samochody

(121 wyników)
  • Wodociągi kupiły super samochód za 1,70mln jednocześnie obniżając zarobki pracowników, bo wg Prezydą Szełemeja pracownicy wpwik zarabiają za dużo? Ciekawe czy ten super samochód przyniesie super dochody? Nawet Pan Tomasz Pluta awansował na kierownika [u]nowego działu[/u], który ma reklamować [u]rewelacyjne usługi[/u] wykonywane przez nowy samochód. czekamy na efekty-[u]woda chyba stanieje?????????[/u]
  • słyszałem że niedługo ma powstać w Wałbrzychu konkretna wypożyczalnia samochodów, myślę że to całkiem niezły pomysł bo brakuje nam pożądnej wypożyczalni. co o tym myślicie?
  • gdzie zgłosić się po zwrot kosztów za odśnieżanie samochodu tzn chodnika i ulicy za każdym razem jak odkopuje po pługach samochód jestem chory i wydaje na lekarstwa dużo pieniędzy odkopując około pół tony śniegu jestem cały mokry i spocony na mrozie i choruje któryś raz z kolei czy trzeba podać do sądu firmę odśnieżającą a właściwie zasypującą samochody stojące na ulicy na chodniku nie wszyscy mają garaże czy właścicieli ulic za nie odśnieżanie lub nie wywożenie śniegu z ulic czy miasto ktoś ...
  • Czy można zarejestrować samochód sprowadzony z Anglii z prawostronną kierownicą? Byłbym wdzięczny za informację .
  • witam ;D Dzisiaj (na Konradowie) natknąłem się na zawracający samochod, otagowany "Google Maps", oraz aparatem na dachu. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat?? Czyżby nadszedł czas na Street View w W-chu?? pozdrawiam
  • Witam. Tydzień sprzedałem samochód. W ogłoszeniu wyraźnie napisane było, że samochód jest uszkodzony. Po za tym na zdjęciach tak. Do tego napisałem, że świecie się kontrolka silnika. Auto zakupił serwis SEATA na handel. W umowie jest napisane, że kupujący zapoznał się ze stanem technicznym pojazdu. Dzisiaj dostałem pismo od nich, że auto posiada ukryte wady między innymi zepsuty silnik. Ja nic przed nikim nie chciałem ukryć dlatego napisałem w ogłoszeniu, że pojazd jest uszkodzony. A poz...
  • Witam. Gdzie tanio dorobię kluczyk do samochodu ?? Pozdrawiam.
  • gdzie w wałbrzychu tanio można przyciemnić szyby z homologacją? wie ktoś może ?
  • proszę wyjaśnijcie co oznacza symbol rybki na samochodach ?
  • Kto wie jak dojechać do Pragi, nie mając samochodu. Jestesmy 2 osoby i chcemy 3 dni pobyć w tym pięknym mieście.
  • Od roku 2010 nasz poj***** rzad ktory nam obiecywal irlandie wprowadza podatek za posiadanie samochodu. Jesli jest to samochod sprzed 1992 roku to wlasciciele zaplaca 3000 zl, a pozostali 500 zl, a jak maja nowe auto to 100 zl. Polska to chory kraj!! CHORY CHORY CHORY!! Jeszcze im malo przy korytach i jak zawsze zabieraja najbiedniejszym. Tusk i jego polityka to polityka dla bogaczy. Na nastepne wybory idzmy z siekierami i granatami.... Jesli trzymam samochod 21letni, odrestaurowalam go...
  • Na 11 listopada na wysokości przychodni widziałem samochód osobowy na dachu. Nieciekawie to wyglądało. Zastanawiam się jak mogło do tego dojść.
  • co musze zrobic po zakupie samochodu?? Kwota wpisana w umowie to 800zł czy musze płacic podatek? i czy musze jechac do urzedu skarbowego?? co wypełniac itp?? niech ktos podpowie
  • Czy właściciele samochodów terenowych mają prawo... narzekać na stan nawierzchni wałbrzyskich dróg? Wszak takie drogi to "środowisko naturalne" dla tychże aut... A może jestem w błędzie... Pozdrawiam.
  • Witam! Gdzie w Wałbrzychu umyją podwozie samochodu? Przydało by się pozbyć całej soli i syfu po zimie. Czy tylko na myjniach automatycznych jest taka możliwość? Bo raczej chciałbym jej uniknąć bo szkoda lakieru.
  • Gdzie w Wałbrzychu można poszaleć samochodem? Gdzie są jakieś puste place czy coś takiego?
  • Część posiadam szukam tylko godnego mechanika.
  • "Wałbrzych po raz kolejny włączy się w obchody Europejskiego Dnia Bez Samochodu, który przypada 22 września. Głównym organizatorem wałbrzyskich obchodów jest Zarząd dróg i Komunikacji. " Tak głosi UM na swej stronie internetowej. Uprzejmie informuję ww zdik, że w tym roku zafundował mi niejeden już dzień bez samochodu, na czas remontu zawieszenia. Więc po co jeszcze ta biba?
  • Jak w temacie, kto zgubił, niech pisze gdzie i z jakiego auta i poda nr telefonu. Oddzwonię.
  • gdzie kupic najtaniej akumulator do samochodu??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się