Gość: Alexandra IP: 80.48.243.* 15.07.03, 22:07 Polećcie mi jakiś dobry samoopalacz, po którym opalenizna wygląda na naturalną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ika Re: samoopalacze IP: siec:* / 192.168.1.* 15.07.03, 22:15 czesc nigdy nie uzywalam samoopalaczy, ale moja znajoma stosowala kiedys taki balsam brazujacy z serii sopot ale niestety nie pametam jakiej firmy chyba jakiejs polskiej (moze kolastyna?). byl on dosyc tani a przy tym efekt byl bardzo fajny. co prawda nie dziala on tak szybko jak samoopalacz, ale juz po 3 zastosowaniach widac rezultaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shadia Re: samoopalacze IP: *.one.pl / 192.168.1.* 16.07.03, 14:49 JA osobiscie uzywam ,,Ambre Solaire" z Garnier rezultaty widac po 30 minutach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EVi Re: samoopalacze IP: *.nd.e-wro.net.pl 18.07.03, 13:02 polecam ci l'oreal bronze sublime.W sklepie kosztuje ok.35-40 zł,ale ja kupuje na bazarach taniej.jest świetny i dość dużym opakowaniu. pozrduffka -EVI p.s.sopot tez dobry,ale efekt delikatniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia20 Re: samoopalacze IP: *.pop.e-wro.net.pl 22.07.03, 14:27 polecam samoopalacze z Oriflame, idealna konsystencja i ciemny kolor sprawia, ze widzisz czy rowno rozsmarowalas, potem sie wchlania i dosyc szybko widac efekt. opalenizna nabiera odcieniu zlotawego Odpowiedz Link Zgłoś