sumy

(15 wyników)
  • jestem ciekawa czy wszystkie te osoby o sumie 34 interesuja zjawiska z dziedziny ezoteryki? Bo mnie bardzo:-)
  • Poszukuję specjalisty, który pomoże zrobić mi transformację. Nie koniecznie tu na forum, może znacie kogoś do kogo można się udać i profesjonalnie oceni i pomoże (jestem z Wawy). Otóż brakuje mi czwórek i bardzo odczówam to jako swoją lekcję karmiczną. Jestem osobą pracowitą ale mam zawirowania życiowe, tracę pracę, mam problemy ze znalezieniem kolejnej, firmy w których pracuję przechodzą kryzysy. No klasyczny książkowy przykład. Do tego jestem (już na szczęście w końcowej fazie) buforu po...
  • Witam mam prosbe, chcemy z pratnerem wziasc slub i miec dziecko ale wg numerologii Lobos ja bede w roku osobistym 4 a partner w 9 a podobno w roku 9 wszystko sie niszczy, czy dotyczy to rowniez poczecia dziecka? Czy Pan wykonuje osobiste analizy wg metody chinskiej? dziekuje
  • ten wątek pewnie dię juz pojawił ,co myślicie o roku 2012 i zapowiadanej katastrofie? bo sporo ostatnio czyta sie o tym w internecie itd.czy numerologia równiez w jakis niepokojacy sposób wyjaśnia nam to co ma się wydarzyć?
  • Jeśli człowiek rodzi się pod wibracja mistrzowską,jak rozwinąć się tak by wibrować pod tą wibracją taką jak 11, 22 czy 44. Z wcześniejszej jednej wypowiedzi zrozumiałam,że te wibracje są wyższe więć by na nie wstapić czlowiek również musi wejść na wyższe wibracje by się z nimi sharmonizować. A wyzsze wibracje to zrozumienie, akceptacja, miłość do w sumie całego stworzenia i wydarzeń. Niższe to lęk, strach, agresja, żal, depresja. Czy to o to chodzi, czy po wewnętrznej transforma...
  • Napiszcie dobrzy ludzie jak się oblicza liczbę karmiczną, chciałabym wiedzieć co nie tak zrobiłam w poprzednim wcieleniu, że ciągle mam pod górę. Data urodzenia 04.02.1964 godz. 23. Dziękuję
  • --szczęsliwy--bezpieczenstwo,spokój,zyczliwi ludzie... czy liczycie cały adres z uica,czy tylko nr lokum-np mieszkania w bloku,czy z klatka? próbuje coś robić ze swoja 14tka-ale słabe efekty pozdrawiam
  • juz wiemy jak obliczyc wibracje drogi zycia. Przyszedl zatem czas na wyciagniecie wnioskow z uzyskanych rezultatow. Jak rozumiecie droge zycia? Czym jest ona dla Was? amatemi
  • Witam. Interesuje mnie wszystko, więc pytam. Jak rozumiem nasze imiona też są równowarte liczbom - sumom powstałym z równowartości liter. To samo jest z nazwiskami. Tak się składa, że mam 5 imion i podwójne nazwisko - nie wiem czy liczy się, że w sumie jest tego 7? Podsumowałam każde z tej gromadki i wygląda to tak: imiona 7 7 3 4 7 nazwisko 7 - 5 /zadziwiające ile 7/ całość zsumowana daje 4. Mało się na tym znam, ale to chyba nie zbyt dobrze. Chyba że sumuje się to też z jakim...
  • Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć mi na pytanie, co oznacza liczba 23? Prześladuje mnie i moich najbliższych, tzn wszystko co istotne odbywa się 23- go lub po zsumowaniu daty okazuje się, że wynik daje 23. Przykład pierwszy z brzegu: podpisywaliśmy akt notarialny pewnego dnia w maju i okazało się, że strona sprzedająca miała pewne zastrzeżenia i poprosiła o jeden dzień zwłoki, jak się okazało po zsumowaniu daty dnia nastepnego wynik był 23. Takich przykładów jest w moim zyciu cał...
  • Witam serdecznie, czy mógłby mi ktoś pomóc zinterpretować wpływ takich wibracji na życie człowieka, czy sa to harmonijne wibracje, czy niekoniecznie. Z góry dziękuję i pozdrawiam
  • Tak mi poradziła numerolog, gdyż stwierdziła, że w moim imieniu i nazisku są niekorzystne, osłabiające mnie wibracje, ze moje nazwisko nie jest dla mnie dobre i poleciła przez 32 dni ćwiczyć podpis wplatająć dwie litery O do imienia i nazwiska i ma się on wznasić ku górze.Panie Januszu, co Pan na to?
  • wg systemu wedyjskiego: suma samoglosek daje nam - 5 suma spolglosek daje nam - 5 sauma samoglosek i spolgosek daje nam - 10 => 1 wg systemu łacińskiego: suma samoglosek daje nam - 1 suma spolglosek daje nam - 6 sauma samoglosek i spolgosek daje nam - 7 Jak mozna to zinterpretowac ? Ktory system jest najblizszy obecnym faktom z zycia tej partii ?
  • CZy moglbys mi wytlumaczyc Januszu jak obliczasz szczyty i co poszczegolny szczyt oznacza? A moze masz jakies ciekawe informacje o numerologi ktore moglbys mi przeslac na maila. Jesli tak to bardzo bym prosila. Ciekawi mnie to bardzo. DZieki
  • Co tak naprawdę oznaczają:wibracja duszy,zewnętrzny aspekt osobowości,wyraz własny i liczba z daty urodz.? która z nich jet najważniejsza,ma na nas największy wpływ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się