IP: *.* 10.02.02, 20:54
Wyobraźcie sobie, ze mam z tej sesji srednią powyżej 4. Jestem w szoku. Studiuję na studiach pomagisterskich. Przed dziećmi zawsze miałam na tych studiach średnią ok. 3-3,5. A teraz...!Są chłopcy, nie mam czasu się uczyć, wymiguję się jak mogę od wszystkich prac i chodzenia na zajęcia. Jestem w szoku.... :crazy:Madzia
Obserwuj wątek
    • Gość: janeczka Re: sesja IP: *.* 10.02.02, 22:18
      Madziu- u mnie też lepiej niż wtedy, kiedy nie było dziecka!
      • Gość: nastka2001 Re: sesja IP: *.* 10.02.02, 22:24
        W ciąży przez parę miesięcy nie mogłam tknąć pracy magisterskiej. Po urodzeniu szczęścia po upływie trzech miesiecy broniłam się. Gratuluję takich ocen.Nastka2001
    • Gość: AgnieszkaP. Re: sesja IP: *.* 11.02.02, 03:50
      Madziu, gratulacje :)Tak trzymaćAgnieszka :hello:
    • Gość: AneczkaG Re: sesja IP: *.* 11.02.02, 23:45
      Ja tez dołaczam sie do Twojego pistu Madziu. I tez mam średnią 4, a zawsze miałam 3-3,5. Po porodzie zmądrzałam?Ale niestety od zajęć się nie mogę wymigiwać, zwyczajnie się nie da...Aneczka
      • Gość: madzia22 Re: sesja IP: *.* 12.02.02, 16:56
        Aniu, ja staram się jak mogę, żeby unikać chodzenia na zajęcia, choć niestety nie zawsze mi się udaje. Czasmi bardziej opłaca się pochodzić na jakieś nawet nudne zajęcia i dostać "państwową" tróję niż nie chodzić. Teraz jest początek semestru i właśnie walczę o to, zeby nie chodzić i mieć zaliczone lub chodzić i jak najmniejszym kosztem zaliczyć.Jestem leniuch patentowany :lol:Ale oceny mam lepsze niż wtedy kiedy się tak nie leniłam.Kobiety! ródźmy dzieci, one czynią nas inteligentniejszymi! :hot:Madzia
        • Gość: malanda Re: sesja IP: *.* 12.02.02, 17:04
          A ja mam dwoje dzieci. Z jednym pisałam pracę magisterską i poszło bardzo dobrze, a teraz jestem na studiach podyplomowych (bynajmniej nie z wyboru) i wcale mi się nie chcę uczyć. Gdy przychodzę do domu po 9-ciu godzinach (praca) wolę bawić się z dziecmi niż się uczyć.Sesji jeszcze nie miałam, ale się zbliża, tylko co z tego, skoro i tak nic nie umiem.
          • Gość: madzia22 Re: sesja IP: *.* 12.02.02, 21:04
            Ama, ja też tak myślałam, no i popatrz...Madzia
        • Gość: Justek Re: sesja IP: *.* 12.02.02, 17:16
          Jeszcze nie liczyłąm swojej średniej, ale mam same czwórki, więc pewnie jest nieźle.Jescze dwa egzaminy i następny semestr. W sumie zero przerwy, co tydzień zjazdy :(A ja bym chciała trochę odpocząć...Dziobak JmK :)
    • Gość: Gosia26 Re: sesja IP: *.* 12.02.02, 22:33
      Madziu, gratuluje!!!I spiesze doniesc, ze ja tez jestempotwierdzeniem tej reguly. Przed dziecmi bylam uczennica raczej przecietna.Po urodzeniu Ani- 3 liceum- przenioslam sie do akademika (halas ciagle imprezy nikt sie nie musi uczyc) i stopnie podskoczyly mi momentalnie. No to sobie na mature zafundowalam drugie, co by mi lepiej poszla ;) I poszla..... No ale matura swoi nauczyciele itp, ktos moze powiedziec ze naciagali..... ale na studia tez zdalam, ponad trzy osoby na miejsce ???? I na studiach szlo mi przyzwoicie, uczylam sie krotko acz tresciwie.....:) Teraz Ula mala w domu kwili mozeby jakies podyplomowe... :lol:
      • Gość: madzia22 Re: sesja IP: *.* 13.02.02, 20:59
        A później habilitacja i profestura (hihi)Madzia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka