Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      sumy

sumy

(16 wyników)
    • Zimą złamałam sobie palce w stopie, wiec w zasadzie do kwietnia chodziłam w kozakach, bo były to jedyne buty, które usztywniały i nie sprawiały problemow. Poniewaz kwiecien był dosc ładny, kupilam zamszowe balerinki, bo spodziewałam się pienej wiosny. Efekt jest taki, z e baleriny po dzisiejszym dniu mozna wyzymać, a ja mam oprócz nich juz tylko nowe sandałki na lato i espadryle (shit, shit, shit). Nie usmiecha mi sie kupowanie niczego posredniego, bo taki zakup planuję dopie...
    • chyba jeszcze nikt na ten temat tu nie pisal, przynajmniej ja nie widzialam. chcialam sie odniesc do ostatniej wypowiedzi naszej slynnej dody na temat stroju jaki miala norah jones w sopocie. wszyscy pisza, ze doda tak ja zjechala, bo jej zazdrosci i takie tam, a norah wygladala ladnie i naturalnie. ok, jaka doda jest kazdy widzi...jej pewnie sie wydaje, ze roz i plastik to szczyt elegancji, a norah faktycznie wyglada od niej 100 razy lepiej, nawet w tej bluzce w kropki nad tym ...
    • po przejściu kilku sklepów i obejrzeniu kilkunastu torebek ze sztucznej skóry w cenie od 150zł wzwyż, zajrzałam na allegro i znalazłam coś takiego img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/951/87/66/951876602 w opisie jest,że ze skóry naturalnej(?), co prawda producent nie pisze jaka to skóra, w sensie z jakiego zwierza,ale cena 130zł.... co sądzicie?jest w ok? czy szukać dalej?..... brązowej szukam:)
    • wzięłyście udział w akcji promocyjnej reserved? kupiłyście sobie coś? bo ja jakoś niczego nie mogłam wybrać. ubrania które oglądałam nawet z rabatem były droższe niż podobne ubrania w innych sklepach (w niektórych już się zaczęły przeceny sezonowe). jestem szczerze mówiąc rozczarowana, chociaż zawsze podobały mi się ich kolekcje. krótko mówiąc: WTTM?
    • Si un grain de sable, representw la boute pour moi tu es le sahar. Bardzo proszę.
    • Co Wy na to, żeby stworzyć liste secondhandów w całej Polsce? Wedlug schematu: "Miasto - Ulica - Nazwa" Powstaje wiele wątków na ten temat, a gdybyśmy zebrały to w jedno miejsce to możnaby potem utworzyć wyszukiwarke/mape :-)
    • Otóż ostatnimi czasy przeszłam pół miasta w poszukiwaniu pewnego modelu rajstop Gatty. Ponieważ nigdzie, oprócz strony w sieci, ich nie było, postanowiłam zamówić ze strony...I oto , ku memu zdziwieniu, okazało się, że za przesyłkę rajstop wartych 20 PLN muszę zapłacić 15, 50 (za pobraniem), a możliwośc przedplaty w ogóle nie istnieje... Hmmm...Jak na tak dużą firmę, jest to chyba lekkie przegięcie...No , ale być moze to specyfika polskiego rynku...
    • Wiecie coś więcej? Widziałam dziś reklamę na stronie tvn warszawa, pisze coś o zniżkach do 50 %, ale na stronie GM żadnej wzmianki na ten temat nie znalazłam. To impreza dla wszystkich czy dla Vipów?
    • jestem ciekaw Waszych spostrzezen, gdzies niedawno na gazecie byl link z koszulami, ktore w sumie nie wywolaly we mnie wiekszego poruszenia. Moze poza jedna, dwoma, ale nie o tym chcialem. Jestem ciekaw Waszych spostrzezen i w sumie troche po poradzie, bo chcialbym miec wiecej gar etc i sie zastanawiam :).
    • Wiem, ze to chyba moje setne pytanie o dzinsy, ale nie moge sie powstrzymac :) Otoz Uwaga !!! Uwaga !!! Kupilam sobie wczoraj spodnie, ktore nie zakoncza swojego zywota w szafie :) Sa to Big Stary Extra Low Rozszerzana nogawka, niskie biodrowki, lekko przetarte :D Ach :D Jestem zachwycona :))) ALE.... przydałyby sie jeszcze jedne o takim kroju. Wszedzie teraz tylko te rurki i rurki... A ja wygladam jak idiota w spodniach z waska nogawka :/ Poleccie jeszcze jakies plz :)
    • Mam na myśli te hippisowskie,folkowe,poszarpane,falbaniaste, do granic wytrzymałości kolorowe. Jak myslicie, będą jeszcze modne? Są mało uniwersalne, bardzo charakterystyczne dla tego sezonu....a co będzie z nimi w przyszłym roku ?:)
    • spodnie(9)

www.allegro.pl/item221079025__vila_spodnie_z_superwysokim_stanem.html W sumie nawet ciekawe, tylko szkoda że takie krótkie i kompletnie nie wiem do czego by można je nosić...?
    • Czesc, niedlugo spedze kilka dni na Malcie, czy mozecie polecic mi jakies fajne adresy na zakupy;-)
    • Najlepiej w Polsce:) www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/155531/2/Pair_of_red_shoes.jpg
    • Jade na 1,5 tygodnia na Hel pod namiot. Wyjazd sportowy. Nie mam zadnej fajnej bluzy i nie moge jej znalezc. - cena do 120 zl - kolory jasne, baz, niebieski, blada zielen - moze byc ze sklepu, moze z allegro - jakies hawajskie kwiatuszki moga byc na niej Najbardziej jak narazie podoba mi sie ta www.femipleasure.com/sklep/images/femi_produkty/new/2-green_new.jpg Ale cena 200zl to za duzo. nie musi byc markowa. Macie jakies pomysly, linki i tak dalej?
    • Jak sie wam w nich chodzi.? CHce kupioc sobie jakies buty na zime no i zastanawiam sie nad futrzakami ale takimmi mniejszymy co sadzicie o takich butach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się