serce

(3 wyniki)
  • Wczoraj moja Amelka sama zdjęła sobie pampersa i wyjeła majteczki z szuflady potem założyła je na gołą pupcię dziewczyny serce mi pękło.Przecież to jest właśnie to na co tak bardzo czekam zero pampersów i ta pupcia w tych majtusiach pomyślicie wariatka- nie znam u Amelki takiego widoku majtusie byly zaraz mokre,bo z przetoki cały czas wylatuje mocz,ale nie zapomnę tego do końca życia i ta duma mojej córci(chociaż tak krótko trwała)że tak samo chodzi w majtkach bez pieluchy wołając "mamo...
  • I stało się! Warto się kochać i szanować,bo życie jest za krótkie,aby je marnować.Płaczę jak bóbr przecież wszyscy jesteśmy w żałobie.Dobrze że jest to forum,bo mam gdzie teraz się wykrzyczeć.Czy damy teraz radę żyć bez tego człowieka razem z Jego odejściem wszystkim pękły serca.
  • Pisałam nie tak dawno,że mojej matce wycieli jedną nerkę,tyle,że to nie były torbiele a guz.Od dzisiaj wiem,że są przerzuty już na płuca,waży już 36 kilo,podawają chemie...........ale nie to chciałam wykrzyczeć,bo narazie brak mi łez.Jak byliśmi dziećmi ONA nas zostawiła,czy tak ma wyglądać moje wybaczenie przedstawiając jej własne wnuczki.Proszę powiedzcie mi,że jestem wyrodną córką,bo matką jestem cudowną.Moje dzieci są dla mnie całym światem.Zróbcie coś,abym mogła zacząć płakać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się