serce

(3 wyniki)
  • Witam choruje na epi ale nie o tym chciałam teraz pisac Po 6 latach bycia z osoba ktora była dla mnie całym swiatem zostałam zdradzona i zostawiana powiedział tylko jedno słowo koniec i zostawił mnie bez zadnych wyjasnien. swiat mi sie zawalił nie czyłam nic przez 2 tygodnie nie jadłam nie piłam tylko płakałam zastanawiałam sie dlaczego po 2 tygodniach spotkalismy sie i powiedział ze juz mnie nie kocha i spotkał kogos innego i ja teraz chce poznawac. po tej informacji straciłam przytomnisc d...
  • Witam wszystkich! Znalazłam przypadkowo to forum i nagle przypomniałam sobie..., że przecież ja tez chorowałam na epilepsję. Zdązyłam już zapomnieć :). Więc tak: Przyczyna choroby był najprawdopodobniej uraz okołoporodowy. Brałam leki przez 11 lat. Próba odstawienia i atak. Znowu na tabsach 3 lata próba odstawienia i atak. Po kolejnych trzech latach znowu 1 atak. I znowu 3 lata minęly i nigdy żadnego ataku juz nie dostałam. O 2000 roku nie biore zadnych leków, chociaż mam jeszcze napad...
  • było mi strasznie ciężko, po stracie bliskiej osoby, gdy bałam się, że stres obudzi najgorsze objawy choroby. Dziś mija miesiąc i już wiem, że czas goi rany a ja się powoli wyciszam i godzę z rzeczywistością. Zaczynam nawet odczuwać drobne radości /co budzi niewielkie wyżuty sumienia/. Chciałam się z Wami tym wszystkim podzielić, fajnie,że jesteście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się