Gość: Greyblue IP: *.centertel.pl 12.12.07, 07:36 :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Re: Who yovo me? 12.12.07, 08:24 Ojjjj! Jak to brzydko wygląda. A właściwie to stwiedzasz fakt, czy nas pytasz? Jeśli to drugie, to nie wiem jak się czujesz... Naszły mnie myśli żartobliwe :)))) Chyba jednak facet powinien się cieszyć z takiego samopoczucia :PPP ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greyblue Re: Who yovo me? IP: *.decerto.pl 12.12.07, 08:48 Żartobliwe to krok w dobrym kierunku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Czyli ciepło? 12.12.07, 09:06 Czyli poszłam we właściwym kierunku z moim myśleniem :)))) Ale za to mnie się właśnie zrobiło tak w sensie dosłownym :( ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greyblue Re: Czyli ciepło? IP: *.centertel.pl 12.12.07, 10:19 Niedlugo Swieta, urlopy - bedzie ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Czyli ciepło? 12.12.07, 10:24 Już jest dobrze, dzięki. Czasami maleńkie słowo nic nie znaczące, może pomóc, nawet pewnie ten ktoś nie wie, że pomógł mi się pozbierać w sobie :) Miłego dnia Gini ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś