Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      serce

serce

(10 wyników)
    • witam Gandzioszke palilem od kilku lat, ale dopiero niedawno zaczelem odczuwac jakiekolwiek dolegliwosci. Chodzi o to, ze od pewnego czasu po wypaleniu ziola, mialem bardzo wysokie tętno, serce walilo mi mocno, czulem sie jakbym lada chwila mial dostac jakiejs zapasci.. Za pierwszym razem myslalem ze to jakis moj krzywy wkręt, ale po jakims czasie sytuacja powtorzyla sie. I zaczęla sie powtarzac coraz czesciej.. Nie wiedzialem co o tym myslec, mialem juz zupelnie katastrofalne mysli, wyobra...
    • sluchajcie mam chyba nerwicę (tak powiedział psychiatra i kardiolog) ale ja w to nie wierze i tu tkwi MÓJ PROBLEM, brałem długo tablety i inną chemię, czy jest tu ktoś kto ma takie objawy: serce nagle spowalnia jego praca, a chwilę potem zaczyna bić dużo szybciej (trwa to kilka sekund), przy tym spowolnieniu mdleją nogi. Boję się, że rozchorowałem się na serducho przez to główno jakim są narkotyki. Proszę o odpowiedź osoby, które starają się pomagać na tym forum. Z góry dziękuję. :-(
    • Wybaczcie błędy, słaby język i inne potknięcia.Proszę o cierpliwość.Mogłabym napisać tu,właśnie, tylko o synu. Ale czuję, że byłoby to nie w porządku.Bo jak?Marnotrawny, zły syn--proste, ale... Najpierw my--matka, ojciec. Młodzi,ładni,zakochani.Kończymy szkoły, zaczynamy pracować, bierzemy ślub,mieszkanie,dzieci.Syn i córka.Żyjemy-lepiej, gorzej,ale zawsze razem,a w zasięgu ręki i serca nasze rodziny,znajomi.Praca,awanse,dom,dzieci.Taka normalna rodzina,jak wiele. Wycieczki,wypady za mia...
    • aaugustw napisał: > beka.smiechu-w.sali.obok napisała: > :::::::::::::::::::::::::::::::::: > Bla, bla, bla... > ___________________________________. > Nawijasz jak potrzaskany po wypadku, > cos jak ci, ktorzy z chmur zlecieli! > A... widzisz kochany Auguscie jak mowie, brak milosci i wiary powoduje tyle zolci w twoim sercu a to jest takie proste choc i trudne przyznaje, ja probowalam cale lata i nic!! Ale uwierzylam, ze milosc i wiara w jedna n...
    • WESOŁEGO ALLELUJA!!! ..........$...$...$...$.. ........$..................$ .....$.......................$ ...$..........................$ ..$.000000........۩۩۩۩...$ .$.0▒0▒0▒0....۩۩۩۩۩۩...$ $.§▓§§▓§§▓..۩۩۩۩۩۩۩۩.$ $.♥♥♥♥♥♥♥♥.۩۩۩۩۩۩۩۩۩$ ...
    • Odważyłam się napisać do was mieszkańców forum.Czytam was od niedawna,pije od bardzo bardzo dawna,stop mówię pierwszy raz,wcześniej nie miałam takiej potrzeby.Nie wysyłajcie mnie narazie do AA,pójdę jak do tego dojrzeję,zresztą raz 10 lat temu byłam z koleżanką do towarzystwa,tak to miało wyglądać,a zdałam sobie po tym razie sprawe że jestem pijak.I tak sobie z tym żyłam do sylwestra,jeszcze nie doszłam do tego co się stało,wczoraj i dziś mam okropną ochotę się napic.Wczoraj w no...
    • Witam jak mozna pomóc osobie dotknietej ta przypadlościa? Jak pomóc sobie? Jak ratować taki zwiazek? Czy ktos moze ma podobne doswiadczenia i mógłby się nimi podzielić?
    • Witam Chyba, jestem uzalezniony od kofeiny. Pije dwie kawy dziennie. Jak bezbolesnie odzwyczaic sie od picia kawy i oczyscic swoj organizm ?
    • Brałam amfę przez pół roku.To wystarczyło żeby moje życie zamienilo się w koszmar.Mam lęki które nie dają mi żyć.Boję się ludzi, autobusów,tłumów dużych sklepów.Moja nerwica (którą zaczęla się prawdopodobnie zanim zaczęłam brać)zwiększyła się pięciokrotnie.Mam niczym nieuzasadnione lęki,wrażenie że każdy się na mnie patrzy,szpieguje.Będąć wsród ludzi oblana jestem zimnym potem..Mam schrzanione serce,dwa razy chwycil mnie paraliż po amfie( zaczęło wykrzywiać mi ręce i twarz,nie mog...
    • Rozumiana przeze mnie, trwała, dojrzała i prawdziwa trzeźwość, na pewno nie wynika ze strachu przed alkoholem. Moja trzeźwość jest rezultatem satysfakcjonującego stylu życia, stałego rozwoju osobistego i umiejętnego pomagania w jej osiąganiu innym. Odwrotność w tak rozumianej trzeźwości widzę nie tylko w samym piciu alkoholu, lecz także w braku równowagi emocjonalnej i duchowej, nieuporządkowaniu w myśleniu i wyznawanych wartościach, braku cierpliwości, unikaniu kontaktu z rzec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się