sumy

(21 wyników)
  • Jestem na forum numerologia ( chodzi o posty). Rzadziej tutaj. Mam teraz w życiu cholerny zakręt a raczej totalny upadek. Nie chodzi o miłość, tylko o szeroko pojęte życie. Czy ktoś mógłby postawić tarota : czy wygrzebię się z doła życiowego i permementnego pecha i uratuję dom (w sensie :nieruchomość)? Czy powiedzie mi się w nowej działalności, którą zaczęłam robić w kwietniu? Czy dalej (po tych wszystkich przejściach) będę z tym samym partnerem życiowym? Proszę!
  • wspolna - Mag [b]Ja/Pan mysli 3 puch / Słonce powie 3 kije/ 7 monet czuje 9 puch/ 5 mieczy zrobi As monet/3monet dalsza przyszlosc relacji - Rydwan + gwiazda + Krolowa Kijow[/b] w sumie srenio to wyglada, choc koncowka wydaje mi sie nie najgorsza..zaraz postarm sie zanalizowac jak potrafie:D
  • W pytaniu o ucczucie mezczyzny do kobiety wyszlo: paz denarow i dobrany co oznacza Kaplanka. Karty dworskie zawsze sprawiaja mi trudnosc,tu jednak sugeruja powierzchowne traktownaie znajomosci, moz epoczatek ale ta Kaplanka to jakies ukrywanie? reszte kart na ten uklad partnerski odnosnie znajmosci kolezanki z panem x. 1. on: smierc - hmmm poczatek zcegos dla niego, cos co da mu wiatr w zagle 2. ona: 9 kielichow - bierne czekanie na milosc 3. co miedzy nimi; 3 miecze - zranien...
  • Położyłam wczoraj rozkład na takiego jednego facecika i wyszły mi karty, których nieogarniam. Spotykaliśmy się około 1,5 roku, dość regularnie, ale w pewnym momencie poczułam się osaczana przez Niego i wycofałam się z tej relacji. Odnosiłam wrażenie, że On oczekiwał ode mnie czegoś więcej, a ja nie chciałam się wiązać z nikim. Kontakt się urwał i przez okrek ok 1 roku ani ja ani on nie dawaliśmy sobie znaku życia. Aż do tamtego tygodnia - znalazł mnie na popularnym portalu sp...
  • Warunki zewnętrzne, poprzez określone zdarzenia, wymuszają naukę określonych lekcji. Wibracja I warunków zewnętrznych to suma cyfr z dnia i miesiąca urodzenia. I warunki zewnętrzne trwają: Dla numerologicznej 1 : do 35 roku życia Dla numerologicznej 2 : do 34 roku zycia Dla numerologicznej 3 : do 33 roku życia Dla numerologicznej 4 : do 32 roku życia Dla numerologicznej 5 : do 31 roku życia Dla numerologicznej 6 : do 30 roku życia Dla numerologicznej 7 : do 29 rok...
  • Po Waszej burzliwej dyskusji doszlam do wniosku aby zapytac kart jak rozwiajalby sie ten zwiazek gdybym weszla w romans? I rozklad mnie zadziwil. 1.Charakter zwiazku -7 mieczy- hmm na pewno nie bylby to zwiazek spokojny ale szarpany odplywami i przyplywami 2.Ja w zwiazku - 10 pucharow/ on 2 puchary Widze obopolne uczucie, mozliwe ze chcialby sie ze mna zwiazac(?) 3.Rzeczywisty stosunek moj do niego-10 bulaw/ jego do mnie krolowa kielichow Ciazylby mi ten uklad, bylby ponad m...
  • no niech ktos poradzi bo juz sama nie wiem..chcialam zrobic drugi kierunek sobie, wiem ze min byloby to 3 lata zeby po mgr moc miec spec.z innego wydzialu na tej uczelni i nie jestem przekonana(dlugo mi). Nie wiem czy to potrzebne mi(moze wystarczy samej bez kolejnych zajec z nauczycielami?), czasem mysle ze jetem za stara,straczy juz. Ale moze zaocznie warto,nie bede juz musiala chodzic tam codzien:) a moze sensu nie ma, cos mam na droze zycia co mi pokrzyzuje ten plan i nie skoncze a tylk...
  • Zapytałam tarota czy spotkanie z pewnym chłopakiem dojdzie do skutku. Wydaje mi się, że odpowiedź kart jest pozytywna bo wyszły pomyślne karty: [b]przeszłość - Pustelnik [b]obecnie - Słońce przyszłość - 10 pucharów[/b][/b] Nie wiem czy dobrze to zinterpretowałam więc pomóżcie: On dotychczas się izolował aby sobie coś przemyśleć w samotności (Pustelnik). Chyba doszedł do wniosku, że czas już się spotkać (Słońce) więc można się domyślać, że niebawem zaproponuje miłosne spotkanie? (10 pucha...
  • Dzień Dobry. Bardzo proszę o rozwianie moich wątpliwości: poprosiłam o wróżbę poleconą mi osobe, ...byłam bardzo zadowolona za wyjątkiem tego, że jakos tak niejasno wytłumaczyła mi układ 2 kart. Było to pod koniec wróżby, prosiłam o rozkład "na związki" bo obecnie to jest nr 1 moich przemysleń. Jestem obecnie w związku, tzw. związek karmiczny, waham się, czy zostać czy kończyć. W związku brak uczucia, rozwoju... Karty pokazują koniec, brak rozwoju i satysfakcji dla obu stron. Ni...
