-
Z informacji, które otrzymałam okazało się że na terenie Ciechanowa w ostatnich nocach ponownie zaczęły ginąć samochody.
Czy możecie mi wyjaśnić dlaczego nasza policja nie informuje nas np w gazetach bądź w kronice policyjnej jak to czynią okoliczne komendy policji.
Uważam , że w jakimś stopniu właściciele samochodów byliby świadomi i może bardziej czujni.
Piszę ten wątek gdyż sama jestem ofiarą kradzieży samochodu, widok braku samochodu boli mimo ubezpieczenia, a nasza policja prowadzi śl...
-
Witam,
orientuje się ktoś gdzie w Ciechanowie można wynająć samochód na wesele ?
Może znacie zakres cen ?
Pozdrawiam!
-
W związku z wyjazdem zagranicę, chcę szybko sprzedać samochód z 1999 r. Czy w Ciechanowie lub okolicach jest skup samochodów za gotówkę? Możecie coś polecić?
-
Gdzie w Ciechanowie , (po za sklepem na przeciwko farbexu) znajde jeszcze takie samochody dla dzieci na akumulator?
-
znacie kogoś kto pomalował by cały samochód ?
ile taka przyjemność kosztować?
-
Witam,znalazłem fajnego Opelka,97 rocznik,zadbany,elegancki,zdrowe blachy,jazda próbna wypadła ok,tylko martwi mnie ten przebieg.Co mi radzicie?Kupić?
-
Szukam namiarów na mechanika lub firmę zajmujących się monażem kratek w samochodach osobowych.
-
potrzebny mi elektryk do samochodu
do nissana primera p 11
coś się dzieje z centralnym zamkiem
możne ktoś ma kogoś do polecenia ?
i dobrego ?
i taniego
-
W niedzielę widziano auto Zespól Szkół nr 2 wykorzystywane prywatnie do podrzucania kogoś do pracy.
Nie życzę sobie aby państwowe pieniądze były trwonione przez tego kogoś.
Auto widziano na parkingu PWSZ
-
Ciechanowski WORD ogłosił przetarg na wynajem samochodów. Ciekawe jakie są kryteria?
-
Witam
może ktoś mi podpowie jestem kierowcą samochodu dostawczego z agregatem chłodniczym, ten agregat chłodzi tylko przy włączonym silniku (działa na tej samej zasadzie co klimatyzacja) więc auto przy postoju który nieraz trwa 20 minut muszę mieć włączony silnik w innym wypadku temperatura wzrośnie i przewożony towar spożywczy ulegnie zniszczeniu.
I tu moje pytanie czy są jakieś przepisy uchylające w tym przypadku ten przepis.
-
witam chciał bym pomalować cały samochód od nowa
mi chodzi aby na zewnątrz w środku nie trzeba
jaki koszt i jaki czas bym musiał być bez samochodu ? i kogo polecacie ?
-
Znalazłem kluczyki od samochodu osobowego w okolicach Komendy Powiatowej Policji w Ciechanowie.
-
witam. tak jak wyzej pisałam cos mi stuka w samochodzie a konkretnie w kole
przy skrecaniu powoli w lewo badz prawo słychac cos podobnego jak by sprezyna odbijała . moze cos ktos poradzic na ten temat ?
-
Ktoś polerował samochód w Ciechanowie? Jakieś info, opinie?
-
Witam serdecznie.
Proszę o wyrażenie opini na temat prezentowanych przeze mnie ślubnych dekoracji Kościoła i samochodów.
Zapraszam do obejrzenia galerii na
Chętnie wysłucham sugesti zaintersowanych.
-
Witam was wszystkich serdecznie, dzis w tv obejrzalam nieciekawy program o
fotelikach samochodowych . Sama nigdy nie wiedzialam jak wazna jest jednak
firma i wiedza na ten temat. Ostatnio nawet zdziwilam sie gdy moja
kolezanka powiedziala ze kupila ostatnio fotelik za ponad 600 zł do
samochodu byłam w szoku bo ja za nasz dalam zaledwie 189 zł dla dziecka w
wieku poltora roczku. Czy wiecie jak wazna role odgrywa fotelik w
samochodzie i jaki jest najbezpieczniejszy ceny tych dobrych...
-
witam w ciechanowie kradna tablice rejestracyjne z sampochodow na parkingach osiedlowych pozniej tankuja paliwo i uciekaja z cpn radze pilnowac samochodow a jesli juz ukradna to zglaszac jak najszybciej na policje wczoraj zginely tablice z bojanowskiego
-
Hej. Widzieliście wczoraj jak po mieście jeździł samochód Google? Czyżby zapowiadał się street view dla naszego miasta?
-
witam!
poszukuje miejsca gdzie mozna zabezpeiczyc podwozie przed korozja.
Sprawa wyglada tak ze chce aby ktos mi zabezpieczyl podwozie w takim
rozumieniu ze pozbedzie sie istniejacej rdzy a miejsca w ktorych sa dziury
zalata i wspawa w progi podluzne belki do uchytu lewarka. Nastepnie wszystko
zakonserwowane jakims dobrym płynem.
Gdzie znajde taki warsztat/firme w ktorej wykonaja taka usluge i jaki bylby
jej koszt?
Moze ktos z was juz mial taki problem jak ja
Pozdrawiam