serce

(7 wyników)
  • ehhh jestem powaznie chora na serce i jest gorzej niż lepiej ...jestem 10 dzień na diecie I faza...dzisiaj ją przerwałam... w sobote mam studniówke...mama zaczeła bardzo się martwić...bo nie dam rady z łózka wstać....jestem strasznie słaba ...ciągle mnie boli głowa mam zawroty ... a dzisiaj dostałam krwotoku z nosa=( ... nie uwazam że ta dieta jest odpowiednia dla chorych na serce ... po jej zastosowaniu czuje sie duzo gorzej niż wczesniej=(... owszem schudłam 4 kg wciągu 9 dni......
  • W 3 dniu stosowania diety obudzilam sie z podwyzszonym cisnieniem i to mnie strasznie zmartwilo.Od razu popedzilam do sklepu po orzechy, ale serce uspokoilo sie dopiero po poludniu (po 2 posilkach). Czy wam tez sie to zdaza.Jest to bardzo niepokojaca sytuacja dla mnie.Prosze powiedzcie mi jak powinnam sie zachowac, kiedy to sie powtorzy.
  • Witajcie! Mam na imię Sylwia, mam 35 lat, od 7 lat mieszkam w Norwegii. Jestem mamą dwójki słodziaków (5 i 11 lat) pracuję w przedszkolu, mam 190cm wzrostu. Dwa lata temu na Dukanie schudłam 16 kg po czym zaczęłam kombinować okropnie i właściwie nigdy nie zaczęłam III fazy. Skutek jest taki, że wszystkie kilogramy wróciły. Waga dziś rano pokazała 95,4kg:( Kilka dni temu w ręcę wpadła mi książka Soutch Beach Turbo i takie odżywianie bardzo mi odpowiada. Jestem zwolenniczką zdrowego jedzenia, ...
  • Po wakacjach zobaczylam moja kolezanke z pracy, ktora jest na SB juz prawie 2 miesiace. Efekt oszalamiajacy!!! Pozwezala wszystkie spodnice, po raz pierwsz przyszla w spodniach, wyglada super! Naprawde warto! Pozdrawiwm wszystkie Plazowiczki!
  • Teraz w gazetach jest dużo reklam środka wspomagającego odchudzanie i likwidującego tkankę tłuszczową , pod nazwą Therm Line II.Czy,któraś z Was próbowała dodatkowo brać jakiś suplement diety?
  • Czy jest ktoś, kto tak jak ja zaczyna dietę od dziś?
  • w necie oczywiscie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się