  • Więc tak jutro wracam do pracy po 3 letniej przerwie (urlop wych) trochę się boję i emocjonuję postawiłam 3 karty (78 drzwi) Rycerz mieczy Królowa mieczy Królowa Denarów co myślicie - jak mi minie ten dzień w pracy ??? oczywiście jutro dam relacje Ja ze swojej strony dodam że myślę, że będzie dla mnie trochę nerwowo, ale będę dużo korzystać ze swojego dotychczasowego doświadczenia (będę wiedziała mniej więcej co i jak), no i w sumie powinnam być zadowolona napiszcie jak ...
  • Babki, od koleżanki której mąz pracuje w świetnej międzynarodowej firmie u mnie na wsi (tzn jej mąż wytargał z kadr) dostałam arkusz informacyjny kandydata do roboty. częsc wypełniłam ale zacięłam się przy zarobkach. Ta firma jest po prostu zaj.bista: socjal na światowym poziomie, zwiazki zawodowe, komfortowe warunki pracy itd. Liniowy człek tam zarabia sporo. i tak: kwota netto (pytanie brzmiało jaką kwotę wpisac, zeby było optymalnie) od najmniejszej A - walet mieczy B- dia...
  • Zamknąć firmę czy nie? Sygn. - [b]As Pucharów[/b] 1. Podejście osoby pytającej do problemu - [b]Paź Mieczy[/b] Nie wie co ma robić. 2.To co wpływa z przeszłości a czego pytający nie uwzględnił - [b]Król Mieczy[/b] Ma duże doświadczenie. Wie co i jak się robi. Jest fachowcem. 3. To co należy w danej chwili uczynić - [b]Sprawiedliwość, Cesarzowa[/b] Wypadły mi razem. Kiedyś padło tutaj, że Cesarzowa nie pracuje więc jeśli tak to odczytywać, to ze sprawiedliwością mówi by zamknąć działa...
  • mam ostatnio mieszane uczcucia co do atmosfery w pracy, zle sie czuje wsrod tych wiecznych intryg, sporzalam na rozklad jaka pozycje mam w grupie: [b]3 miecze, 2 kielichy,7 monet[/b] - w sumie wydaje mi sie ze jest jakas kosc niezgody, moje porozumienie nie jest najgorsze , zasialam plon i zbiore takie plony. Moze te 3 miecze swiadcza ze nie wiem jak postapic, zeby wyjsc obronna reka? jak to odczytujecie? Polozylam jescze karty na kolezanke ktora wkurza mnei bo mimo jej inicjat...
  • Odebrałam dziś z poczty list polecony. Właściwie to mam wypełniony druk, aby polecone listonosz zostawiał w skrzynce, ale takiego rodzaju listów nigdy nie zostawiają. List - treść - Powiem, ze ta Moc może zwodzic lekko, ale już 6 monet nie :)
  • ksiązka Barbary Antonowicz- Wlazińskiej chętnie ją kupię , ale chętnie też poczytam opinie :) Na razie mam 3 książki tej Pani i jestem zadowolona (vademecum + tarot intuicyjny małe i wielkie arkana)
  • hmm.. Tarot magów? Crowley. Tarot czarownic(czy jak to bylo)?:) moze chodzi ogolem o karty bogate graficznie w roznego rodzaju symbole np(choc w sumie to nie jest np Gwiazda czy Cesarzowa wiec chyba nie mam szukac nie wiadomo jakis ozdobnych i artystycznych kart), ae cyba nie chodzi o jakies zbyt "proste"? pewnie nie np Rider(nigdy go nie mialam) choc w sumie mag jest 1szy, przypomina mi ridera-bo ma podstwowe elementy do swojej pracy, Rider kojarzy mi sie z talią taką wlasnie ;)...
  • Chciałam skonsultować pewną wróżbę. Co o tym myślicie: Układ partnerski wyszły karty Ona: 8 mieczy, 3 miecze, 2 denary Między nimi: arcykapłan, mag, 8 monet On: 4 monety, 10 kielichów, król buław Wg mnie sprawa wygląda tak: W przeszłości u niej jakieś blokady, problemy z kobiecością, lęk, kompleksy, poczucie spętania itd. U niego 4 monety czyli jakby się czegoś kurczowo trzymał, pomiędzy nimi arcykapłan więc, raczej platoniczny związek, albo układ bez romantyzmu. W sumie spokoj...
  • dzisiaj miałam zamiar załatwiac sprawy urzedowe ale nie za bardzo mi sie w sumie chciało wychodzic , postanowiłam wylosowac karty czy dzisiaj czy po weekendzie w poniedzialek [b]1. Jak załatwie spr dzisiaj = ryc mieczy, cesarzowa, slonce[/b] [b]2. jak załatwie psr w poniedzialek = as mieczy, król mon, pustelnik[/b] Który dzien byscie wybrały/li ?
  • proszę o pomoc wróżkę:(
  • Witam serdecznie, mam skromną nadzieję, że ktoraś z babeczek mi pomoże. Pół roku temu zostawił mnie i moją roczną wówczas córeczkę mąż. Oczywiście powodem była inna kobieta. Usłyszałam wtedy wiele przykrych słów. Ostatnio jednak jego stosunek do mnie i dziecka diametralnie się zmienił ... nie chcę się nakręcać, że coś zrozumiał, że do nas wróci, dlatego bardzo Was proszę o wróżbę. Chciałabym się dowiedzieć jakie są jego intencje względem mnie i dziecka? Czy chce rozwodu ? ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się