP: *.skynet.net.pl 15.05.12, 23:49
        mam podobne zdanie co primka
        byłam z rodzina w dokładnie rok temu i raczej znalazłam minusy niż plusy hotelu
        kolejny raz na pewno bym nie pojechała do Caleta de Fuste - Fuerta słynie z pięknych plaż, a ta przy Barcelo Castillo jest sztuczna, kamienista a przy odpływie poprostu brzydka, zatokowa, bez uroku
        apartamenty całkiem przyzwoite, raczej na plus
        baseny ze słoną, oceaniczna wodą - minus
        jedzenie w porządku

polecam południe wyspy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka