sumy

(24 wyniki)
  • Czyli jak w temacie. Ile średnio daje się pieniędzy z okazji Komunii?Dajemy raczej pieniądze, bo dziecko chce kupić sobie za nie komputer.
  • Czy są jakieś przepisy, które określają zasady postępowania w przypadku zaginięcia przesyłki? Wiem, że zwykle jest tak: przesłanie skanu dowodu nadania, po 14 dniach od nadania złożenie reklamacji, po co najmniej 30 dniach jej rozpatrzenie przez pocztę i ewentualny zwrot kasy kupującemu. Ale czy to określają przepisy? Bo w sumie czemu kupujący, nie ze swojej winy, ma przez prawie 2 miesiące być bez towaru i bez kasy (a czasem to niemałe kwoty)??? Będę wdzieczna za wyjaśnienia :-)
  • Może ktoś z forumowiczów był w Krainie św. Mikołaja w Kołacinku i mógłby podzielic się wrażeniami? Jak to tak naprawde wyglada? Szczerze mówiąc zdjęcia z otwarcia nie są zbyt zachęcające-trochę tandetnie to wszystko wyglada, ale może to tylko kwestia kiepskich zdjęć, a na codzień jest lepiej? Czy warto wybrać sie tam specjalnie z innego miasta? Jak wyglada kwestia zakupu prezentu od św. Mikołaja-co można kupić na miejscu i jakie sa ceny? czy lepiej przywieźć swój upominek i wr...
  • No właśnie jaki rozmiar wybrać, zeby posłużyło dłużej. Zastanawiam sie nad 90x200 lub 120x200. Wybrałam dwa jak narazie. Takie zawojski.home.pl/fotki/allegro/79E4FFB6-3837-40CC-9C02-9C3F422AB2DF.JPEG lub takie www.magnat.iq.pl/allegro/sosna/ania/90/mini_magnat_200.jpg oczywiscie oba wystepuje zarówno w jednym jak i drugim rozmiarze. Poza tym zamierzam dokupic barierkę bo synek to wiercioch jest w nocy. A moze inne propozycje?
  • Wiem, że zależy to też od stopnia zużycia. Ale np. czy warto dać ok 1600 zł za zestaw spacerówka + gondola (bez fotelika, łączników itd), z czego godnola była używana 4 miesiące a spacerówka ok 2 miesięcy - przynajmniej tak mówi sprzedający.
  • Zawsze pytacie przed zakupem czy sprzedawca wysyła do Polski ? Wczoraj np zalicytowałam i wygrałam buty. Aukcję zauważyłam w ostatniej chwili i nie wysyłałam maila z zapytaniem o wysyłkę. Sprzedająca odmawia mi przesyłki do Polski. No i w sumie nie wiem kto ma rację - w opisie aukcji nie miała jasno zaznaczone że nie wysyła za granicę .
  • Tak sobie przeglądałam ostatnio różne wątki i wyczytałam, że ktoś zamawiał pieluchy, ktoś inny krzesło dla dziecka, ... Przyznam, ze ja przeglądam i kupuję głównie zabawki, gry, książki i w sumie jakoś nie pomyślałam, że można tam szukać czegoś innego. Napiszcie co tam kupujecie lub co znalazłyście w zaskakujacej cenie - jakaś mało lotna chyba jestem jesli chodzi o Amazon ;)
  • www.allegro.pl/item1038320381_aquadoodle_wodna_mata_aqua_doodle_53x53_gratis.html Ma ktoś taką matę co o niej sądzicie warto kupić 4-latkowi.
  • czy ta promocja jeszcze jest aktualna?
  • witam:)czy macie może godny polecenia, który nie zaleje wykładziny i dobrze ją wypierze, a także tapicerkę sof??;) przy dwóch maluchach i kocie perskim zaczynam powaznie rozwazac zakup takowego:)powierzchni do mycia sporo, w perspektywie 2-3 letniej - jeszcze wiecej, wiec myslę, ze lepiej na tym wyjdę niż ciągle zamawiać serwis:) chcialabym przeznaczyc na to ok 1000. z góry dzięki:)
  • czy któraś z Was ma może takie dla dziecka timoore.eu/91/kolekcja/ko_rozsuwane nie mam możliwości obejrzenia go "na żywo", stąd byłabym wdzięczna za opinię nt tej firmy i łóżek z tej firmy:)
  • Może ktoś wie, gdzie w stolicy jest większy wybór tych kapci. Będę wdzięczna za namiary.
  • musze kupic termopak, tani, dobry, dlugo trzymajacy cieplo jakie wedlug was sa godne polecenia, w sumie widzialam tylko canpola, tani ale czytalam ze kiepski jakie macie i najwazniejsze ile trzymaja cieplo ??????????? bede wdzieczna za wszelkie odpowiedzi
  • Przegladam stronki allegro w poszukiwaniu wozka 3 w 1. Nie chce wydawac bajonskich sum, ale jednoczenie zalezy mi na funkcjonalnym wozku. znalazlam oferte firmy elcar z najnowszejkolekcji explorer. wyglada fajnie, ma pojemny koszyk, ladne kolorki i swietne duze kolka, tylko cena jakas taka niska 379 zl. w porownaniu do tych miedzy 700-1500 Czy ktos mial taki wozek, co o nim sadzicie bo totalnie zglupialam podaje link www.allegro.pl/item169651060_wozki_wielofunkcyjne_na_paskach_pr...
  • www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=2437 Czy miałyście taki model (lub inny na takiej samej podeszwie). Czy byłyście zadowolone, czy mają elastyczne podeszwy?
  • dziewczyny, wczoraj ogladałam na żywo podgrzewacze, byłam zdecydowana na Avent, ale Pani w sklepie doradziła mi zakup Philipsa, ta sama cena, a dodatkowo wyposażony w osobny włącznik do uzywania w samochodowej zapalniczce.. taki bajer, bo nie wiem, czy któraś z Was z tej opcji korzystała, ale i kolorek podgrzewacza taki ładny, ciepły zółciutki... proszę o rady od użytkowniczek lub Wasze opinie; w poście kity i hity chyba ani 1 opinia nie dotyczyła podgrzewacza Philipsa
  • szukam takiego łóżka dla dziecka spod którego na kółkach wyjeżdża drugie (gościnne). Robi to jakaś firma, nie wiecie?
  • Witam Mam quiny frestyle w wersji spacerowej. nie mam ochraniacza/spiwora na nogi. jaki bedzie pasowal? moj syn ma teraz 17m i nogami dostaje juz do podnozka. nada sie spiwor firmowy czy sa jakies uniwersalne? czy Wasze dzieci chodzace (takie w wieku ok 2 lat) potrzebuja takiego ochraniacza? doradzcie!
  • "za moich czasow" tego cuda nie bylo ;)) A teraz sie zastanawiam... Cena zaporowa ok 30 zlotych za kilka sztuk, ale to pewnie poltora pudelka takich jednorazowek. Ktos uzywal? Jak chlona? przeciekaja? na ile pran starczaja zeby pelnily swoja funkcje? Ile ich kupic (domyslam sie ze to jedno opakowanie to za malo...) zeby to mialo sens? Radzcie ;)))
  • Wiem, że było już na ten temat dużo, szukałam w wyszukiwarce, ale nadal mam wątpliwości. Może pomożecie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się