sumy

(25 wyników)
  • hej:)) podliczyliscie juz wszytskie pkt (razem z matura)?? ja w sumie mam...na wych. fiz. 72...a na fizjoterapie 76pkt. a wy??
  • ile macie w sumie punktów (z biologii, chemii, fizykii na poziomie rozszerzonym) na uniwerek Medyczny w Łodzi? Tylko mnie nie załamujcie, że ponad 200 :////
  • 217 i... wielka niewiadoma? przydaloby sie te 10 pkt z testu:P
  • Ciekawy jestem ile było takich wariatów jak ja. Co prawda moje wyniki nie są za dobre jednak czy ktoś ma w sumie więcej procent ode mnie. hehe Oto moje wyniki polski 84/38 angielski 95/86 fizyka 80/44 historia 80/62 matematyka 98/68 wos 70/66 Razem wychodzi 871 tylko co z tego :(
  • Tak bym chciała, żeby było już po wszystkim. Zmęczona jestem tą całą bieganiną wokół studiów i ciągłym zadawaniem sobie pytania "Czy się dostanę?". Podłapałam jakiegoś doła :/ A najgorsze jest to, że nikt mnie nie pocieszy, bo to ja zawsze wszystkich pocieszam. Ktoś musi być tym najtwardzym, bo wszystko by się zawaliło... Ale dzisia jest mi po prostu źle.Cholera.
  • Witam Po wpłacie pieniędzy prze internet na AE pojawiło mi sie w tym panelu do logowania takie coś: Status zgłoszenia - oczekiwanie na potwierdzenie punktów i opłaty. Może mi ktoś powiedzieć co to znaczy? Punkty rozumiem, bo musze swiadectwo dostarczyc, a opłata? przez neta jak sie dokonuje rzpelewu to rpzeciez nie dostaje sie kwitka albo cos... Bo w polu Opłąta rekrutacyjna pisze ciągle - brak ... :| Wie ktos o co chodzi? Będe wdzięczny za pomoc. Zadzwoniłbym, ale domowego nie ...
  • czy z woj.lubelskiego ma ktos wyniki matury. jesli tak to piszcie. mam pytanie ile trzeba miec punktow minim z geografi i angielskiego by zdac??????
  • Piszcie wyniki zsumowane procenty. Chcę wiedzieć czy jest sens świadectwo wieźć;] mój wynik- 240
  • Wszystkie akademie medyczne w kraju biora pod uwage jedynie poziom rozszerzony z 3 pzred BIOL FIZ I CHEM /pomijam w rozwazaniach POZNAN/ Inna kwestia to jaka wage pzryznaja za 1% z matury. Z reguly jest tak, ze 1pkt proc = 1 punktowi, i na tej podstawie jest robiona lista rankingowa dla AM, na podstawie ktorych sporzadzana jest lista przyjec. Inaczej jest na AM WROCLAW www.am.wroc.pl/stud.html tam mozna max uzyskac 320 pkt 1/ z BIOL 100 pkt /czyli teoretycznie za 100% z matury dost...
  • witam. maturka ogolnie do bani!! za malo czasu ! ja w sumie to tylko z programowania czuje sie jako tako. i tylko to ruszylem. napisALEM PROGRAM LICZACY jakies tam sumy (najlepsze ?) ciagow. nie pamietam jak to sie nazywalo. chcialbym porownac to z kims kto tez to napisal. chodzio mi glownie o optymalicacje bo komp wieszal sie jak liczyl sume tego ostatniego ciagu ktory mial 10 000 wyrazow! przedstawe tylko glowna procedure liczaca sume, pomijajac wczytywanie danych i te inne pi...
  • Czesc. Chcialabym sie dowiedziec, jak wyglada sprawa limitu przedmiotow. W ostatniej sesji zdawalam j. polski, j. angielski, historie, wos i biologie - wszystko na poziomie rozszerzonym. Dostalam sie na studia, ktore sobie wymarzylam, ale w przyszlym roku chcialabym zdac dwa dodatkowe przedmioty, ktore dalyby mi mozliwosc podjecia nowego kierunku, po ukonczeniu obecnego. I teraz sprawa jest taka. Zdalam w sumie 5 przedmiotow, a limit wynosi 6, wiec dodatkowo moge zdac zaledwie 1 przed...
  • jakie materialy sa mi potrzebne do nauki do rozszerzonej matury z polskiego? co najbardziej polecacie? czekam na odpowiedzi, zalezy mi na waszej opinii i czasie. pozdrawiam:)
  • Co myślicie o maturze z matematyki na Dolnym Śląsku. Myślę, że wielkim rozczarowaniem był brak prawdopodobieństwa. Jak pamiętacie wyniki to dawajcie. Sprawdzimy co kto ma.
  • Musze zdac te przedmioty jesli chce robic w zyciu to co chce robic :( i tutaj mam takie pytanie, wiem ze glupie ale zdesperowana jestem ;) Czy rozsz matura z tych przedm jest naprawde taka trudna? Duzo trzeba zrobic zeby zdac te przedmioty powiedzmy fizyke na 55% a matme ok 65%? W sumie to nigdy nie mialam wiekszych problemow z matma i z fizyka, ale zebym sama wpadla na rozw jakiegos zadania (np takiego typu jakiego jeszcze nie liczylam wczesniej) to musze miec naprawde dobry dzien ;] chodzi ...
  • 1. jakie przewidujecie wyniki z polskiego (poziom podst. i rozsz.)? 2. zarejestrowaliście się już? 3. czy wiecie o której i gdzie odbędzie się egzamin? 4. jak myślicie jaki film puszczą na egzaminie?
  • Proszę, napiszcie mi czy wysyłaliście pocztą dokumenty, jeśli tak to w teczkę wsadziliście tylko podanie i dowód wpłaty, tak? Opisaliście jakoś teczkę? Na jaki adres wysłaliście? Ja dopiero się zarejestrowałam i chcę jutro wysłać dokumenty, wiecie czy liczy się data stempla? Czy trzeba wysłać priorytetem, tak, żeby doszło w tym samym dniu??? Jeżeli gdzieś na stronie UJ są informacje na moje pytania, podajcie mi adres, bo ja jakoś nie mogę tego znależć:(
  • Ja mam w sumie 240. Oczywiście liczę biol., chem., fiz. rozszerzone. Wystarczy? A wy? Ile macie?
  • W szkole oddawalismy jeden egzemplarz. Na ustna z polskiego mam przyniesc swoj, tak? W takim razie czy moge zmienic kolejnosc w swoim konspekcie? Nie bede niczego dodawal, wyrzucal, tylko chce zaprezentowac z innej kolejnosci. Co mam zrobic - napisac konspekt ze zmieniona kolejnoscia czy przyniesc ten stary i mowic nie kolei?
  • Hej mi zadanko z log wyszło (2,4) widzę że niektórym wyszła suma przedziałów czy ktoś mógłby zrobić to zadanko krok po kroku z objaśnieniem dlaczego ma być tak a nie inaczej??
  • Czytałem gdzieś ostatnio, że funkcjonuje Krajowy Rejestr Maturzystów, który będzie przekazywał wyniki naszych matur uczelnią, które zainstalowały u siebie odpowiedni system. I pisało tam także, że uczniowie w szkole muszą się określić czy się zgadzają. Tylko, że nie wiem dlaczego ale mnie się nikt nie pytał. Czy jest możliwe, że dyrektor podjął decyzje za wszystkich uczniów danej szkoły?:> Czy poprostu nie dano mnie i moim znajomym szansy na uczestnictwo w tym przedsięwzięciu?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się